Ανατομία Ενός Εγκλήματος (1992 ANT1)

Συμπληρώθηκαν οι πληροφορίες και ανοίχτηκαν νέες σελίδες για τα "κόκκινα επεισόδια".

Ίσως με τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους των επεισοδίων βοηθηθούν όσοι διαθέτουν κάποια επιπρόσθετη πληροφορία.

Παραμένουν "κόκκινα' Τα ένοχα μυστικά και Η εκδίκηση σαν μη ενταγμένα επεισόδια.
 
Καλησπέρα παιδιά! Συμπληρώστε τους ηθοποιούς στο επεισόδιο "πέπλο σιωπής" είναι οι:Μηνάς Χατζησάββας, Σοφία Σεϊρλή, Μαρί Κωνσταντάτου, Στέλιος Μάϊνας, Στέλιος Παύλου, Κώστας Φαλελάκης.
 
Συμπληρώθηκε λοιπόν άλλο ένα επεισόδιο.

Μπράβο darkstelios13,

Keep searching
 
Ακόμα και τώρα δε νομίζω να έχει υπάρξει πιο τρομακτική σειρά από αυτήν,ειδικά γι'αυτούς που ήταν μικροί όταν παιζόταν.Δεν μπορούσα να δω επεισόδιο μόνος μου και αν τυχόν έλειπαν ή κοιμόντουσαν οι γονείς μου προτιμούσα να κοιμηθώ παρα να το δω.

Για μένα απ'τα κορυφαία επεισόδια ήταν αυτά με τον Μπέζο και με τον Φιλιππίδη.Και μπράβο και στους δυο γιατί ενώ θεωρούνται κωμικοί ηθοποιοί κατάφεραν να γίνουν τόσο τρομακτικοί.Η μουσική της σειράς ήταν εξίσου τρομακτική όπως φυσικά και οι τίτλοι τέλους μ'εκείνο τον πίνακα.Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους υπεύθυνους των ειδικών εφέ(λέγονταν Αλαχούζοι αν θυμάμαι καλά).Και εννοείται φυσικά ότι η παρουσία και η χαρακτηριστική φωνή του Βαλτινού ήταν όλα τα λεφτά.

Τέτοιες σειρές δεν ξαναβγαίνουν δυστυχώς.
 
Απορώ τι προβλήματα έχει ο ΑΝΤ1 με αυτή τη σειρά...Δύο φορές που μίλησα με τον υπεύθυνο του web tv μου είπε πως τη ζητάει πολύς κόσμος , πως είναι ψηφιοποιημένη και έτοιμη να ανεβεί , αλλά δε μπορεί να γίνει αυτό (ούτε φυσικά να προβληθεί σε επανάληψη) , αν δε λύσει το νομικό τμήμα του σταθμού την υπόθεση...
 
Καλησπέρα σε όλους! στο επεισόδιο τιμωρία πέρα από τους Βαλαβανίδη και Σεϊρλή παίζουν οι Μελέτης Γεωργιάδης, Τάκης Μόσχος και Στέλιος Παύλου. το επεισόδιο όντως αναφέρεται στον δράκο του Σέϊχ Σου!!!

Στο επεισόδιο τελευταία παράσταση συμπληρώστε τον Τόνυ Δημητρίου.

Το τρέϊλερ που έχετε προσθέσει στο επεισόδιο σχέσεις αίματος δεν αναφέρεται σ'αυτό το επεισόδιο, αλλά στο επεισόδιο τρις εις θάνατον!!

θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιος που έχει δει η γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα επεισόδια: σχέσεις στοργής, έκρηξη, SOS, το τίμημα, ένοχα μυστικά και εκδίκηση?? επίσης το επεισόδιο τελική αναμέτρηση υπάρχει τελικά η όχι?

Τέλος το επεισόδιο μολυβένιος στρατιώτης δεν υπάρχει με αυτό τον τίτλο αλλά με τον τίτλο παιχνίδια θανάτου!!! φυσικά πρωταγωνιστούν!Γιάννης Μπέζος, Τασσώ Καββαδία, Δήμητρα Χατούπη, Τόνια Ζήσιμου, Νάντια Δεληγιάννη, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Αγγελική Γκιργκινούδη!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα σε όλους σας! Έχω και τους πρωταγωνιστές στο σχέσεις στοργής αυτοί είναι:Νίκος Σεργιανόπουλος, Νίκος Ορφανός, Λυδία Φωτοπούλου και Ρένος Χαραλαμπίδης!

Θέλω να διευκρινίσω πως όλες αυτές τις πληροφορίες που αναρτώ συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό δεν τις έχω εγώ αλλά μία πολύ καλή και έμπιστη φίλη μου που είναι τεράστιος φαν της ανατομίας και είναι καρατσεκαρισμένες, οπότε συμβάλλουν τα μάλα στο να συμπληρωθεί το παζλ της ανατομίας!

θέλω να την ευχαριστήσω και μέσο του retromaniax!

Λίλιαν να είσαι πάντα καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σύντομα και τα υπόλοιπα επεισόδια!

Στο τίμημα πρωταγωνιστούν οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Βάνα Ραμποτα, Θοδωρής Γκόνης, Ρένος Χαραλαμπίδης και Στέλιος Παύλου το επεισόδιο προβλήθηκε 9/12/1993 και είναι αυτό που έχετε περασμένο σαν ένοχα μυστικά. Ο σωστός τίτλος είναι το τίμημα όμως!!!!!!!!! Επεισόδιο με τίτλο ένοχα μυστικά δεν υπάρχει!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] ζήτηση copyrighted υλικού [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα επεισόδια δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον,και ο ΑΝΤ1 τα έχει κατεβάσει από το site,επειδή τα δικαιώματα τα έχει η εταιρεία παραγωγής και δεν μπορεί να τα παραχωρήσει στο κανάλι.
 
Παιδιά, εφόσον πλέον τα επεισόδια δεν υπάρχουν στον official ιστότοπο του Ant1, πλέον πηγαίνουμε στα μονοπάτια της ζήτησης copyrighted υλικού.

Υπενθυμίζω:

1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η δημόσια διαφήμιση / πρόταση για ανταλλαγή ή αντιγραφή οπτικοακουστικού υλικού που ενδέχεται να είναι copyrighted ή να εμπίπτει γενικότερα σε νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να αναφέρει πληροφοριακά π.χ. ότι διαθέτει σε DVD μια συγκεκριμένη σειρά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί δημόσια ούτε να την διαλαλεί σαν 'πραμάτια', ούτε σαν 'εμπόρευμα', ούτε σαν 'ανταλλάξιμο' υλικό. Κάτι τέτοιο είναι ποινικά κολάσιμο και μόνο σε μπελάδες θα μπορούσε να τον βάλει. Εξυπακούεται βέβαια ότι το τι κάνετε στα PM είναι δική σας δουλειά (όπως επίσης και αποκλειστική σας ευθύνη!). Όσα μηνύματα εντοπίζονται να παραβαίνουν τον συγκεκριμένο κανονισμό θα διαγράφονται ή θα τροποποιούνται αναλόγως, χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση. Μέλη που αρνούνται να συμμορφωθούν θα εγκαλούνται πρώτα και, αν παρ' όλα αυτά υποπέσουν εκ νέου στην ίδια παράβαση, θα διαγράφονται.
Ελπίζω στην κατανόησή σας! :)
 
thebest20 είπε:
Τα επεισόδια δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον,και ο ΑΝΤ1 τα έχει κατεβάσει από το site,επειδή τα δικαιώματα τα έχει η εταιρεία παραγωγής και δεν μπορεί να τα παραχωρήσει στο κανάλι.
Το ξερω γι αυτο λεω αν το εχει κανενας...Γιατι καποιος μπορει να το χει σε δικη του εγγραφη....
 
Nina_Ekavh είπε:
Το ξερω γι αυτο λεω αν το εχει κανενας...Γιατι καποιος μπορει να το χει σε δικη του εγγραφη....
Δεν υπάρχει "δική του εγγραφή". Υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα του Ant1 / εταιρίας παραγωγής!!!

Δε μπορείς να ζητάς κάτι που έχει πνευματικά δικαιώματα, ακόμα κι αν εννοείς να το έχει γραμμένο ο άλλος σε βιντεοκασσέτα και να θες να σου τη δώσει!

Όπως και να το πιάσουμε, είτε τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, είτε ζήτησης (ή ακόμα και αγοράς) - άρα αγγελιών!

Και τα 2 απαγορεύονται!

Τα μηνύματα θεωρούνται offtopic και θα διαγραφούν.
 
[edit]

πρώτο επεισόδιο - με τον Χρήστο Βαλαβανίδη και την Σμαράγδα Σμυρναίου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και το κάστ συμπληρώνουν οι Κώστας Γαλανάκης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Κώστας Φαλελάκης, Σοφία Δαβίου, Τόνυ Δημητρίου(τότε τον λέγανε ακόμα Αντώνη) και Κώστας Λάσκαρης. Σας παρακαλώ πάρα πολύ διορθώστε δεν παίζει η Θάλεια Αργυρίου αλλά η Σμαράγδα Σμυρναίου. Επίσης να τονίσω πως σκηνοθέτης του είναι ο Πάνος Κοκκινόπουλος και όχι ο Μπάμπης Σπανός που έχουμε γράψει μετά από τις πολλές λάθος πληροφορίες που έχουν μαζευτεί από κακές πηγές στο Διαδίκτυο. το σενάριο σωστά είναι του Πέτρου Μάρκαρη. Το επεισόδιο αυτό προφανώς αναφέρεται στον Κώστα Ταχτσή.

[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα επεισοδια αυτα παραμενουν με copyright του ANT1 και προφανως αν ανεβουν καπου θα ειναι στο σαιτ του. Συμφωνα με τον κανονισμο λειτουργιας του retromaniax εκτος απο το linking σε παρανομα ανεβασμενο copyrighted υλικο αναφερεται και οτι απαγορευεται επισης εντος του χωρου του και η διαφημιση και η προτροπη σε τετοια πραξη.

Με αυτο το σκεπτικο - εγινε edit στο ποστς σου. Κραταμε βεβαια τα σημαντικα στοιχεια που δινεις για το συγκεκριμενο επεισοδιο και σε ευχαριστουμε για αυτα.
 
Έχεις απόλυτο δίκαιο και ζητώ συγνώμη. Από κεκτημένη ταχύτητα ανέφερα στοιχεία κάνοντας στην ουσία έμμεση και άμεση διαφήμιση. Ζητώ και πάλι συγνώμη
 
Έστειλα ένα μύνημα στο facebook του ΑΝΤ1 για την ανατομία και ορίστε η απάντηση

ΑΝΤ1 15 Φεβρουαρίου 12:37 μ.μ.

Kαλησπέρα σε ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα σου. Σκοπός είναι να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερες παλιές σειρές στο αρχείο. Οπότε σίγουρα κάποια στιγμή θα ανέβει και η "Ανατομία ενος Εγκλήματος"

 
και εγω αυτη την σειρα την ψαχνω μηπως ξερει καποιος αν θα αναιβει στο ant1web σε ολοκληρωμενη μορφη
 
1984 είπε:
και εγω αυτη την σειρα την ψαχνω μηπως ξερει καποιος αν θα αναιβει στο ant1web σε ολοκληρωμενη μορφη


Μολις ξεκαθαρισει το θεμα με τα πνευματικα δικαιωματα.

Και αυτοι θελουν- views χάνουν
 
καλησπερα μηπως ξερει καποιος αν ο αντ1 θα αναιβασει την ανατομια ενος εγκληματος

κατα την γνωμη μου νομιζω οτι ειναι η καλυτερη σειρα τις εικοσαετιας που περασε απο αποψη σεναριου και σκηνοθεσιας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1984 είπε:
καλησπερα μηπως ξερει καποιος αν ο αντ1 θα αναιβασει την ανατομια ενος εγκληματος
κατα την γνωμη μου νομιζω οτι ειναι η καλυτερη σειρα τις εικοσαετιας που περασε απο αποψη σεναριου και σκηνοθεσιας
Πρέπει να έχεις μεγάλο έρωτα με τη σειρά! :D Όλο ρωτάς και ξαναρωτάς! :D

Μην ανησυχείς και μόλις την ανεβάσουν στο WebTV, θα έχει ήδη γραφτεί εδώ! ;)

Υπομονήήήήή.... Προβολή συνημμένου 76176
 
Πίσω
Μπλουζα