Δεν νομίζω να έχει παλιά (παλιότερα έστω) παιχνίδια για mega drive γιατί άνοιξε το 1994-1995.mike είπε:Αντε στειλε κανα πακετο παιχνιδια megadrive, και θα σε φτιαξω εγω!με χρηματα, μην περιμενεις την κορμάρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nαι, αυτό εννοούσα, συνεχεια μπερδευω την περιοχή με την Νεα Ιωνία όταν αναφέρομαι σε αυτό το μαγαζί για καποιο λόγο...mike είπε:Εχει κονσολ κλαμπ η Ν. Ιωνια? Μηπως εννοεις αυτο στην Λ. Ηρακλειου στο Ν. Ηρακλειο?
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Όλους μας στεναχωρούν αυτές οι συμπεριφορές που έχουν γίνει και η αιτία να δυσαρεστηθούν μέλη μας που απλόχερα μοίραζαν τις γνώσεις τους. Αντί οι γνώσεις αυτές να εκτιμηθούν μόνο ως πληροφορίες, δυστυχώς αποτιμήθηκαν σε χρήμα. Κρίμα ....dr_slump είπε:Οι πιο πολλοί δυστυχώς όμως τα ψάχνουν για μεταπώληση στο eBay με αποτέλεσμα όσοι τα ψάχνουμε για τους εαυτούς μας να μην μπορούμε να βρούμε τίποτα
Θα παρακαλούσα το θέμα να κλειδωθεί ή έστω να μην δίνετε πληροφορίες σε επίδοξους μεταπωλητές.
αχ ξίνεις πληγές,ξέρω μια περίπτωση ενός καταστήματος που επισκεπτόμουν συχνά εδώ και αρκετά χρόνια,δεν είχα ρωτήσει ποτέ όμως αν είχε τίποτα παλιό στην αποθήκη,μιας και δεν είχα ασχοληθεί με παλιά παιχνίδια,μέχρι που πριν μερικές μέρες το έφερε η κουβέντα και μου είπε ότι είχε τελικά αλλά πριν λίγο καιρό ήρθε κάποιος και τα αγόρασε όλα (και μιλάμε για μεγάλες ποσότητες),προφανώς δεν τα πήρε για τη δική του συλλογή ....dr_slump είπε:Οι πιο πολλοί δυστυχώς όμως τα ψάχνουν για μεταπώληση στο eBay με αποτέλεσμα όσοι τα ψάχνουμε για τους εαυτούς μας να μην μπορούμε να βρούμε τίποτα
Θα παρακαλούσα το θέμα να κλειδωθεί ή έστω να μην δίνετε πληροφορίες σε επίδοξους μεταπωλητές.