Αρωματικό Κουίζ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bambinella 100 είπε:
Ntsmrtz, τα πας πολυ καλα, βλεπω! Και οι δυο απαντησεις σου ειναι σωστες και δεν περιμενα οτι θα μου απαντουσατε την ερωτηση 10! Νομιζα οτι εκει θα σας δυσκολευα παρα πολυ..... #) Τελικα, το Nemo ειναι καλο; Το δοκιμασες;
:)

το Nemo μου το είχαν κάνει δώρο πριν καμιά 10ετία++ (ρετρο κανονικά) ωραίο άρωμα που πλέον δεν κυκλοφορεί.

Α, κριμα που δεν κυκλοφορει το Νemo, αφου ηταν τοσο καλο.....

Δε γνωριζετε, δε γνωριζετε κι ολα τα βρισκετε...... :D Ειδατε ποσο κερδισμενος βγαινει κανεις οταν μελετα το Retromaniax; ;)

Μπραβο, katerinak για τη σωστη απαντηση σου!

3. H Όλιβ του Ποπάυ :) .... αν και δεν έχω καταλάβει το γιατί

Μπραβο σου, caprice, πολυ σωστα! Ειναι η Ολιβ και την ιδια απορια εχω κι εγω....

Βιβη, μηπως υπαρχουν αρωματα με το ονομα " madame butterfly" και "madame bovary" ;αναφερομαι στην ερωτηση 7.

Οχι, απο οσο ξερω, δεν υπαρχουν τετοια αρωματα.

Επειδη ομως ειναι αδυνατον να γνωριζω ο,τι κυκλοφορει στην αγορα, αν κανεις ξερει το αντιθετο, ας με διορθωσει.

Οι απαντήσεις

1. Γυναικεια: Eau d' Amazonie, Ivoire.

Αντρικα: Εbene, Monsieur Balmain.

nd.3814.jpg

2. H Catherine Deneuve διαφημισε το Chanel No 5, κατα τη δεκαετια του '70.

3. Η Ολιβ του Ποπαι, απεικονιζεται στο μπουκαλι του αρωματος Cheap and Chic.

nd.727.jpg

4. To αρωμα Tokyo του Kenzo ειναι αντρικο.

5. Η Jennifer Lopez ειναι η σταρ που εχει λανσαρει το Deseo.

Lopez_Jennifer.jpg

6. Στην ταινια Ο Γεροντοκορος, ο Λαμπρος Κωνστανταρας χαριζει στη Μαρω Κοντου ενα μπουκαλι Diorissimo.

7. Madame de Carven, του Carven

Madame Rochas, του Rochas

Jolie Madame, του Balmain

nd.2153.jpg

8. To CK One ειναι το πρωτο unisex αρωμα που εκανε παταγο στη διεθνη αγορα.

nd.276.jpg

9. Το Violet Eyes ειναι ενα αρωμα αφιερωμενο στα ματια της Elizabeth Taylor.

liz_violet-thumb-320x395-1374.jpg

10. To αρωμα Nemo ειναι ταυτοχρονα και nickname ενος μελους του φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο σχετικά με το πρώτα unisex αρώματα που κυκλοφόρησαν, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι ο όρος unisex είναι κατά πολύ μεταγενέστερος χρονολογικά, βρήκα τα:

* Schiap (1934) από την Elsa Schiaparelli

* Fleches (1938 από τη Lancome

* Eau Libre (1975) του YSL (αυτό που φαίνεται ότι κερδίζει στα σημεία)

Σχετικά με τις πωλήσεις που έκαναν, δεν βρήκα κάτι. Όντως το CK One έκανε πάταγο

Πραγματικα πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες που προσθεσες στο κουιζ, caprice, για τα unisex αρωματα. Σε ευχαριστω!

Αρωματικό Κουίζ Νο 4

1. Αναφερετε δυο γυναικεια και δυο ανδρικα αρωματα του Οικου Azzaro.

2. Το αρωμα Heritage ειναι γυναικειο η ανδρικο;

nd.1880.jpg

3. Ποιο αρωμα κυκλοφορησε αφιερωμενο στη Γαλλιδα σταρ Brigitte Bardot;

9.jpg

4. Βρειτε τρια αρωματα που να περιεχουν τη λεξη Femme.

5. Ποιο αρωμα απαντα οτι φορα η Μαιρη Κυβελου οταν τη ρωτα ο Κωστας Βουτσας, στην ταινια Επτα χρονια γαμου;

7%20xronia%20gamou%201.jpg

6. Σε ποια εταιρια ανηκει το αρωμα Β21;

7. Ποιο ηταν και ειναι το αγαπημενο αρωμα της Ιταλιδας σταρ Claudia Cardinale;

Claudia-Cardinale-claudia-cardinale-11243101-275-396.jpg

8. Ποιο αρωμα ειναι αφιερωμενο στα Ηλυσια Πεδια της γαλλικης πρωτευουσας;

9. Ποια Αμερικανιδα τραγουδιστρια εχει λανσαρει το αρωμα Βelieve;

nd.1410.jpg

10. Αν εισαστε γυναικα, ποιο αρωμα σας αρεσει να μυριζετε σε εναν αντρα;

Αν εισαστε αντρας, ποιο αρωμα σας αρεσει να μυριζετε σε μια γυναικα;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
2. Γυναικείο

7. Το l' air du temps (Nina Ricci). Ωραίο μπουκάλι αλλά λίγο άχρωμο για τα γούστα μου

8. Το ομώνυμο Champs Elysees της Guerlain (δεν ειν κακό ... έχει βγάλει όμως και καλύτερα)

9. H πιτσιρίκα Britney Spears

10. Farhenheit και τα μυαλά στα κάγκελα :P

Katerinak, εννοεις το αρωμα της Revlon, Ciara Femme Fatale, γιατι εγω αυτο ξερω. Μενουν παντως αλλα δυο αρωματα με τη λεξη Femme για να συμπληρωθει η 4. H 5 σωστη και μπραβο γιατι ηταν δυσκολο να το θυμασαι!

Retrofan, εκτος απο τη 2, σε ολες τις αλλες εισαι σωστη! Το Heritage ειναι ανδρικο αρωμα. Στην 7 που σημειωτεον ηταν και δυσκολη, οταν λες "λιγο αχρωμο για τα γουστα μου" αναφερεσαι στο αρωμα η στο μπουκαλι του;

bambinella δεν εννοουσα καποιο αρωμα συγκεκριμενης εταιριας ,δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα εκτος απ το Ciara Femme Fatale που αναφερεις

Ελαχιστη ιδεα εχω απο αρωματα :( Και το Femme Fatale που ανεφερα τυχαιο ηταν..

Παντως ακομα και τυχαια, Femme Fatale υπαρχει!

Το καλύτερο ανδρικό άρωμα που έχει τύχει να χρησιμοποιήσω, είναι το Aqua του Bulgari.

Νομιζω οτι στην τελευταια, οι περισσοτεροι μπορειτε να απαντησετε

Εχει πιο πολυ να κανει με προτιμηση, παρα με γνωσεις περι αρωματων.

10.Brut classic imagesCAB9SKCI.jpg το χρησιμοποιουσε πολυ παλια ο θειος μου και μου αρεσε και το μπουκαλακι και το αρωμα

1 έως και 9: άγνοια.

10. μου αρέσει πολύ να μυρίζω σε γυναίκα το flower του kenzo (δεν ξέρω αν είναι ρετρό..)

Χμ!... Ειδικά για τη 10, είναι πιο δύσκολο ν' απαντήσω! Επειδή οι κολώνιες και τα αρώματα "δένουν" με το δικό μας άρωμα, μπορεί μια κολώνια που μ' αρέσει γιατί τη μύρισα από το μπουκάλι, να μη μου αρέσει σε κάποιον!

Ή μπορεί μια κολώνια που μου αρέσει να μυρίζω σε κάποιον φίλο μου, να μη μου αρέσει σε κάποιον άλλον!

Παράδειγμα (έχω αναφερθεί σ' αυτό σ' άλλο θρεντ), η Pino Silvestre ήταν κολώνια που φορούσε ο πατέρας μου και μου άρεζε πάρα πολύ. Ε, σε όποιον άλλον άντρα την έχω μυρίσει, μου έχει δημιουργήσει μια αντιπάθεια!....

Σε γενικές γραμμές πάντως, κολώνια που μου αρέσει να μυρίζω σε άντρες, είναι η Bvlgari Blv! Τέλεια κολώνια! :)

Πίσω
Μπλουζα