Η εικονιζόμενη είναι η Κατερίνα Μπούρλου. Είχε παίξει και την συνάδελφο και κουμπάρα του Βουτσά και της Λιβανού στις "20 γυναίκες κι εγώ". Στην συγκεκριμένη ταινία, το όνομά της δεν αναγράφεται στους τίτλους αρχής.katerinak είπε:
Η εικονιζόμενη είναι η Κατερίνα Μπούρλου. Είχε παίξει και την συνάδελφο και κουμπάρα του Βουτσά και της Λιβανού στις "20 γυναίκες κι εγώ". Στην συγκεκριμένη ταινία, το όνομά της δεν αναγράφεται στους τίτλους αρχής.katerinak είπε:
johnmar94 ευχαριστω για την απαντηση! ουτε που θυμομουν το ποστ που εκανα πριν χρονια..johnmar94 είπε:Η εικονιζόμενη είναι η Κατερίνα Μπούρλου. Είχε παίξει και την συνάδελφο και κουμπάρα του Βουτσά και της Λιβανού στις "20 γυναίκες κι εγώ". Στην συγκεκριμένη ταινία, το όνομά της δεν αναγράφεται στους τίτλους αρχής.
λοιπον δεν ειναι ηθοποιος,ειναι κομπαρσαkaterinak είπε:Ποια ειναι η ηθοποιος αυτη; η Αλικη την αποκαλει "κυρα Μαριω" στην ταινια "Το πιο λαμπρο αστερι",ειναι αυτη που κατα λαθος την καταβρεχει λιγο με το λαστιχο στην ψαραγορα(η κυρα Μαριω δεν την αναγνωρισε).Προκειται για μια σκηνη που η Αλικη φευγει αναστατωμενη απ τη δεξιωση αρραβωνων του Δημητρη και πηγαινει στην ψαραγορα,εκει βρισκεται ηδη η εικονιζομενη και πλενει το χωρο
Για τον υπάλληλο και την υπηρέτρια δεν γνωρίζω. Ούτε και για τους άλλους απλά εικάζω ότι:Στην ταινία "Φτωχαδάκια και λεφτάδες" γνωρίζει κανείς ποιος ήταν ο Κυριάκος που ήταν υπάλληλος του Μπαρδούση, ποια ήταν η Ρίτα που τα είχε με το Νταλέκη και ποια ήταν η Μαρία που ήταν υπηρέτρια στο σπίτι των Ντεκρίσηδων; Τα ονόματά τους δεν αναφέρονται στους τίτλους της ταινίας. Στην αρχή της ταινίας ακούγεται και η φωνή του αφηγητή. Ποιος ήταν;
Παίζουν οι ηθοποιοί (γυναίκες):Παιδιά είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε, αν και δεν έχω φωτό, ποια είναι αυτή που υποδύεται στον Κατήφορο το ρόλο της φίλης της Ζωής Λάσκαρη που διοργάνωσε το πάρτι στην πρώτη σκηνή της ταινίας. Το όνομα του ρόλου είναι Λετα εάν δεν απατωμαι.
Ειναι η Μαρινα Πεφανη.Παιδιά είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε, αν και δεν έχω φωτό, ποια είναι αυτή που υποδύεται στον Κατήφορο το ρόλο της φίλης της Ζωής Λάσκαρη που διοργάνωσε το πάρτι στην πρώτη σκηνή της ταινίας. Το όνομα του ρόλου είναι Λετα εάν δεν απατωμαι.
Βεβαιως και παιζει και στον Ατσιδα παλι σε κοριτσι που κανει παρτυ. Παραλειψη της RetroDB που δεν αναφερει το ονομα της εκει.Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τους δύο. Η Μαίρη Φορμόζη νομίζω υποδύεται το ρόλο της κοπέλας που κάνει στριπτίζ- το είχα διαβάσει στις βιογραφίες Ελλήνων ηθοποιών.
Όντως μου είχε κάνει εντύπωση γιατί στη συγκεκριμένη ταινία ο ρόλος ξεχώριζε - εμένα πάντως μου άρεσε έτσι όπως έπαιζε. Στο μεταξύ η συγκεκριμένη ηθοποιός νομίζω παίζε πάλι τη φίλη της Ζωής Λάσκαρη που κάνει πάρτι στον Ατσίδα την ίδια χρονιά αλλά δεν αναφέρεται το όνομα της κάπου
Κακως. Αλλα εδω δεν αναφερεται η Δεσπω Διαμαντιδου στα Κοκκινα Φαναρια, οποτε φαντασου...Πάντως ούτε και στους τίτλους αρχής της ταινίας αναφέρεται.
Αφηγητής ήταν πράγματι ο Λάσκος, αλλά Ρίτα ήταν η Χρυσοπούλου. Η Φυτούση ήταν η Δέσποινα η ξαδέρφη του Μπαρδουση. Ο Κυριάκος και η Μαρία μπορεί να μη βρεθούν ποτέ.Για τον υπάλληλο και την υπηρέτρια δεν γνωρίζω. Ούτε και για τους άλλους απλά εικάζω ότι:
η Ρίτα μπορεί να είναι η Σοφία Ολυμπίου (σύζυγος; του τρελογιατρού)
και αφηγητής ο ίδιος ο σκηνοθέτης Λάσκος. Το ίδιο έχει κάνει και στην ταινία «Άλλος για το εκατομμύριο» και μάλιστα μπροστά από την κάμερα!
Πάντως, αν και έχω δει άπειρες φορές την ταινία, αν με ρωτούσες ποια είναι η κοπέλα του Σταυρίδη θα σου έλεγα η Φυτούση, ούτε που θυμόμουν την ύπαρξη της Ρίτας.
Η Ρουλα Χρυσοπουλου.Ποια ηθοποιός ήταν αυτή που υποδύεται την γραμματέα του Μίμη Φωτόπουλου στον Θόδωρο και το Δικανο
αλιμονο,ο βασιλης κολοβος ειναιΤον είδα αυτές τις μέρες σε διαφήμιση της Cosmote.
Δεκαετία 80 σε αρκετά τηλεοπτικά σήριαλ τον θυμάμαι να παίζει.
Θυμάται κανείς όνομα και σειρές;