@metalcandyman
5η παράγραφος : οι λόγοι που κράζεται το ένα αντικείμενο ή το άλλο είναι διάφοροι και φυσικά αλλάζουν ανάλογα με το άτομο που θα κάνει τη κριτική.
πως το βλέπω εγώ, στη περίπτωση του wiiU : στην Ε3 που παρουσιάστηκε,και ενώ προηγουμένως είχε ήδη αποκαλυφθεί η ύπαρξη του θεωρητικά,ενώ υπήρχε ολοκληρωμένο πρωτότυπο της κονσόλας,αυτοί προτίμησαν να δείξουν αποκλειστικά το χειριστήριο και να επικεντρωθούν στις ικανότητες διασύνδεσης που είχε.αποτέλεσμα,ο περισσότερος κόσμος να μπερδέψει το χειριστήριο με τη κονσόλα.η sony δεν είχε πει ποτέ ότι θα αποκαλύψει οπωσδήποτε τη κονσόλα,αναφέρθηκε στην εξέλιξη του playstation,φράση που μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους μη δεσμευτικούς τρόπους.η επιβεβαίωση της ύπαρξής του έγινε ουσιαστικά μόλις 1 μήνα νωρίτερα,το show (που δεν ήταν καν κάποιο σημαντικό συνέδριο τύπου E3,tgs) παρόλο που ήταν ουσιαστικά μιας μορφής teaser,επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στα παιχνίδια.
6η παράγραφος : backwards combatibility δεν υπάρχει,όπως ούτε και στο επόμενο xbox κατά πάσα πιθανότητα,γιατί η αρχιτεκτονική είναι εντελώς διαφορετική,το wiiU έχει μια εξελιγμένη και πολυπήρυνη έκδοση του επεξεργαστή του wii που ήταν αντίστοιχα εξελιγμένη μορφή του αντίστοιχου του gc,γι'αυτό και μπορεί και κρατάει ακόμα ακέραια τη δυνατότητα. με την ανακοίνωση του gaikai ο κόσμος χάρηκε περισσότερο γιατί πολύ απλά όταν έχεις σαν βάση ένα από τα 2 καλύτερα δίκτυα σε κονσόλες (ps network) και προσθέτεις τη τεχνογνωσία μιας εταιρίας που ιδρύθηκε για να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες οι προσδοκίες που δημιουργούνται είναι τεράστιες.από την άλλη έχουμε το δίκτυο μιας εταιρείας που μέχρι πρότινος η σχέση της με τέτοιου είδους τεχνολογίες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.
7η παράγραφος : να θυμίσω ότι η τιμή του,μέχρι και στην Ελλάδα που τα προϊόντα τεχνολογίας είναι ακριβότερα,ήταν μόλις 250 ευρώ όταν οι ανταγωνιστές του κόστιζαν 350+ και 600 . μην ξεχνάς και τη πολύ σωστή προώθηση που έγινε λόγω του gimmick με την ονομασία wiimote,και στα "παιχνίδια" που αφορούσαν γυναίκες και περιστασιακούς gamers.
αυτά από εμένα,υπάρχουν και άλλα σημεία τα οποία είναι καλές αφορμές για συζήτηση αλλά εγώ εκεί ήθελα να επικεντρωθώ
Υ.Γ. peace