Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Α, καταπληκτικά. Εδώ είναι και δύο αδυναμίες μου.

Μάρθα Καραγιάννη: 10. Βαθμολογούμε το σέξυ και η Καραγιάννη ήταν ο ορισμός του σέξυ στις ταινίες του  '60. Μελαχροινή, με έντονα χαρακτηριστικά, χυμώδης, με καμπύλες, μεσογειακός τύπος. Ήταν εξαιρετική κομεντιέν και συνδύαζε τέλεια το σέξυ με την κωμωδία.  

Ελένη Προκοπίου: 7. Ιδιαίτερος τύπος. Παράξενα μάτια. Στο "Ραντεβού στον Αέρα" ήταν σούπερ σέξυ. Αλλά μετά πάχυνε και μου το χάλασε λίγο. 

Μελίνα Μερκούρη: 5. Αχ, η Μελίνα δε μου άρεσε καθόλου. Μα καθόλου. Έχω δει τη "Στέλλα" και το "Ποτέ την Κυριακή". Μόνο όταν τραγουδούσε μου άρεσε η παράξενη, βραχνή φωνή της. Σαν ηθοποιός μου φαινόταν κρύα και σαν γυναίκα βράστε τα. Μόνο τα μάτια της μου άρεσαν που ήταν μεγάλα και πράσινα. Όταν παίζει, νομίζω ότι δεν ξέρει πώς να βολέψει τα χέρια και τα πόδια της. Της ξεφεύγουν. Της βάζω 5 για τη ερωτική σκηνή με τον Φούντα στη θάλασσα της "Στέλλας".

Στέφανος Στρατηγός: 7. Δεν ήταν όμορφος αλλά ήταν πολύ γοητευτικός. Δεν τον βοήθησαν οι ρόλοι. Δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ τον ζεν πρεμιέ.

Νίκος Δαδινόπουλος: 8. Εντάξει, ήταν πολύ όμορφος ο Δαδινόπουλος. Κούκλος, θα έλεγα. Δεν μου φαινόταν τόσο σέξυ, αλλά από ομορφιά έσκιζε.  

Χρήστος Νέγκας: 3. Ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά καθόλου, μα καθόλου σέξυ.
 
Μάρθα Καραγιάννη: 10 ο ορισμός της ωραίας και χυμώδους γυναίκας (συμφώνω με το σχόλιο το προλαλήσαντα, αυτό ακριβώς είναι το σχόλιο και από μένα)

Ελένη Προκοπίου: 8 

Μελίνα Μερκούρη: 6 

Στέφανος Στρατηγός: 7

Νίκος Δαδινόπουλος: 6 

Χρήστος Νέγκας: 5
 
Μαρθα Καραγιαννη: πολύ συμπαθής και ως ηθοποιός και ως γυναικα, φατσούλα στις ταινίες της....8

Ελενη Προκοπιου: σπιρτόζα, τσαχπίνα, εντυπωσιακή γυναίκα...8

Μελινα Μερκουρη: ταλεντο ως ηθοποιός, αλλά δεν μπορούσα να δω ταινία της, ωραία γυναίκα, αν και παραήταν αδύνατη...8

Στεφανος Στρατηγος:  θυμηθηκα το ρόλο του στην ταινια ''Η θεία από το Σικάγο'', αν δεν κάνω λάθος συμμετείχε σε λίγες κωμωδίες, περισσότερο καθιερώθηκε σε δραματικούς ρόλους...8

Νικος Δαδινοπουλος: πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία...7

Χρηστος Νεγκας: τον γνωρίσαμε σε δεύτερους ρόλους...7
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δημήτρης Χορν: 7 νομίζω καλύτερος σε ώριμη ηλικία
Πως βαθμολογείτε ορισμενοι; ? ξέρετε ο ερωτισμος κάποιου δεν εχει να κάνει με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Βάζεις στο γοητευτικοτατο και σπιρτοζο και με την ωραιοτερη φωνη Χορν 7 και στους ψιλοαδιαφορους Καραγιάννη, Λιβυκου, Καμπανελλη κτλ 8 και 9  χαχαχαχα εξαλλου το να διατηρείς τη γοητεια σου μεγαλωνοντας νομίζω είναι ό,τι καλύτερο και λίγοι το καταφέρνουν. 
 
Πως βαθμολογείτε ορισμενοι; ? ξέρετε ο ερωτισμος κάποιου δεν εχει να κάνει με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Βάζεις στο γοητευτικοτατο και σπιρτοζο και με την ωραιοτερη φωνη Χορν 7 και στους ψιλοαδιαφορους Καραγιάννη, Λιβυκου, Καμπανελλη κτλ 8 και 9  χαχαχαχα εξαλλου το να διατηρείς τη γοητεια σου μεγαλωνοντας νομίζω είναι ό,τι καλύτερο και λίγοι το καταφέρνουν. 
 Κοίτα να δεις, η διαφορετικότητα είναι αυτή που μας κάνει να μη βαριόμαστε. Το γοητευτικό, το σπιρτόζικο και η ωραία φωνή είναι κάτι που ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Αν σε όλους άρεσαν οι ίδιοι, δεν θα χρειαζόταν να μιλάμε, ούτε να λέμε την άποψή μας, ούτε να βαθμολογούμε. Βαθμολογούμε με τα κριτήριά του ο καθένας και με το προσωπικό του γούστο, που εννοείται ότι διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και φυσικά κάποια συμπίπτουν. Όπως λέει και η σοφή παροιμία "περί ορέξεως,...... κολοκυθόπιτα". :)  
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καραγιάννη 10. Τι να πεις ήταν πολύ πολύ σέξι. Ε πόσο πιο πολύ; Δε γίνεται!

Προκοπίου: 9. Χάνει το δέκα σε λεπτομέρειες. ( Κι όλοι λένε στην παρέα, ο ωραίος κι η ωραία Βιβή..)

Μελίνα: 4. καθόλου σέξι δεν την βρίσκω. 

Στρατηγός : 9. Πάρα πολύ σερνικό. Ο άντρας που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Δαδινόπουλος: 6. Μια χαρά ήταν ο άνθρωπος αλλά έξω απο τα γούστα μου

Νέγκας: 5. Συμπαθέστατος ως παρουσία αλλά σέξι δεν τον λέω
 
Δεσποινις 1@αριαδνη[/USER] περαστε παρακαλω, αν το επιθυμειτε, να συμπληρωσετε τα υπολοιπα τεσσερα ονοματα της εξαδας.

Βρε, 1@vasilia[/USER] ελεος δηλαδη! Μας εχεις μουρλανει στην παρατηρηση απο τοτε που μπηκες στο φορουμ!

Πες μας, αν θελεις, την αποψη σου για το σεξ απηλ του καθε ηθοποιου και ασε τον καθενα να εχει τη γνωμη του. Προσπαθησε επισης να καταλαβεις οτι ειναι αδυνατον να συμφωνουν παντοτε ολοι μαζι σου. Διαβλεπω επισης μια εντονη αδυναμια στον Χορν απο τη στιγμη που σε καθενα απο τα 5 συνολικα σχολια σου αναφερεσαι σε αυτον με παθος. Καλα κανεις, ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας, εχω κι εγω τις δικες μου, αλλα προσπαθησε λιγο να συγκρατηθεις, αν μπορεις, γιατι σε λιγο θα αρχισουμε να πιστευουμε πως πισω απο το ψευδωνυμο σου κρυβεται το πνευμα του Χορν και μας τη λεει. :)

 
Πως βαθμολογείτε ορισμενοι; ? ξέρετε ο ερωτισμος κάποιου δεν εχει να κάνει με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Βάζεις στο γοητευτικοτατο και σπιρτοζο και με την ωραιοτερη φωνη Χορν 7 και στους ψιλοαδιαφορους Καραγιάννη, Λιβυκου, Καμπανελλη κτλ 8 και 9  χαχαχαχα εξαλλου το να διατηρείς τη γοητεια σου μεγαλωνοντας νομίζω είναι ό,τι καλύτερο και λίγοι το καταφέρνουν. 
Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές. Θα ήταν βαρετό εάν όλοι βαθμολογούσαν με τον ίδιο τρόπο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καραγιάννη :  10 για το σώμα της, 10 για το σεξαπίλ της,  5  για το πρόσωπο..Οπότε,στο σύνολο :  7.

Προκοπίου  :   8  με μακρύ μαλλί.   9,5 με κοντό μαλλί!  (Και εγώ αναρωτιέμαι..Πώς γίνεται την ίδια γυναίκα,να την βλέπω διαφορετικά π.χ. στον "ο εμίρης και ο κακομοίρης" από το  " ραντεβού στον αέρα"..Τι σου κάνει ένα διαφορετικό κούρεμα-χτένισμα!..Όχι όμως σε όλες..Την Καρέζη π.χ. την έβλεπα το ίδιο,είτε με μακρύ είτε με κοντό μαλλί)

Μελίνα  :  Δε θέλω να στεναχωρήσω το φίλο Elephadas..Από την άλλη δεν μπορώ να δώσω μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που έδωσα στη Ρένα Βλαχοπούλου,γιατί θα αδικήσω την Κερκυραία..Οπότε :  0   (πάντα κρίνοντας την εξωτερική εμφάνιση,το σεξαπίλ,την γοητεία και όχι το ταλέντο ή την ηθοποιία τους.  Για να γίνω περισσότερο κατανοητός : Εάν κάθονταν στο διπλανό τραπέζι μιας καφετέριας,η γυναίκα-Μελίνα ή η γυναίκα-Βλαχοπούλου,δεν υπήρχε περίπτωση να κοιτάξω προς το μέρος τους..Εκτός αν κάποια άρχιζε να τραγουδάει το..."κοκορίκοοο,κοκορίκοοο.." )
 
Καραγιάννη: 9

Προκοπίου: 8

(Το εξήγησαν άλλοι)

Μερκούρη: 10 με τόνο επίσης. Δεν σας παραξενεύει βέβαια, αν και διαφωνείτε. Αλλά

 image.pngimage.png

Από την αντρική τριάδα...

Ο Στρατηγός ήταν ωραίος στα πολύ νιάτα του αλλά βάρυνε (όχι από κιλά, από ύφος και εμφάνιση) πολύ στη μέση ηλικία, άρα θα του βάλω 7 λόγω μικρής διάρκειας.

Ο Δαδινόπουλος είναι περίεργη περίπτωση. Συμπαθητικός, καλοφτιαγμένος και με όμορφα χαρακτηριστικά, αλλά (ίσως φταίει κι ο ρόλος του στο Λούνα Παρκ) μου έδινε την εντύπωση του καλού παιδιού που διάβαζε τα μαθήματά του, δεν κάπνιζε κρυφά, υπάκουος κλπ κλπ  - ένας νέος που κάθε μαμά θα ήθελε για γαμπρό της. Βαρετός μέχρι χασμουρητό. Πιο αντι-γοητευτικό πρότυπο από αυτό δεν πρέπει να υπήρχε. Αλλά ήταν ωραίος κι έτσι θα του βάλω 8 διότι οι κυρίες μπορεί να τον έβρισκαν του γούστου τους.

Ο Νέγκας πάλι ήταν η αντίθετη περίπτωση. Εξωτερικά δεν ήταν τόσο εμφανίσιμος όσο ο Δαδινόπουλος (δεν ήταν τέρας, βέβαια, μια χαρά ήταν) αλλά είχε κάτι το πειραχτικό και ζαβολιάρικο, το μάτι του έπαιζε, έμοιαζε πιο ενδιαφέρων και λιγότερο καλό παιδί, χωρίς να είναι κακός φυσικά. Οπότε αν ήμουνα γυναίκα θα τον προτιμούσα από τον Δαδινόπουλο για φιλενάδο. Αν όμως έψαχνα για σύζυγο ίσως προτιμούσα τον Ν.Δ.  Οπότε 8 και γι' αυτόν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μάρθα Καραγιάννη: 9. Σέξι θηλυκό με ωραίες καμπύλες, τρελό πόδι και που κράτησε το μαύρο μαλλί. Σωστή η παίχτρια. 

Ελένη Προκοπίου: 8. Ιδιαίτερη παρουσία με ιδιαίτερο μάτι και βλέμμα που έκοβε σίδερο. 

Μελίνα Μερκούρη: 4. Νέα ήταν ωραία γυναίκα χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Όμως κακογέρασε και όσο περνούσαν τα χρόνια η φωνή της ήταν φρικτή ξενέρα. 

Στέφανος Στρατηγός: 10. Φίνο γκομενάκι. Διαχρονική αντρίλα. Τυλίξτε τον, θα τον φάω. 

Νίκος Δαδινόπουλος: 7. Ωραίος άντρας. Έτσι απλά.

Χρήστος Νέγκας: 7. Εξ ίσου απλά ωραίος άντρας. 
 
καλο μηνα, βλεπω νεα λιστα αν και λιγο καθυστερημενα

Μαρθα Καραγιαννη : 9,5 πολυ ομορφη, με τελειες αναλογιες , σωστο μοντελο

Ελενη Προκοπιου: 7 γλυκουλα, με ωραια γατισια ματια

Μελινα Μερκουρη: 4 σε λιγες φωτο ηταν ομορφη,στις περισσοτερες δε βλεποταν

Στεφανος Στρατηγος :7 καλος αλλα με μια αγριαδα που δεν ελκυει ιδιαιτερα

Νικος Δαδινοπουλος :7 καλος κι αυτος

Χρηστος Νεγκας : 5 τιποτα το ιδιαιτερο
 
Μαρθα Καραγιαννη. Ομορφη γυναικα, καλη ηθοποιος και πολυ ερωτικη ιδιως μεχρι το 1965 που ηταν ακομα πολυ νεα και δεν ειχε κανει κωμωδια. Βλεπετε, ο εκαστοτε ρολος προσθετει η αφαιρει απο το σεξ απηλ. Αλλο να υποδυεσαι τη μοιραια γυναικα οπως η Λασκαρη και αλλο να εισαι κωμικη οπως η Βλαχοπουλου. Η Μαρθα ειχε τις καμπυλες της τις οποιες επεδεικνυε με πολυ φυσικο και αυθορμητο τροπο χωρις ποζες, στησιματα και ρουφηγματα στην κοιλια. Αληθινη, αυθεντικη, εξυπνη και μου αρεσει που λεει τα πραγματα εξω απ' τα δοντια. 8.

Ελενη Προκοπιου. Αν και δεν προτιμω το κοντο μαλλι στις γυναικες, της Ελενης της πηγαινε παρα πολυ. Υπεροχο σωμα, εξωτικη κουκλαρα με πολυ ασυνηθιστη ομορφια και ως ηθοποιος μετρια. Στον Μπουφο ηταν ωραιοτερη απο ποτε. 9.

Μελινα Μερκουρη. Δεν ειναι μονο οτι οι κοινωνικοπολιτικες μου αντιληψεις απεχουν ετη φωτος απο τις δικες της, δεν ειναι μονο οτι την εχουν τοποθετησει σε ενα βαθρο και την προσκυνουν, κατι με το οποιο διαφωνω ριζικα, ειναι και πως ακομα κι αν μου ηταν εντελως αγνωστη και απλως την κοιταζα, παλι θα την αντιπαθουσα. Και μαλλον αυτο ειναι κατι παραπανω απο απλη αντιπαθεια. Κλεινω τα ματια μου και προσποιουμαι οτι δεν υπηρξε ποτε και η μορφη της ειναι αποκυημα της νοσηρης φαντασιας μου. Αν ομως πω οτι δεν ηταν καθολου σεξυ και τη μηδενισω, θα την αδικησω και δε θα το' θελα. 4.

Στεφανος Στρατηγος. Πολυ ομορφος, πολυ γοητευτικος και πολυ ερωτικος ιδιως οσο μεγαλωνε, παρα τη δεκαετια του '50. Δεν περιμενα οτι ο miki-mik θα τον παρομοιαζε με τον πολυαγαπημενο μου Στηβ Κοχραν. Πιστευα οτι μονο εγω εβλεπα καποια ομοιοτητα αναμεσα τους, αλλα επεσα εξω και χαιρομαι γι' αυτο. Ωραιο χαμογελο, ταλαντουχος και επαιζε ανετα και τους καλους και τους κακους, αν και τυποποιηθηκε στους δευτερους. 8.

Νικος Δαδινοπουλος. Αυτα τα πρησμενα, χαμογελαστα ματακια του τον εκαναν πολυ γλυκο και προσιτο. Ως ηθοποιος ομως ηταν μετριοτατος. Οσον αφορα το σεξ απηλ, ειχε αλλα και παλι τιποτα το ιδιαιτερο. 6.

Χρηστος Νεγκας. Γιατι, γιατι, γιατι; Γιατι Χριστε μου οταν εφτιαχνα αυτο το θεμα δεν μου' κοψε να ζητησω να βαζουμε βαθμους και με αρνητικο προσημο; Να που τωρα το βρισκω μπροστα μου...............................................Ζεν πρεμιε ο Νεγκας;;;;;; Ο Νεγκας ζεν πρεμιε;;;;;; Ακομα και ως ηθοποιος κατω του μετριου ηταν και δεν αντεχω να τον βλεπω πουθενα. Αναγκαστικα 0 και ας προσεχα.
 
Γιατί ρε Μπαμπινέλλα τόσο μένος εναντίον του Νέγκα; Δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς ζεν πρεμιέ, αλλά ένα ζεν το φέρνει. Δεν ήταν δα και τόσο κακός.

(Ειλικρινά ζω για τη μέρα που θα βάλεις τη Βουγιούκλω. Είμαι περίεργος τί βαθμολογία θα βγάλει, μια και το θέμα δεν αφορά το σταριλίκι)
 
Γιατί ρε Μπαμπινέλλα τόσο μένος εναντίον του Νέγκα; Δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς ζεν πρεμιέ, αλλά ένα ζεν το φέρνει. Δεν ήταν δα και τόσο κακός.

(Ειλικρινά ζω για τη μέρα που θα βάλεις τη Βουγιούκλω. Είμαι περίεργος τί βαθμολογία θα βγάλει, μια και το θέμα δεν αφορά το σταριλίκι)
Δεν ειναι μενος. Απλως δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ και σε τιποτα. Ειχε τον τυπο του αντρα που θα με αφηνε παγερα αδιαφορη ακομα κι αν ηταν ο μοναδικος πανω στη γη. Οσο για το "ζεν πρεμιε" στα γαλλικα σημαινει νεαρος πρωταγωνιστης και προοριζοταν μονο για τους ωραιους.

Θελεις Βουγιουκλω; Θα την εχεις στην επομενη εξαδα.

Ετοιμαστειτε. :cool:
 
Θα πάρω το αίμα μου πίσω που μου θάψατε τη Μελίνα! Διότι προειδοποιώ θα της βάλω κακό βαθμό κι ας με γδάρετε.
 
Πίσω
Μπλουζα