ελα αρτεμη μπραβο ωραια βγαλαμε καποια ψιλοακρη φυσικα αμα θυμοτανε την οδο θα ηταν ακομα καλυτερα,,,ειναι αυτο που ελεγε ο elsint17 οτι συνηθως δεν θυμουνται οι ηθοποιοι τις τοποθεσιες-οδους ακριβως,,,τωρα να σκαναρουμε απο την μακρυγιαννη και μετα ολοι μαζι και ο teacher εσυ και εγω να δουμε αν βγαλουμε καποια ακρη,,,εαν ειναι μαλλον στην τριποδων που επεμενα στην αρχη με τοσα ποστ και φωτο που εχω ανεβασει μπορει να εχω δικιο τελικα,, για να δουμε τελικα τι ισχυει....αντε να ξαναδουμε απο την αρχη την μακρυγιαννη και περα...Επισης αποκλειουμε πλεον την αρετουσας και κλεψυδρας και ειδικα για τον λογο των υπογειων παραθυριων και γιατι απο οτι κοιταζα εχθες το μεγαλο παραθυρο στην σκηνη που φαινεται που ανοιγει η πορτα δεν ταιριαζει με το τωρινο παραθυρο που βλεπουμε στο street view λογω αμα προσεξετε το σχεδιασμο του μπατζουριου τοτε δεν ειναι το ιδιο με το τωρινο κοιταξτε καλα καλα και δειτε το...Σχετικα με την θολου μαλλον αποκλειεται και αυτο το οικοπεδο τελικα λογω της απαντησης της κοντου για κοντα στην μακρυγιαννη....Και φυσικα σε ολα αυτα που λεω τωρα (το εχει πρωτος ο δασκαλος) μπορει πλεον να μην υπαρχει η αυλη λογω οτι εχει χτιστει καποιο σπιτι και δεν θυμιζει σε τιποτα τοτε με τωρα...Οποτε ξανακοιταμε απο μακρυγιαννη και περα..Αρτεμη αν πας πλακα δεν παιρνας απο μακρυγιαννη να κοιταξεις παλι μηπως ρωτησεις και μαθεις και κατι απο κανα παλιο κατοικο αν πετυχεις εκει εξω η μηπως σου πει καποιος για αυτο το σχολιο που καποια ειχε πει οτι υπαρχει καπου ταμπελα οτι εκει στο ταδε σημειο γυριστηκε η ταινια,,,επισης εκει στην τριποδων στο οικοπεδο που εχουμε την υποψια στην γωνια που ειναι το καφε με το ταρατσακι δεν κανεις μια ερωτηση,,,αν και λογικα ο teacher ειχε κατσει παλια εκει και λογικα θα ειχε ρωτησει..Αρτεμη τωρα ειδα αυτο που γραφεις για οδο βυρωνος ας ψαξουμε και εκει.