Το χω ξαναγράψει αλλά ίσως να μη το διάβασες. Είχα πάρει τηλέφωνο πριν αρκετό καιρό στον ΑΝΤ1 και είχα μιλήσει με τον υπεύθυνο του web tv και τον είχα ρωτήσει για τη σειρά γιατί και γω τη θέλω. Μου είχε πει λοιπόν πως τα επεισόδια είναι έτοιμα να ανεβούν , ψηφιοποιημένα , αλλά έχουν ένα δικαστικό θέμα με τη συγκεκριμένη σειρά και αν δε λυθεί δε μπορούν ούτε να ανεβούν ούτε να προβληθούν ξανά...1984 είπε:Καλημερα και καλη σαρακοστη μηπως ξερει καποιος ποτε θα αναιβουν τα επεισοδειατης ανατομιας ενος εγκληματος , γιατι κατα την αποψη μου ειναι η καλυτερη σειρα της τελευταιας εικοσαετιας απο αποψη σεναριου και σκηνοθεσιας
το επεισοδιο με την μπετη αρβανιτη σε ρολο ηγουμενης λεγεται "καθαρτηριο"και ειναι ενα απο τα καλυτεραdarkstelios13 είπε:Πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι για να συμπληρωθούν και τα άλλα επεισόδια της σειράς. ένα με την καραμπέτη σε ρόλο ηγουμένης ποιο είναι?? και συμπρωταγωνίστρια την ελευθερία ρήγου.
Το επεισόδιο με την τίτλο διπλή ταυτότητα έχει σκηνοθέτη τον Γιώργο Μουζακίτη και όχι τον Γιώργο Μουζακιώτη όπως εκ παραδρομής έχει γραφτεί, είναι ο ίδιος που σκηνοθέτησε και το σχέσεις αίματος!
Στο επεισόδιο με τίτλο μαγικός έρωτας εκτός από τον Πέτρο Μάρκαρη το σενάριο το υπογράφει και η Μάρω Σεϊρλή! Η Μάρω Σεϊρλή είχε σε πολλά επεισόδια την επιμέλεια των σκηνικών και των κουστουμιών!
Στο επεισόδιο αγγελική εκδίκηση η σκηνοθεσία είναι του Μπάμπη Σπανού και το σενάριο του Νίκου Φαρούπου, το επεισόδιο είναι αναρτημένο στο yutube και γράφει στους τίτλους αρχής τους συντελεστές!
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο έκπτωτος άγγελος είναι διπλό και όχι μονό, το επεισόδιο ειναι αναρτημένο στο yutube!
Τέλος επεισόδιο με τίτλο Όλγα και πρωταγωνίστρια την βάνα Πεφάνη δεν πρέπει να υπάρχει κατά 99% αυτό το επεισόδιο είναι το βραχυκύκλωμα όπου πρωταγωνιστεί η Βάνα Πεφάνη και την λένε Όλγα!!! Έπισης το επεισόδιο με τίτλο όρια δεν πρέπει να υπάρχει αλλά κατά 99% είναι το χωρίς αλλόθι το 4ο του
2ού κύκλου αν προσέξετε οι συντελεστές είναι ίδιοι!!!
Δεν αναφέρομαι στο καθαρτήριο. το επεισόδιο που λέω εγώ είναι με Καραμπέτη, Ρήγου και Αλίκη Γεωργούλη...ΙΑΚΩΒΟΣ είπε:το επεισοδιο με την μπετη αρβανιτη σε ρολο ηγουμενης λεγεται "καθαρτηριο"και ειναι ενα απο τα καλυτερα
από ότι διάβασα η ιστορία θα αναφέρεται στον Κώστα Πάσσαρη. Ο Όμηρος πουλάκης στον πρωταγωνιστικό ρόλο.metalcandyman είπε:ΥΓ: Για οσους δεν το γνωριζουν τον φεβρουαριο λογικα ξεκιναει στον alpha ο τεταρτος κυκλος της 10ης εντολης με τα γυρισματα να εχουν ξεκινησει απο τον ιουνιο.Το πρωτο επεισοδιο η ιστορια του δηλαδη θα εχει σχεση με τον ξανθο νεαρο εγκληματια που τον μαθαμε για οτι εκανε 13 χρονια πριν.
Εκπληκτικα νεα πραγματικα και μηνες πριν που εμαθα πως ξεκιναει ξανα η 10η εντολη .... πανω μου απο την χαρα μου
Ωραιος πολυ γουσταρω τετοιες πληροφοριες εκ των ενδωτερωνDominion είπε:Πληροφορίες εκ των ενδωτέρων. Έχουν γυριστεί γύρω στα 10 επεισόδια μέχρι στιγμής. Δυστυχώς θα χρησιμοποιείται ΚΑΙ ΠΑΛΙ το κάμερα στο χέρι look (που έχει πλέον ξεπεραστεί - καιρός θα ήταν να πειραματιστούν με πιο σύγχρονη κινηματογραφική αισθητική). Ανάμεσα στα επεισόδια θα είναι κι ένα που βασίζεται στην Ιστορία του τύπου που αποκεφάλησε την σύντροφό του στην Σαντορίνη το 2008.