Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.696
1. α) Chrome , β) Aqua
3. Brigitte {;}
3. Brigitte {;}
bambinella 100 είπε:Startulator, στην 1 μου αφησες εξω τα γυναικεια αρωματα
Καταλαβαινω απολυτα τι θελεις να πεις. Ειναι σαν να φοραω ενα αρωμα που μυριζει κοκκινα φρουτα. Σιγουρα δε θα ημουν εγω!Cococinel είπε:
Ο,τιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει νομίζω πως δεν είναι "εγώ". Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Ναι, ακριβώς!! Όπως είπα, ήμουν σίγουρη οτι θα καταλάβαινες!bambinella 100 είπε:Καταλαβαινω απολυτα τι θελεις να πεις. Ειναι σαν να φοραω ενα αρωμα που μυριζει κοκκινα φρουτα. Σιγουρα δε θα ημουν εγω!
bambinella 100 είπε:Τα νεα κοριτσια εαν διαθετουν σωστο αισθητηριο και καλο γουστο, θα καταλαβουν οτι τα μεγαλα κλασικα αρωματα δεν μπορουν ποτε να θεωρηθουν ξεπερασμενα. Ειναι και θα παραμεινουν διαχρονικα. Οποια δεν μπορει να το καταλαβει αυτο, ας αρκεστει στα "αρωματα" που λανσαρουν οι ξενες τραγουδιστριες της μοδας. Με τη διαφορα οτι αυριο δε θα θυμαται κανεις την υπαρξη τους.
Το candy πριν αρκετό καιρό είχα τρέξει γεμάτη ενθουσιασμό να το αγοράσω, εν τέλη πάνω μου δεν μου άρεσε καθόλου. Τα υπόλοιπα θα πάω να τα δοκιμάσω οπωσδήποτε! Ευχαριστώ πάρα πολύ :hurrah: Α!! Θέλω κι εγώ να πω τα αγαπημένα μου αρωματάκια #) Είναι το Lolita Lempicka και το Flowerbomb.Bajar είπε:Cococinel, καλησπέρα. Εντυπωσιάστηκα και μόνο από το είδος της ερώτησης και είπα να δώσω κανα- δυο ιδεες (Bambi, μου επιτρέπεις; ) Ψάξε για το Poupee του Rochas, εμένα μου θυμίζει τις κούκλες μου και το Candy της Prada, που όντως είναι σαν καραμέλα και βανίλια. Ενδεχομένως και το Ma Dame του Gaultier αλλά μπορεί να μυρίζει έτσι σε μένα. Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση, άλλωστε τα συγκεκριμένα δεν είναι το στυλ μου. Bambinella, για τη τελευταία ερωτηση που ζήτησες έχω πολλά αγαπημένα. Σχεδόν όλα έχουν κάτι δασωδες και γήινο μέσα τους και τα περισσότερα βγήκαν πριν το 1985 αλλά τα δύο πιο λατρεμένα είναι το Cristalle της Chanel (EdT) και το Mitsouko της Guerlain (EdP). Λίγο δυσεύρετα στην Ελλάδα κι ακόμα πιο δυσεύρετες οι παλιές εκδόσεις τους αλλά τα κυνηγάω όσο μπορώ κι όσο αντέχει η τσέπη μου. Και πράγματι, όταν τα φοραω είμαι ο εαυτός μου!