Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ. Και εγώ, όσο βλέπω τα παλιά βιβλία μας, συνειδητοποιώ πόσο "σκληροπυρηνική" γενιά είμασταν ! χα χα !Alucard είπε:Φοβάμαι πλέον να κοιτάξω το σημερινό αναγνωστικό. Οι ελληνικές σημαίες και τα ευζωνάκια μάλλον θα έχουν φύγει.
dimitris261 είπε:Γεια σας παιδιά! Μόλις προχτές ανακάλυψα το φόρουμ σας και το διάβασα σχεδόν όλο μονοκοπανιά! Με μεγάλη συγκίνηση, και νοσταλγία... Είναι το πρώτο μου μήνυμα και πιστεύω να συνεχίσω να γράφω, καθώς είμαι κι εγώ σειρά με τους αρκετούς εδώ μέσα (1976). Το αναγνωστικό το είχα κι εγώ βέβαια, και επειδή ήταν μακρόστενο και ξεκολλούσαν τα φύλλα, θυμάμαι τον παππού μου που του έκανε βιβλιοδεσία με σπάγγο...
Tywien είπε:Απο απορία... η σελίδα με τα παιδάκια που λένε ΟΧΙ έχει υποστεί κάποια επεξεργασία? Τα όχι στις "φούσκες" μου φαίνονται πολύ καθαρά !
Σωστα και χωρις ακροτητες ειναι τα ολα τα επισημα ελληνικα και αυτα που επιλεγεις να χρησιμοποιεις, και τα προηγουμενα που επελεγαν πο προγονοι σου και τα τωρινα που επιλεγουν οι συγχρονοι και τα επομενα που θα επιλεγουν οι μεταγενεστεροι. Καλο το παρελθον, καλυτερο το παρον και ακομα καλυτερο το μελλον.Joy-toy είπε:Ἕνας ἀπὸ τοὺς λόγους ποὺ γράφω σὲ πολυτονικὸ εἶναι καὶ αὐτός: γιὰ νὰ ἐκφράζομαι γραπτὰ μὲ τὰ σωστὰ ἑλληνικὰ ποὺ διδαχτήκαμε τότε ἀπὸ τὸ ὑπέροχο ἀναγνωστικὸ ἐκείνης τῆς ἐποχῆς: σὲ ἁπλὴ δημοτική χωρὶς γλωσσικὲς ἀκρότητες, γιατὶ αὐτὴ εἶναι ἡ γλώσσα τοῦ λαοῦ μας ποὺ συνᾶμα σέβεται καὶ τὴν ἱστορία καὶ τὸ παρελθὸν κρατῶντας τὰ πνεύματα καὶ τοὺς τόνους.