arpacolla
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 209
Ιδιαίτερα γενναιόδωρη ρετρο-προσφορά, μπράβο.tsalk είπε:Eπειδή ο καιρός περνάει τάχιστα, κατέληξα μετά ωρίμου σκέψεως να προσφέρω τις εξής Συλλογές Υπερ-ατού.
Ιδιαίτερα γενναιόδωρη ρετρο-προσφορά, μπράβο.tsalk είπε:Eπειδή ο καιρός περνάει τάχιστα, κατέληξα μετά ωρίμου σκέψεως να προσφέρω τις εξής Συλλογές Υπερ-ατού.
Πραγματικά! Σε μόνο 2 εβδομάδες είναι η κλήρωση!tsalk είπε:Eπειδή ο καιρός περνάει τάχιστα,
Τεινω να συμφωνησω με τον φιλτατο Atarian!!!DINO είπε:Παίδες, έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη φέτος!!! WOW!!!![]()
Σε ευχαριστω Γιαννη!johnny19818 είπε:Καλή επιτυχία στην εγχείρηση Σταύρο. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.
Ξέρεις τί μεγάλο χρονικό περιθώριο είναι μια ολόκληρη εβδομάδα? Μια χαρά πάμεjohnny19818 είπε:...Βασικά έχει μείνει μία εβδομάδα και μόνο 6 έχουμε δηλώσει το δώρο μας. Φοβάμαι για ναυάγιο της ιδέας για φέτος.
Μετά που είδα το δικό σου και του tsalk, το δικό μου μου φαίνεται φτωχό. Επιφυλλάσομαι για κάτι ακόμη.DINO είπε:Παίδες, έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη φέτος!!! WOW!!!![]()
Ωραίος Γιάννο. Και το κασσετάκι του Game BoyAjax87 είπε:Να και τα δικα μου (πολυ φτωχα σε σχεση με αλλα δωρα , αλλα δεν εχω πολλα ρετρο πραγματα πια)
Ενα τευχος Αλμανακο(Ιουλιος 1995) και την κασσετα gameboy Jurrasic Park.
Έναν Λόρδο, πάντα θα τον περιμένουμε!Lord_Makro είπε:Προλαβαίνω, προλαβαίνω;;Λοιπόν εγώ θα βάλω κόμικς, θα κοιτάξω και θα γράψω αύριο τι συγκεκριμένα...
Μια χαρά!Spybil είπε:Αργησα αλλά το είδα μόλις απόψε,οπότε επιφυλάσσομαι για το δώρο.. Λογικά μέχρι Πεμπτη θα ανακοινωθεί!
Και του makisimou είναι εξαιρετικά τα δώρα, αλλά και ο tsalk το τερμάτισε!!!johnny19818 είπε:Μετά που είδα το δικό σου και του tsalk, το δικό μου μου φαίνεται φτωχό. Επιφυλλάσομαι για κάτι ακόμη.
It's OK....Ajax87 είπε:Να και τα δικα μου (πολυ φτωχα σε σχεση με αλλα δωρα , αλλα δεν εχω πολλα ρετρο πραγματα πια)
Ενα τευχος Αλμανακο(Ιουλιος 1995) και την κασσετα gameboy Jurassic Park.