ARTEMIS V.
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 43
Τωρα ειναι κλειστα..χαχα
Εχει δεκαδες πραγματικα φωτογραφιες και βιντεο και είναι ανοιχτό facebook σε κοινή θέα ( με φωτογραφίες όμως των παιδιών της Ομάδας - 17ης Ακροπόλεως ). Δεν τολμω να τις αναπαράγω, απεικονίζονται μικρά παιδιά. Αν τις δει το καλό μάτι των ειδικών εδώ, θα βγουν άμεσα συμπεράσματα . Μάλλον διατηρούνται ακόμη και κτίσματα και σκαλάκια και τοιχάκια με γλάστρες... . Τα αρχαιοπρεπή κολωνάκια τί να έγιναν...Τωρα ειναι κλειστα..χαχα
Μπραβοοοο Αρτεμη ?? :d@redevil και να φανταστεις οτι ελεγα προχθες εχθες οτι στην βακχου δεν θυμιζει κατι,,,,βοηθησανε οι πληροφοριες οπως ειπες να λυθει ο πιο δυσκολος γριφος πιστευω...αμα πας την κυριακη βγαλε φωτο απο την αυλη σκαλα δεντρο,,δες πλεον αν υφισταται και ο τρουλος που λεγαμε..Τωρα ειναι κλειστα..χαχα
Δυστυχως παιδια.....Δεν ειναι Βακχου 5...μπηκα στην αυλη...εχει γυρω πολυ παλια κτιρια και η αυλη ειναι στο κεντρο αλλα καμια σχεση...δεν αξιζει τον κόπο να βαλω φωτο...απογοητευτηκα...δεν προκειται να ψαξω σλλο....θα επιδιωξω να μαθω απο αλλες πηγες...αυτη τη στιγμη το πιθανότερο ειναι Τριποδων 5 διπλα στο καφε πλακα με την παραδοχή οτι τα κεραμίδια που φαινονται ειναι απο το νεοκλασικο που υπαρχει απεναντι απο το καφε...το κτισμα με το υπογειο παραθυρακι εχει γκρεμιστει και ειναι υπαιθριο παρκινγκ και στο βαθος του οικοπεδου η γραμμη της κεραμοσκεπης που φαινετσι ειναι το κτιριο στην απο κατω οδό ...Σχολειου νομιζω λεγεται...συγνωμη για τη σιγουρια μου...η ελπιδα πεθαινει τελευταια..καλυτερα να τρωει κανεις παρα να μιλαει...αν δεν δεις κατι απο κοντα...υποθεση φιάσκο η Βάκχου 5....σορυ και παλι... αυτο που δεν μου καθεται καλα στην Τριπόδων ειναι το εξης...σε αυτο το μεγαλο οικοπεδο αντιστοιχουν οι αριθμοι 3-9...αρα το 5 πεφτει στο κουφαρι του σπιτιου το οποιο δεν κολλαει καθολου με την ταινια...αν δεν ειναι το 5 παμε πιο δεξια αλλα εκει υπαρχει τοιχος πριν το τωρινο γηπεδο μπασκετ που μικραινει πολυ το οικόπεδο για να ειναι αυτο που ψαχνουμε....ουφ....μπλεξιμο...
Αρτεμη δεν πειραζει εγινε ενα λαθος ειναι αληθεια μια δυσκολη περιπτωση ταινιας το παλευουμε και βλεπουμε το κοιταμε ξανα ,,αν μπορεις και βρεθεις να πεις ενα καφε εκει στο καφε πλακα και να ρωτησεις κανα παλιο γειτονα,,,και εγω θα ψαχνω μηπως βρω κατι απο το διαδικτυο.θα το παλεψουμε ολοι μαζι να ψαξουμε....Αρτεμη τα ποστ μου απο σελιδα 5 και ποστ 44 και κατω και τις φωτο μου και τις αναλυσεις μου τις εχεις διαβασει??δες τα και πες μου την γνωμη σου.....για αυτο και επιμενω για τριποδων 5,,,αλλα και βεβαια να δουμε αυτο που λες για αριθμους 3-9....Για αυτο λεω αν πας να ρωτησεις κανα παλιο γειτονα εκει,,,το βλεπω λιγο δυσκολο να ειναι εκει που φαινεται απο την τριποδων το γηπεδο μπασκετ.....Αν θυμασαι στην σκηνη που καθεται ο χορν με τον μουσουρη στην αυλη στην κατω μερια της αυλης φαινεται ενας φοινικας,,Εαν πας απο την πανω μερια της τριποδων εκει που ειναι η εκκλησια και σταθεις εκει απεξω που ειναι πιο ψηλα υψομετρικα απο τα οικοπεδα της τριποδων λογικα λεμε τωρα θα πρεπει να φαινεται απο εκει αν υπαρχει περιπου καπου εκει απεναντι πιο μακρια ο περιβοητος φοινικας....Α και κατι ακομα εκει που φαινεται το γηπεδο μπασκετ απο την τριποδων σε εκεινο το οικοπεδο λεει μια ταμπελα στο συρματοπλεγμα --κατεδαφιση 1ο πειραματικο γυμνασιο αθηνας---..Αν πας απο την οδο σχολειου μεσω street view και κοιταξεις στο γηπεδο μπασκετ απο κατω προς τα επανω θα δεις οτι ειναι πολυ κατηφορικο το σημειο για να πουμε οτι βρισκοταν εκει το σπιτι και λογω οτι ειναι μακρινη αποσταση απο πανω στην τριποδων μεχρι κατω την σχολειου για να ηταν εκει.