Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

και εγώ άργησα να τα δω αλλά ας δώσω και τους δικούς μου...

Μάρθα Καραγιάννη , πάντα τη συμπαθούσα και μου άρεσε και τότε και τώρα , 9

Ελένη Προκοπίου , μέτριες καταστάσεις και από εμφάνιση και από ερμηνείες , 6

Μελίνα Μερκούρη , συγνώμη χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις , 1

Στέφανος Στρατηγός , καλός ηθοποιός , 7

Νίκος Δαδινόπουλος , και αυτόν τον συμπαθούσα , αξιοπρεπής πάντα , 8

Χρήστος Νέγκας , και εδώ μέτριες καταστάσεις σε όλα , 6
 
Το καταλαβαίνω να σου είναι αντιπαθητική η Μελίνα αλλά να μην θεωρείται σέξυ; Μόνο μια ταμπέλα που να γράφει "σέξυ" δε κράταγε. Το βλέμμα της ήταν γεμάτο υποσχέσεις.

Θα δώσω λοιπόν και γω τα δικά μου έστω και καθυστερημενα:

Μάρθα Καραγιάννη    κλασσική μεσογειακή ομορφιά αλλά λίγο αναμενόμενη   8

Ελένη Προκοπίου     εξωτική (εξού και το "μογγόλα" σαν προσωνύμιο)              9

Μελίνα                        ερωτική υπερβολικά ερωτική                                              10

 Στεφανος Στρατηγός   ωραίος με αδρά όμως χαρακτηριστικά                            8

Δαδινόπουλος                   ωραίος συμπαθής                                                                7

Νέγκας                             γλυκό και καλό παιδί αλλά 

                                            σου βγαζε και λίγο να τον λυπάσαι, καθόλου δυναμισμός

                                             Και δεν ήταν σέξυ, ήταν όμως ομορφούτσικος                             5
 
Δειτε τι σας εχω σημερα.... :)

Λιλη Παπαγιαννη

Ρια Δελουτση

Αλικη Βουγιουκλακη

Γιαννης Φερτης

Δημητρης Μπισλανης

Νικος Τσαχιριδης
 
Λίλη Παπαγιάννη , πολύ ιδιαίτερη , στο Ταξίδι τη μίσησα αλλά πολύ καλή ηθοποιός , και η εμφάνιση της ιδιαίτερη , της βάζω 8

Ρία Δελούτση , συγνώμη αλλά τη θεωρώ κακάσχημη , στην Παριζιάνα που χόρευε δε θέλω να τη χαρακτηρίσω , της βάζω 1

Αλίκη εδώ 10 με τόνο χωρίς πολλά πολλά

Γιάννης Φέρτης , αξιοπρεπής σε όλα του , του βάζω 7

Δημήτρης Μπισλάνης , δεν έχω να πω και πολλά εδώ , του βάζω 6

Νίκος Τσαχιρίδης , 5
 
Με το συμπούρμπουλο της ανακαίνισης φαίνεται να χάθηκαν διάφορα. Θυμάμαι ότι είχα απαντήσει στην τελευταία εξάδα αλλά δεν βλέπω την απάντηση. Χάθηκε; Ή να απαντήσω πάλι;
 
Θα απαντήσουμε πάλι!! Με δυσκολία (μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ) θα πάρουμε και πάλι τα φτυάρια μας :cool:
 
Τότενες να με συμπαθάτε αλλά μπορεί να απαντήσω διαφορετικά. Πάμε λοιπόν:

Λιλή Παπαγιάννη: 10. Αρχοντική παρουσία και πανέμορφη γυναίκα. Θα μείνει για πάντα ως κυρία Λελέ ή ως Νανάαααα!

Ρία Δελούτση: 5. Θεωρητική γυναίκα αλλά μου έβγαζε κάτι έκφυλο. Όχι ότι αυτό έχει κάτι το μεμπτό να πεις, απλά όταν σου πετάει ο άλλος το σέξουαλ στη μούρη, δεν έχεις να περιμένεις και πολλά.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: 3. Πολύ μέτρια σαν ηθοποιός και πολύ μέτρια σαν εμφάνιση. Το να είσαι 800 χρόνων γριά και να παριστάνεις τη μπεμπέκα γατούλα και ακόμα και στα βασανιστήρια ή όταν την είδες φτώχεια μαύρη να έχεις το νύχι και το μαλλί στην πένα και τη βλεφαρίδα κάγκελο, μάλλον λέει τα πάντα για την ικανότητά σου να ελίσσεσαι σαν επαγγελματίας. Παρεμπιπτόντως η συγκεκριμένη όταν μιλούσε σε κοντινά κουνούσε το κεφάλι της με έναν ιδιαίτερο τρόπο που μόνο ο Ζαχαράτος φαίνεται να τσίμπησε και να μιμήθηκε σωστά.

Γιάννης Φέρτης: 5. Παντελώς αδιάφορος. Μάλλον φταίει η μαλλούμπα.

Δημήτρης Μπισλάνης: 6. Δεν τον ήξερα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη

Νίκος Τσαχιρίδης: 5. Ούτε αυτόνανε τον ήξερα. Στον γούγλη βγαίνει με ένα μάτι γουρλωτό σαλταρισμένο που με σκιάζει. Άσε μη μου χώσει κανα μαχαίρι στο δικό μου το μάτι και ψάχνομαι.
 
Θα κάνω κι εγώ πέτρα την καρδιά :lol::lol::lol::lol: και για το καλό του φόρουμ και ( γιατί όχι;) σύσσωμης της ανθρωπότητας θα απαντήσω και πάλι.

Λιλή Παπαγιάννη: 8. Υπέροχη, κομψότατη, γλυκύτατη, ταλαντούχα, μινιόν... και με συγκλονιστικό πάντα ντύσιμο. Δεν της δόθηκαν τρομερές ευκαιρίες αλλά ξεχώριζε.
Ρια Δελούτση: 9. Σέξι. Σούπερ σέξι.
Αλίκη: 5. Όχι σέξι. καθόλου σέξι. Ήταν όμορφη βέβαια. Αλλά τίποτα το συγκλονιστικό ως εμφάνιση. Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι μάλλον η αύρα που κάνει τους ανθρώπους σέξι κι οχι σκέτη η εμφάνιση. Η Βουγιουκλάκη στη μόνη ταινία που μου φάνηκε θηλυκό ήταν στο αχ αυτή η γυναίκα μου. Κατά τα άλλα ήταν ( ή παρίστανε ) την έφηβη. Τίποτα το σέξι στην εφηβεία.
Γιάννης Φέρτης: 4. Όχι παιδιά, ο Φέρτης δε μου άρεσε πριν δύο μήνες, δε μου αρέσει ούτε τώρα. Κατηγορία Βουγιουκλάκη. 'Οχι άσχημος, αλλά πολύ εφηβος κι αυτός. Και το τέσσερα λόγω φωνής.
Δ Μπισλάνης: Μια χαρά άντρας. 9
Ν. Τσαχιρίδης:
Μια χαρά επίσης, θα βάλω όμως 8 γιατί τον έχω ένα κλικ κάτω απ τον Μπισλάνη.
 
Αν προσπαθήσω να επαναλάβω τη δική μου ιστορία θα βγει φάρσα που θα γελάει το παρδαλό κατσίκι, διότι σιγά μη θυμάμαι πώς βαθμολόγησα κάθε υποψήφια και υποψήφιο. Οι βαθμολογίες μου είναι απόλυτα ελεύθερες προκατάληψης, διότι εξαρτώνται τελείως από τα κέφια της κάθε στιγμης (αν ήταν σταθερές θα ήμουν προκατειλημμένος), και άρα αυστηρά αντικειμενικές. Όχι, παίζουμε!

Κι έτσι περιμένω με το φτυάρι παρά πόδας για καινούργια θαψίματα.
 
Μπαμπινέλλα με την άδειά σου έχω μερικά θύματα για το θυσιαστήριο. Επιτρέπεις;
 
Νέα θύματα στην αρένα, με την άδεια της Μπαμπινέλλα:

Γεωργία Βασιλειάδου

Κατερίνα Γώγου

Σπεράντζα Βρανά

Γιώργος Γρηγορίου

Βασίλης Αυλωνίτης


Νίκος Ρίζος
 
Να και μια εξαδα που δεν την επελεξα εγω.

Γεωργια Βασιλειαδου. Δεν την ειδαμε ποτε νεα, αλλα και παλι δε νομιζω να υπηρξε ωραια. Καταπληκτικη κωμικη ηθοποιος οπου κι αν την ειδα. Επειδη ομως βαθμολογουμε σεξ απηλ, παιρνει αυτο που θεωρω οτι της ταιριαζει. 0.
Κατερινα Γωγου. Πολυ αχωνευτο πλασμα με μια αιωνιως ξινισμενη μουρη. Ασχημη δεν ηταν, αλλα τη χαλαγε η ξινιλα που εβγαζε οπως και η φωνη της. Οταν μεγαλωσε ομως, μου αρεσε περισσοτερο. Ας πουμε, στο Βαρυ Πεπονι ειναι αρκετα ομορφη και περισσοτερο σεξυ απο ο,τι ηταν νεωτερη. Και ως ηθοποιος καλη. Στο σεξ απηλ της δινω 5.
Σπεραντζα Βρανα. Ηταν ηφαιστειο αυτη η γυναικα. Δεν μπορει παρα να ηταν. Ωραιο προσωπακι, υπεροχο σωμα οταν ηταν ακομα λεπτουλα και μου αρεσε που αυτο της το σωμα ηταν τοσο θηλυκο: Πλουσιο στηθος και γοφοι με πολυ λεπτη μεση που για μενα ετσι πρεπει να ειναι η ιδανικη γυναικα. Χωρις να ειναι καμια ηθοποιαρα, μπορω να πω οτι οι ερμηνειες της ηταν αρκετα πειστικες, αλλα βεβαια και οι ρολοι που της εδιναν ταιριαζαν παντα στον τυπο της. 10.
Γιωργος Γρηγοριου. Συγγνωμη κυριε, ποιος ειστε; Βρε, gordon, που τον βρηκες αυτον; Χρειαστηκε να τον ψαξω για να θυμηθω ποιος ειναι. Τελικα, ναι. Γνωστη φατσουλα τριτορολιστα. Δε μου αρεσε ομως και πολυ ο τροπος που επαιζε απο οσο τον θυμαμαι. Απο ομορφια ειχε μια αρχοντια, αλλα ωραιος στην ηλικια του δεν ηταν. Για τα νιατα του δεν ξερω. Απο σεξ απηλ παλι, το ιδιο με της Βασιλειαδου. 0.
Βασιλης Αυλωνιτης. Αυτος μου αρεσε οσο μεγαλωνε. Δηλαδη στην Ωραια των Αθηνων ηταν αισχος. Αντιθετα, στο Οταν λειπει η γατα ηταν πολυ γλυκος και τραβηχτικος. Δεν τον θεωρω μεγαλο ηθοποιο, δε μου αρεσει ο τροπος που επαιζε. Πολυ φωνακλαδικος, πολυ προσποιητος με αυτο το αιωνιο σηκωμα των φρυδιων. Ηταν συμπαθεστατος ανθρωπος ομως και ενα φιλακι στο μαγουλο του το εδινα. 6.
Νικος Ριζος. Τον ειχα δει στο θεατρο εφηβη στα τελη δεκαετιας του '80. Το ματι του επαιζε σε ο,τι θηλυκο καθοταν στις μπροστινες θεσεις. Καημενη Ελσα! :) Δεν ανηκω στις γυναικες που θελουν τον αντρα ντε και καλα ψηλο. Μου αρεσουν οι κανονικοι περισσοτερο και θεωρω πως και οι κοντοι εχουν τη γλυκα τους. Και ο Ριζος την ειχε, αλλα οχι οτι μου αρεσει ιδιαιτερα ως αντρας και δε φταιει το μποϊ του γι' αυτο. Και 1,90 να ηταν, το ιδιο θα ελεγα. 5.
 
Γεωργία Βασιλειάδου: 3. Μπορεί να την γνωρίσαμε μεγάλη σε ηλικία όταν ξεκίνησε να κάνει κινημτογράφο, αλλά στα νιάτα της ήταν ωραία γυναίκα. Ήταν η ωραία άσχημη.

Κατερίνα Γώγου: 6. Δεν ήταν κακή αλλά την έβλεπα πάντα σαν αδερφή μου, για πολλές φάπες: αγριόγατα και άτακτη.

Σπεράντζα Βρανά: 1. Δεν της βάζω μηδέν γιατί αντικειμενικά ήταν σέξι, αλλά υπερβολικά πολύ σέξι. Αυτό που σου τρίβουν τη σεξουαλικότητα στη μούρη με πνίγει. Όσο σέξι ήταν νέα, τόσο μπατάλεψε όταν μεγάλωσε.

Γιώργος Γρηγορίου: 9. Έβγαζε πάντα μια αρχοντιά.

Βασίλης Αυλωνίτης: 0. Για μπούφλες. Πολύ άσχημος και έπαιζε πάντα το γόη τρομάρα του. Δεν μ'άρεσε ποτέ.

Νίκος Ρίζος: 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Δεν ξέρω αν πέφτανε τα θηλυκά τα νάσκελο για πάρτη του, αλλά από μένα είναι όχι. Νεξτ!
 
Μιλάμε για σεξ απήλ οπότε χωρίς πολλά πολλά θα πω...

Γεωργία Βασιλειάδου 2 (ήταν μια όμορφη άσχημη...)
Κατερίνα Γώγου 4 (κανένα ίχνος θηλυκότητας , πάντα μου θυμίζει κοριτσάκι - παιδάκι)
Σπεράντζα Βρανά 8 (όχι του γούστου μου ιδιαίτερα αλλά ήταν σέξυ κακά τα ψέμματα...)
Γρηγόρης Γρηγορίου 0 (τον googlara για να τον δω , ουδέν σχόλιο)
Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Ρίζος από 1 έκαστος (που να το βρω το σέξυ εδώ;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 
Η Βασιλειάδου ήταν εμφανίσιμη όταν ήταν νέα νέα. Το πρόσωπό της παραμορφώθηκε έπειτα από ατύχημα οπότε της έφυγε ολόκληρο κομμάτι από μάγουλο. Στην πρόσφατη σειρά με βιογραφίες από μια εφημερίδα (νομίζω Καθημερινή?) είχε φωτογραφίες πριν το ατύχημα και ενώ δεν θα την έλεγες καλλονή που να σου κόβει την ανάσα ήταν αρκετά όμορφη. Βρήκα κάποιες όχι πολύ καλές φωτό της αλλά παίρνετε μιαν ιδέα
tromaktiko2.jpg


Κατερίνα Γώγου: Δεν ξέρω πώς έμοιαζε όταν δεν έπαιζε την κακομαθημένη μικρή (Τρελλή τρελλή οικογένεια) ή την υπηρέτρια κι έτσι δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο 6άρι που της δίνω.

Σπεράντζα Βρανά: Υπερβολικά σέξυ μεν αλλά έδινε την εντύπωση επαγγελματία του είδους (άλλωστε και πολλοί από τους ρόλους της αυτό το επάγγελμα την έβαζαν να κάνει). Και μάλιστα όχι εταίρα πολυτελείας όπως κάτι κυρίαι με τας καμελίας αλλά λαϊκατζαρία. Θα φοβόσουνα ότι θα σε σύγκρινε με μερικές εκατοντάδες προηγούμενους, πράγμα που όσο να 'ναι σου κόβει την όρεξη. Οπότε 9 λόγω Ωραίας των Αθηνών όπου είναι απλώς τραγουδίστρια, έστω και με σορτσάκι ανήθικο για την εποχή, κι έτσι λιγότερο απειλητική.

Με τους άντρες δεν θα ασχοληθώ. 0 και οι 3 διότι δεν επιτρέπεται η αρνητική βαθμολογία.
 
Βασιλειάδου: Δεν θα βαθμολογήσω.Θα έβαζα πολύ άσχημο βαθμό,αλλά μετά την πληροφορία που έδωσε ο φίλος elephadas,δεν θα το κάνω.Γιατί θα είναι μεγάλη αδικία να πάρει τον βαθμό που είχα στο μυαλό μου τόσα χρόνια γι αυτήν..Ειδικά βλέποντας και την φωτό που ανέβασε πριν το ατύχημα.Όχι ότι θα είχε εντυπωσιακή διαφορά από την αρχική μου γνώμη,αλλά σίγουρα δεν αξίζει τη χειρότερη βαθμολογία.
Γώγου: Ένα συμπαθητικό όμορφο προσωπάκι.Δεν ήταν όμως η γυναίκα που θα έμπαινε σε μαγαζί και θα γυρνούσαν όλοι να την χαζέψουν με γουρλωμένα μάτια..Συνηθισμένη φιγούρα,κοντούλα και απλά συμπαθητική : 4
Βρανά: Μάλιστα..Η Σπεράντζα Βρανά..Έχουμε και λέμε:
Μαγκιά: 10
Θυληκότητα : 0
Τσαμπουκάλου: 10
Ομορφιά : 2
Φέρτε μου να σκίσω γάτες : 10
Σέξι : 2
Τι άλλο να γράψω.. Τι βαθμό να βάλω,που το πρώτο που μου ΄ρχεται στο μυαλό είναι "Πάμε να αρχίσουμε τις μάπες μας" (από το "Μήτσος ο Ρεζίλης")..Και δεν είναι μόνο σ'αυτή την ταινία.Σε ΟΛΕΣ τις ταινίες της,αυτό μου "βγάζει"..Είπαμε,ας μην είναι γατούλα η γυναίκα (που προσωπικά το λατρεύω να είναι),ας είναι έστω αγριόγατα (που και αυτό το λατρεύω)..Εδώ όμως πρόκειται για περίπτωση,να ανέβουμε στο ρινγκ,να παίξουμε ελληνορωμαϊκή!Με σιγουράκι ότι θα χάσω και τον αγώνα..Διαφωνώ
Βαθμολογία : 1 !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Γεωργία Βασιλειάδου: Δε θα βάλω βαθμό στη Βασιλειάδου. Δε μπορώ. Τη γνωρίσαμε μεγάλη είναι σαν να πρέπει να κρίνω τη σεξουαλικότητα της γιαγιάς μου.
Γώγου: Καλή ηθοποιός και τίμια στις αποδόσεις των ρόλων. Σαν κοπέλα μου βγάζει το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Και θα δώσω ένα 7 γιατί σέξι μπορεί να είναι κάθε κορίτσι της διπλανής πόρτας.
Σπεράντζα: Δεν ξέρω πως θα έκρινα ως άντρας. Ήταν σίγουρα όμορφή και με καλοφτιαγμένο θηλυκό κορμί. Αλλά εμένα λίγο με απωθούν οι πολύ πληθωρικοί άνθρωποι. 7
Γ. Γρηγορίου: Αυτόν πάντα τον μπέρδευα με τον Ερρίκο Κονταρίνη, μόνο που ο Ερρίκος ήταν πιο καλός ηθοποιός και πιο γλυκός άνθρωπος. Μηδέν δε βάζω σε κανέναν - δε μπορεί, κάποτε όλοι καταφέρνουμε να συγκινήσουμε κάποιον- οπότε θα βάλω 2.
Βασίλης Αυλωνίτης: Ισχύουν τα ίδια με Βασιλειάδου
Νίκος Ρίζος: Θα είχα το θεματάκι μου με το ύψος αλλά θεωρώ τον Ρίζο γοητευτικό άνθρωπο και άντρα. 6.
 
Πίσω
Μπλουζα