Να και μια εξαδα που δεν την επελεξα εγω.
Γεωργια Βασιλειαδου. Δεν την ειδαμε ποτε νεα, αλλα και παλι δε νομιζω να υπηρξε ωραια. Καταπληκτικη κωμικη ηθοποιος οπου κι αν την ειδα. Επειδη ομως βαθμολογουμε σεξ απηλ, παιρνει αυτο που θεωρω οτι της ταιριαζει. 0.
Κατερινα Γωγου. Πολυ αχωνευτο πλασμα με μια αιωνιως ξινισμενη μουρη. Ασχημη δεν ηταν, αλλα τη χαλαγε η ξινιλα που εβγαζε οπως και η φωνη της. Οταν μεγαλωσε ομως, μου αρεσε περισσοτερο. Ας πουμε, στο Βαρυ Πεπονι ειναι αρκετα ομορφη και περισσοτερο σεξυ απο ο,τι ηταν νεωτερη. Και ως ηθοποιος καλη. Στο σεξ απηλ της δινω 5.
Σπεραντζα Βρανα. Ηταν ηφαιστειο αυτη η γυναικα. Δεν μπορει παρα να ηταν. Ωραιο προσωπακι, υπεροχο σωμα οταν ηταν ακομα λεπτουλα και μου αρεσε που αυτο της το σωμα ηταν τοσο θηλυκο: Πλουσιο στηθος και γοφοι με πολυ λεπτη μεση που για μενα ετσι πρεπει να ειναι η ιδανικη γυναικα. Χωρις να ειναι καμια ηθοποιαρα, μπορω να πω οτι οι ερμηνειες της ηταν αρκετα πειστικες, αλλα βεβαια και οι ρολοι που της εδιναν ταιριαζαν παντα στον τυπο της. 10.
Γιωργος Γρηγοριου. Συγγνωμη κυριε, ποιος ειστε; Βρε, gordon, που τον βρηκες αυτον; Χρειαστηκε να τον ψαξω για να θυμηθω ποιος ειναι. Τελικα, ναι. Γνωστη φατσουλα τριτορολιστα. Δε μου αρεσε ομως και πολυ ο τροπος που επαιζε απο οσο τον θυμαμαι. Απο ομορφια ειχε μια αρχοντια, αλλα ωραιος στην ηλικια του δεν ηταν. Για τα νιατα του δεν ξερω. Απο σεξ απηλ παλι, το ιδιο με της Βασιλειαδου. 0.
Βασιλης Αυλωνιτης. Αυτος μου αρεσε οσο μεγαλωνε. Δηλαδη στην Ωραια των Αθηνων ηταν αισχος. Αντιθετα, στο Οταν λειπει η γατα ηταν πολυ γλυκος και τραβηχτικος. Δεν τον θεωρω μεγαλο ηθοποιο, δε μου αρεσει ο τροπος που επαιζε. Πολυ φωνακλαδικος, πολυ προσποιητος με αυτο το αιωνιο σηκωμα των φρυδιων. Ηταν συμπαθεστατος ανθρωπος ομως και ενα φιλακι στο μαγουλο του το εδινα. 6.
Νικος Ριζος. Τον ειχα δει στο θεατρο εφηβη στα τελη δεκαετιας του '80. Το ματι του επαιζε σε ο,τι θηλυκο καθοταν στις μπροστινες θεσεις. Καημενη Ελσα!
Δεν ανηκω στις γυναικες που θελουν τον αντρα ντε και καλα ψηλο. Μου αρεσουν οι κανονικοι περισσοτερο και θεωρω πως και οι κοντοι εχουν τη γλυκα τους. Και ο Ριζος την ειχε, αλλα οχι οτι μου αρεσει ιδιαιτερα ως αντρας και δε φταιει το μποϊ του γι' αυτο. Και 1,90 να ηταν, το ιδιο θα ελεγα. 5.