Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Βασικά, ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Κομνηνό, (που ήταν σεξυ), οπότε αυτός θα είδε σίγουρα κάτι περισσότερο από τους συμπρωταγωνιστές της.Ντινα Τριαντη: Γλυκειά και χαριτωμένη ναι, σέξι όχι. Βέβαια για να την γουστάρει ο Μυλωνάς στο Ζήκο, κάτι θα είδε.
Και τι δεν θα έδινα να παντρευομουν κάποιον σαν τον Κομνηνο . Σε συνέντευξη του έχει πει πως του άρεσαν οι πολύ αδύνατες όχι απλώς οι αδύνατες σαν την Ναθαναήλ ένα πράγμα.Βασικά, ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Κομνηνό, (που ήταν σεξυ), οπότε αυτός θα είδε σίγουρα κάτι περισσότερο από τους συμπρωταγωνιστές της.
Πραγματι, σε δευτερο γαμο. Πρωτο γαμο ειχε κανει με τον ηθοποιο Αιαντα Τριαντη εξ ου και το επωνυμο.Βασικά, ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Κομνηνό, (που ήταν σεξυ), οπότε αυτός θα είδε σίγουρα κάτι περισσότερο από τους συμπρωταγωνιστές της.
Χμμμ....δε νομίζω ότι έχεις και πολύ άδικο, αλλά μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα: πως και κανείς σκηνοθέτης ή παραγωγός δεν της το είπε ποτέ αυτό? (αφαιρέσεις σπίλων φυσικά και γίνονταν και τότε) Μήπως κατά κάποιον τρόπο το θεωρούσαν γοητεία της?Αλλα που πας καλη μου με τη θρουμπα στο πηγουνι; Ποια εισαι; Η Σιντι Κρωφορντ; Καλα εκανε τωρα στα γεραματα και την εβγαλε την ελια. Της εκανε πολυ μεγαλη ζημια η ατιμη. Μπορει να της εφαγε και μια καλη καριερα
Γιατι, καλη μου; Δεν λυπηθηκες τον κοσμο που σ' ακουσε;Αλλά η Ζουμπουλάκη αρνήθηκε, ήθελε να το πει η ίδια, δεν ήθελε να ντουμπλαριστεί.
Αυτο κανονικα ειναι λογος για να τη μηδενισεις. Μα να στον φαει μεσα απ' τα χερια σου;Βούλα Χαριλάου:
Σέξι; Ένα 5 παιδιά κι αυτό απ την καλή μου την καρδιά. Κι επειδή έπαιξε τη Μαργκώ, κι επειδή την "παντρεύτηκε" κι ο Νίκος ο Καζής.
Καλέ, τη χώρισε μετα τρεις μήνεςΑυτο κανονικα ειναι λογος για να τη μηδενισεις. Μα να στον φαει μεσα απ' τα χερια σου;