Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν είχα σκοπό να δώσω πάτημα για καμία μάχη σε κανέναν πόλεμο... Για τον καθένα μας το home micro με το οποίο μεγάλωσε είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο άσχετα με το αν είναι ένα Spectrum, ένα CPC ή ένα C64. Είναι κάπως ανοήτο να το βλέπει κανείς έτσι at this time and age. Πιστεύω πως οι τρεις κόσμοι έχουν πολλά να δώσουν και παρά πολλά να δανειστούν. Δεν γνωρίζω πολλούς να επέλεξαν έναν από τους τρεις κόσμους εκείνα τα χρόνια γιατί συγκρίνανε το scrolling κάποιων διαθέσημων τίτλων στα εκάστοτε συστήματα. Τουλάχιστον εγώ στα 8 μου δεν το έκανα.Wally είπε:Kιτρινη καρτα σε Anestis,gtsamour που εδωσαν πατημα στους "αντιπαλους" να "γυρισουν" απο το πουθενα μια τελειωμενη μαχη!!
Kυριοι οι ταχυτητα και το jerkiness δεν κρινονται απο youtube-encoded-videos!!![]()
Το καλυτερο Elite ηταν και ειναι το αυθεντικο του BBC micro.Το elite είναι άπαιχτο, το καλύτερο ήταν του ΖΧ
Ο τύπος μου είπε ότι ήθελε να τον ξεφορτωθεί λόγο προβλημάτων χώρου.Και γενικά με χρέωσε πολύ λίγα μεταφορικά.Μπορώ να πω μια πολύ καλή δημοπρασία που κέρδισα και ο spectrum είναι καλός.Υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες σε ebay αν ψάξει κανείς.gtsamour είπε:Αυτά τα μεταφορικά είναι που μας καίνε. Πως βρήκε τώρα ο nikodr Spectrum +3 entertainement pack με το 2 κιλών τροφοδοτικό του και πιστόλι, joystick κλπ με 30 κασσέτες μαζί μόνο με 14 gbp μεταφορικά, μη με ρωτάς. Ακόμα το σκέφτομαι...