Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
λογικα αναμεσα στον Αλεκο Αλεξανδρακη και την Αννα Καλουταbambinella 100 είπε:Nαι! Θυμασαι η σκηνη αναμεσα σε ποιους ηθοποιους ειναι;
katerinak είπε:ΥΓ: αν ειναι η ταινια που περιγραφει ο Σμιρνοφ τοτε προκειται για το "αγκιστρι"
Παρακαλώ για τέτοιες υποδείξεις, να γίνεται χρήση των προσωπικών μηνυμάτων.V.I.Smirnov είπε:"V.I.Smirnov", όχι "Σμιρνοφ" katerinak. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα...
-
Αυτό, λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να το ζητήσεις ευγενικά από το άτομο που θεωρείς ότι έκανε το λάθος και μέσω πμ.V.I.Smirnov είπε:Nα διαγραφούν, αλλά τότε να διορθωθεί και η προσφώνηση.Το ψευδώνυμό μου επιθυμώ να αναφέρεται σωστά.
Συγνώμην, αλλά στο θέμα του ονόματος είμαι κάπως ευαίσθητος και το έχω θίξει και στο παρελθόν.
-
Είναι από κωμωδία του 1964, στην οποία γίνεται και παραποίηση στολής, λόγος για τον οποίο φυλακίζεται ένας από τους πρωταγωνιστές. Βοήθησα, νομίζω.stakovios είπε:Γυναίκα: -Μα έχω πιει 8 ποτήρια!
Άντρας (υπηρέτης): -Τέσσερα ήπιατε, αλλά τα βλέπετε διπλά!
Από ποια ταινία είναι;
stakovios είπε:Είναι από κωμωδία του 1964, στην οποία γίνεται και παραποίηση στολής, λόγος για τον οποίο φυλακίζεται ένας από τους πρωταγωνιστές. Βοήθησα, νομίζω.