H
hotdog
Guest
Επιτελους παιδια θα δουμε ολα τα επεισοδια αυτης της σειρας. Ειναι ισως η πιο εγκληματικη σειρα του Αντ1 μετα απο ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ ανεβηκε στο kapaki.info κατα καιρους αυτη η σειρα θυμαμαι απο τον Uploader Yianniss.
ΥΓ: Κατι αλλο που νομιζα ηταν η ιδεα μου ομως τελικα υπαρχει σε ολα τα επεισοδια ειναι το θεμα με τον ηχο γιατι κατι εχουν κανει λαθος με την επεξεργασια εκει στον Ant1.Το σιγμα οταν υπαρχει στης λεξεις ακουγεται μακροσυρτο και ανοχλητικο αλλα και σε καποια σημεια ειναι λες και δεν ακουγονται τα λογια των ηθοποιων και πρεπει να ανεβασεις την ενταση του ηχου για να καταλαβεις.Μπορει να ειναι εγω παραξενος και αλλους να μην τους ενοχλει παντως εμενα με γυρναει το μυαλο
Φίλε μου, έχω μείνει άναυδος..Με την εξέλιξη και την κατάληξη των δικών.. Δεν ξέρω φυσικά την ιστορία,μόνο αυτά που έγραψες.Ονομα χθεσινου επεισοδιου ''Τυφλη εκδικηση'' με την εκπληκτικη σε οσα επεισοδια εχει παιξει καρυοφυλλια καραμπετη.Η αληθινη ιστορια πισω απο το επεισοδιο ειναι η υποθεση της Νιτα Μπεικερ η αλλιως της μηδειας του καλαμακιου.Το 1960 η Νιτα εφτασε στην ελλαδα μαζι με τον αντρα της λοχια τζοελ Μπεικερ ο οποιος ειχε παρει μεταθεση για την ελλαδα και η ζωη τους κυλουσε με ηρεμια αν και η Νιτα ηταν σε γενικες γραμμες ψυχρη,απομακρη και μελαγχολικη γυναικα με αποτελεσμα να δημιουργηθουν σκεψεις στον τζοελ πως τον αντιπαθουσε καθως και σαν συζυγος ηταν γενικοτερα ψυχρη.Απογοητευμενος λοιπον απο τον γαμο του γνωρισε την ελληνιδα βενετια σιταρα και ανεπτυξαν σχεση και της ειχε κανει δωρο και μια φωτογραφικη μηχανη που κατεγραφαν της βολτες τους τους περιπατους τα πικ νικ κλπ.Μια μερα η Νιτα ειχε παει το αμαξι στο συνεργειο και καθως εφυγε πηρε καποια πραγματα του αντρα της απο το πορτ μπαγκαζ.Μεσα σε αυτα ο τζοελ ειχε ξεχασει εναν φακελο με φωτογραφιες οποτε και της ειδε η Νιτα αλλα δεν του ειπε τιποτα σχεδιαζοντας την εκδικηση της.Την επομενη μερα ο τζοελ συναντηθηκε με την σιταρα στην πεντελη και η Νιτα αφου καθαρισε το σπιτι,μαγειρεψε και εβαλε τα παιδια για υπνο ανοιξε την βιβλο και υπογγραμισε καποια αποσπασματα που αφορουσαν την μοιχεια και εγραψε σε ενα χαρτι της σκεψεις της.Αμεσως μετα εκανε την αποτροπαια πραξη της καθως πηγε και στραγγαλισε ολα της τα παιδια αλλα οταν ηρθε η ωρα να αυτοκτονησει οπως σχεδιαζε μολις ειδε το αιμα τα εχασε και λυποθυμησε μεχρι την στιγμη που ηρθε ο αντρας της και ειδε ολα αυτα που ειχαν συμβει.
Στο δικαστηριο οι ενορκοι του κακουργιοδικειου αθηνως εκριναν πως η Νιτα ηταν ψυχικα ασθενης και επρεπε να κλειστει σε ψυχιατρικη κλινικη με την ιδια να μην μετανιωνει για της πραξης της καθως πιστευε πως με αυτο προστατευε τα παιδια της και τα λυτρωσε αλλα και οι ειδικοι που την εξετασαν σε κατι τετοιο κατεληξαν πως στην ουσια δεν πιστευε πως εκδικηθηκε τον αντρα της αλλα πως προσπαθησε να γλυτωσει τα παιδια της και την ιδια ασχετα που δεν καταφερε να αυτοκτονησει.Ο εισαγγελεας Γκαζετας δεν πειστηκε με ολα αυτα και ζητησε επανεκδικαση της υποθεσης το αιτημα του οποιου εγινε δεκτο.Τα πραγματα ομως αλαξαν αυτη την φορα με την Νιτα πλεον να τους λεει πως ηταν θυμα ενδοοικογενειακης βιας και πως οταν εμαθε για την απιστια του αντρα της αποφασισε να τον εγκαταληψει και να παρει και τα παιδια αλλα ηξερε πως δεν θα την αφηνε οποτε και σκοτωσε τα παιδια της για να τα προστατεψει απο τον βιαιο αντρας της.Η ετυμηγορια της δευτερης δικης ηταν πως η Μπεικερ διεπραξε το εγκλημα εν βρασμω ψυχης με το ελαφρυντικο της μετριας συγχυσεως.Καταδικαστηκε σε 16 χρονια φυλακη αλλα πηρε χαρη 2 χρονια μετα και επεστρεψε στην αμερικη.Λιγα χρονια μετα εστειλε γραμμα στον δικηγορο της Σταυρο τριανταφυλλου και του ελεγε πως ειχε γινει πλεον καλα και πως της ελειπε η ελλαδα.
E με τα χρονια και απο διαφορες πηγες γενικοτερα εχω βρει της ιστοριες απο πολλα επεισοδια της ανατομιας φιλαρακι μου οχι απο ολα φυσικα μακαρι να ηξερα ολες της υποθεσεις.Αυτο ειναι το δυσκολο να βρεθει η ιστορια γιατι μολις βρεθει μετα το google ειναι φιλος σου και υπαρχουν πολλες πληροφοριες γιαυτα τα εγκληματα.φίλε @metalcandyman μένω άναυδος με τη σειρά μου κι εγώ , πως κατάφερες και διασταύρωσες όλα τα στοιχεία των πραγματικών υποθέσεων;;;!!! Μήπως είσαι ο Γρηγόρης ο Βαλτινός;;; Μπράβο σου πάντως διαβάζω τα σχόλια σου κ τα βλέπω με άλλη ματιά!