Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Α, να εξηγούμεθα... Για τον Αλαίν Ντελόν, θα την έκανα κι εγώ την παραχώρηση.... ΘΕΟΣ!!!!!!!! Τι να λέμε τώρα.... Έχει και τα μάτια που μου αρέσουν... Ζημιά.... Μεγάλη ζημιά.... :D :D

Ως αντιπρόσωπος των τεκνών (έστω σιτεμένων) διαμαρτύρομαι για τη ρατσιστική προκατάληψη εναντίον ημών των ωραίων. Άκου χαζοί και Νάρκισσοι! Απλώς σας λυπόμαστε και κρύβουμε τα κρυφά μας προσόντα (εξυπνάδα, μετριοφροσύνη κλπ), αρκετά σας θαμπώνουμε με τα φανερά, εδώ θαμπώνουμε τους εαυτούς μας όσο κοιταζόμαστε στον καθρέφτη για να σιγουρευτούμε άλλη μια φορά ότι δεν έχουμε κανένα ελάττωμα.

Έλα ρε ελέφαντας αχχχ κλαίω από το γέλιο!!!πάω πάσο ζητώ ταπεινά συγνώμη χα χα:)

Καλά, παιδί μου... Μια κουβέντα του νεροχύτη είπαμε... Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι!!!! :D :D

Απλά elephadas εσείς οι πολύ ωραίοι άνδρες τύπου Ντελον και Φωκα είστε πολύ απορροφημένοι στον εαυτό σας χα χα. Διαλεγω Τζωρτζη λοιπόν που χε και μία μελαγχολία στο βλέμμα!

Για να πω και γω τα δικά μου:

Μαίρη Αρώνη: 8. Είχε πράγματι μια αρχοντική φινέτσα αλλά θα μπορούσα άνετα να τη δω δουλικό. Και είμαι σίγουρος ότι ήταν θηλυκό που έβγαζε γούστα.

Μέλπω Ζαρόκωστα: 6. Πολύ όμορφη στα νιάτα της και κράτησε και στα γεράματά της κάτι από την νεανική της ομορφιά. Όμως την έβλεπα πάντα σαν ζαχαρομπουμπού

Μάρω Κοντού: 9. Δίμετρη γυναικάρα με τα όλα της. Δεν της βάζω 10 γιατί ήταν (και είναι) πολύ κοκάλω για τα γούστα μου.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: 4. Αυτό το υπερεκτιμημένο στιλάκι του δανδή γυναικά μου σπάει τα νεύρα.

Αλέκος Τζανετάκος: 8. Αν και καρπαζοεισπράκτορας μου έβγαζε αντρίλα.

Γιώργος Τσιτσόπουλος: 0! Βουτυρομπεμπές για σφαλιάρες.

Νίκη Λινάρδου: 5. Μια απλή συμπαθητική κοπέλα. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Δάφνη Σκούρα: 5. Δεν την ήξερα και στις φωτογραφίες του γούγλη μου έβγαλε μια αναγουλιαστική γλυκεράδα. Δεν την θυμάμαι σε ταινία και της βάζω 5 γιατί μπορεί και να έλεγε.

Ελένη Ερήμου: 9. Ευρωπαϊκής κοπής ομορφιά. Κουκλάρα αν και κομματούδ' ψυχρή.

Γιώργος Τζώρτζης: 8. Φίνο γκομενί. Αν και θα τον προτιμούσα με πιο κοντό μαλλί.

Άγγελος Αντωνόπουλος: 5. Αν και είχε αυτήν την άγρια αντρική ομορφιά που μ'αρέσει, ταυτόχρονα είχε και κάτι που με χαλάει αφόρητα. Ως παππούς απλά δεν βλέπεται.

Σπύρος Φωκάς: 10. Τυλίξτε τον, θα τον φάω σπίτι μου. (Αν και σε μεγάλη ηλικία με χαλάει)

Ή Κοντού δεν ήταν κοκκαλω κατά την γνώμη μου, είχε καμπύλες χάρμα οφθαλμών κάνω λάθος; Την έχω συνδυάσει με πολλά περιστατικά της παιδικής μου ηλικίας και ωραίες αναμνήσεις , οπότε ένα 8 από μένα! Έχω δει τις περισσότερες ταινίες της. Μεγάλη αδυναμία στο " ο φίλος μου ο Λευτερακης" συγχρόνως είχε και την σκοτεινή ομορφιά της femme fatale στα αστυνομικά.
Μαιρη Αρωνη: μεγάλη συμπάθεια στις φουσκοθαλασσιες οπότε μόνο και μόνο γι αυτό ένα 8!

Μαίρη Αρώνη: 8. Είχε πράγματι μια αρχοντική φινέτσα αλλά θα μπορούσα άνετα να τη δω δουλικό. Και είμαι σίγουρος ότι ήταν θηλυκό που έβγαζε γούστα.

Απόλυτα σωστό. Την έχω δει σε τηλεοπτικό θέατρο στο "Τριαντάφυλλο στο στήθος", ρόλο που έχει σημαδευτεί από την ερμηνεία της Άννα Μανιάνι, και ήταν απόλυτα πειστική σαν γήινη ερωτική ιταλιάνα. Απλώς την έχουμε συνηθίσει στους αριστοκρατικούς φινετσάτους ρόλους.

Nικη Λιναρδου. Η ηθοποιος χαμαιλεων. Κατι τετοιο τελος παντων. Τη θυμαστε πως ηταν στο Λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο ως Μπεμπη Κουλα; Στην Καφετζου; Αυτα το 1955 - '56. Το '59 εγινε ξανθια με κοντο μαλλι: Ο θησαυρος του μακαριτη, Το ξυλο βγηκε απ' τον παραδεισο. Πολυ διαφορετικη. Οχι μονο σε εμφανιση, αλλα και στην εκφορα του λογου της. Τη θυμαστε στο Τυχερο παντελονι του '63; Ακομα πιο διαφορετικη με πιο μακρυ μαλλι και διαφορετικη φυσιογνωμια! Και χωρις τη βαρια προφορα πλεον. Και ερχεται το 1964 και τη βλεπουμε στο Θα σε κανω βασιλισσα. Ξανθο καρε και εκεινες οι τεραστιες ολοστρογγυλες ματαρες που ξεραμε εξαφανιζονται! (Προσεξτε την ειδικα στο Οταν λειπει η γατα - 1962 - στη σκηνη του κεντρου, την ωρα που φλερταρει με το Ντουζο. Μιλαμε για ματια που επιαναν το μισο προσωπο!) Και στο Θα σε κανω βασιλισσα τα ματια που ξεραμε γινονται στενομακρα και σκιστα!!! Και στο Η αδελφη μου θελει ξυλο, ακομα πιο σκιστα! Πως;;; Οσα θαυματα κι αν κανει το μακιγιαζ, να σου στενεψει το ματι αποκλειεται. Η γυναικα απεκτησε αλλα ματια. Δεν το εχω ξαναδει αυτο και δεν το εξηγω επισης.
Κατα τα αλλα, καλη ηθοποιος, φυσικη, αλλα σε καποιες φασεις μιμηθηκε τη Βουγιουκλακη. Οχι στα τσαλιμια και στην τσαχπινια, αλλα στις εκφρασεις του προσωπου. Δυσκολευομαι πολυ να βαθμολογησω το σεξ απηλ της γιατι αυτη η γυναικα αλλαξε οσο καμια αλλη Ελληνιδα ηθοποιος σε τοσο μικρο διαστημα. Ισως οσο και καμια ξενη. Ενα μεσο ορο της βαζω συμφωνα με τη σουμα που προσπαθω να κανω για ολες της τις εμφανισεις. 5 κι ο Θεος βοηθος.
Δαφνη Σκουρα. Τι φοβερη γυναικαρα ηταν αυτη; Απεπνεε ερωτισμο με τους τονους. Δεν την ειδα σε πολλες ταινιες. Σε τεσσερις - πεντε μοναχα. Παντου πολυ σεξυ, κυριως στο Κοριτσι της ταβερνας. Αλλα εκει που επαθα πλακα ηταν στα Διχτυα της ντροπης, του 1965. Μια ταινια του στυλ Ο φοβος. Εδω ειδαμε τη Δαφνη λιγο μεγαλυτερη απο τις αλλες ταινιες της και μαλιστα υποδυθηκε τη μητερα της Αννας Φονσου. Και τη Φονσου την εσβησε. Δεν υπηρχε η Αννα μεσα στην ταινια. Υπηρχε μονο η χηρα μητερα της και ο υπερχειλιζων ερωτισμος της. 10 και μπραβο της!
Ελενη Ερημου. Φινα και αριστοκρατικη. Πανεμορφη στις ταινιες των πρωτων χρονων του '70, αλλα προς τα τελη εκεινης της δεκαετιας εχασε πολυ απο εκεινη τη θεσπεσια ομορφια. Μου τη σπαει η φωνη της και εχει και προβλημα αρθρωσης. Στο Με φοβο και παθος, στη σκηνη της δεξιωσης, με το ζορι λεει δυο κουβεντες για τον Κουρκουλο. Οσο για σεξ απηλ, 5.
Γιωργος Τζωρτζης. Για το πρωτο πραγμα που θα μιλησω για τον Γιωργο ειναι η φωνη του. Τι αλλο; Τον ακους και ξεχνας ολα τα αλλα. Στις Ομορφες μερες, εκει που λεει στη Λαδικου "Σ' αγαπησα" με κανει και βρισκομαι σε εκσταση. Μια απο τις ωραιοτερες φωνες του παγκοσμιου κινηματογραφου μαζι με του Γιαννη Φερτη, του Χρηστου Παρλα, του Τζεημς Μεησον και του Βινσεντ Πραϊς.
Πολυ καλος ηθοποιος επισης και ωραιος τυπος αντρα. 8.
Αγγελος Αντωνοπουλος. Αυτος αν ηταν ξανθος, θα ηταν ολοϊδιος με Γερμανο. Τα χαρακτηριστικα του προσωπου του Γερμανο μου θυμιζουν γι' αυτο και του εδωσαν τετοιους ρολους αλλωστε. Καλος ηθοποιος, ωραια φωνη, αλλα καθολου ο αντρας που θα μπορουσε ποτε να με ενδιαφερει. Καθολου! 3.
Σπυρος Φωκας. Ο ωραιοτερος αντρας που περασε ποτε απο τον παλιο ελληνικο κινηματογραφο. Ισως και απο τον καινουργιο, αν εβλεπα καινουργιες ταινιες και ειχα αποψη. Παρα πολυ σεξυ επισης και οπως εχω ξαναπει, αυτος ο συνδυασμος σκοτωνει. Ιδιως στο Νταμα σπαθι ηταν.....!!! Και τον εβαλαν και επαιξε σε δυο ταινες με το αντιστοιχο του σε θηλυκο: Τη Ζωη Λασκαρη. Εγωισμος και Στεφανια και οποιος αντεξε, αντεξε.
Ο Σπυρος ναι μεν, ηταν πολυ ωραιος, αλλα δεν ειχε εκεινο το αντιπαθητικο, ωραιοπαθες στυλακι του Κουρκουλου γι' αυτο και τον συμπαθω. Βεβαιως ειχε επιγνωση της ομορφιας του, αλλα κρατηθηκε στα ορια. Και τωρα δυο λογια για τη φωνη του: Αισχος! Καλα λενε οτι ο Θεος δεν τα δινει ολα. Του Σπυρου του στερησε μια ωραια φωνη, αλλα σκεφτομαι πως αν ειχε τη φωνη του Παρλα, ας πουμε, τοτε θα ειχαμε αυτοκτονιες. :D 10 και του αφαιρω λογω φωνης τον τονο.

Ή λιναρδου όντως ήταν σε μερικές ταινίες σαν να βλέπεις άλλον άνθρωπο και σε άλλες άλλων, δηλ.τοσο που μικρή νόμιζα πως άλλη ηθοποιός έπαιζε στο θα σε κάνω βασίλισσα και άλλη στο υπάρχει και φιλότιμο! Τωρα πως γινότανε αυτό! Για τον Σπυρο Μπαμπι τα πες όλα πια χα χα! Ο Αντωνοπουλος όσοι έκαναν μαθητές του από την πόλη μου τον χαρακτηρίζουν διαμάντι!

Πάντα σε συνεννόηση με τη φίλτατη Μπαμπινέλλα, σας αφήνω την τελευταία από μένα φουρνιά θυμάτων για το θυσιαστήριο:

Κατερίνα Χέλμη
Μαρία Κωνσταντάρου
Δέσποινα Στυλιανοπούλου
Λάκης Κομνηνός
Άλκης Γιαννακάς

Βαγγέλης Σειληνός

Κατερίνα Χέλμη:
Ναι , ναι , ναι, ήταν σέξι η Κατερίνα. Κι έναν δυναμισμό έβγαζε. Κι ένα μυστήριο.. όλα μαζί, εννοείται σέξι.
Θα της βάλω ένα 8. Και θα πω πως της Χέλμη της άξιζαν και καλύτεροι κινηματογραφικοί ρόλοι αλλά τέλος πάντων.
Μ. Κωνστανταρου:
Καλή ηθοποιός και διακριτική παρουσία, αλλά σέξι η Κωνστανταρου; Ε, όχι δε νομίζω. 3
Δ. Στυλιανοπούλου:
Την αγαπώ πολύ. Στο Τζαναμπετη και στο αχ αυτή η γυναίκα μου βγάζει ότι πιο σέξι έχει να δώσει. Θα της βάλω ένα 6 για το αχ αχ αχ ως χήρα στο αχ αυτή η γυναίκα μου
Λάκης Κομνηνός:
Πολύ ωραίος άντρας, γέρασε και ωραία, χωρίς να ήταν κάνας υποκριτικος ογκόλιθος κατάφερε κι έμεινε με αξιοπρέπεια στο χώρο, μ αρέσει κι η φωνή του, και τα μάτια του και το μπόι του και όλα του τώρα που το σκέφτομαι πάρε ένα 10 Λάκη μου σε καλή μεριά :)
Άλκης Γιαννακας:
Ωραίο αγόρι ήταν αλλά αγόρι. Από μια ηλικία (νωρίς) και μετά έσπασε πολύ, δε θα τον έπαιρνα ποτέ στα σοβαρά αλλά τι βαθμό να βάλεις στο Γιαννακά που έκαψε καρδιές και καρδιές; Άντε να βάλω 7.
Βαγγέλης Σειληνός:
Χμμμμμ. Να πω πρώτα απ' όλα ότι ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Καταπιάστηκε με πολλά, ως και σκηνοθέτης έκανε και μια χαρά τα κατάφερε. Με τον Σειληνο συμβαίνει το εξής περίεργο. Ενώ μέχρι μέσα 60 είναι πολύ όμορφος μετά δε μου αρέσει καθόλου. Σαν να φουσκωσε, χωρίς όμως να παχυνε. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Να του βάλω ένα 7 γιατί σέξι ήταν και δε στεναχωριέμαι γιατί το δεκαρι εδώ μέσα θα το χτυπήσει σίγουρα ο Βαγγέλης :')

Τελευταία επεξεργασία:
Κατερινα Χελμη. Νομιζω πως μπορουσε να παιξει εξισου καλα και αλλους ρολους εκτος απο ιεροδουλες, χωρις ομως να ειναι και καμια ηθοποιαρα. Αυτο το "τσακισου" στην Αγαπη μας, τι αγαρμπα που το λεει! Της πηγαινε πολυ το ξανθο, δυσκολο χρωμα σε Ελληνιδα που οι περισσοτερες ειναι σκουροδερμες. Οταν εγινε καστανη δε μου αρεσε καθολου.
Απο τις σημερινες ηθοποιους η Ζετα Δουκα μου τη θυμιζει τρομερα λες και βλεπω την κορη της! Ιδιαιτερα σεξυ οχι, δεν ηταν η Κατερινα. Τη χαλαγε και η φωνη της που δεν ειναι και ο,τι καλυτερο. 6.
Μαρια Κωνστανταρου. Σιγουρα δυναμικος και εξυπνος ανθρωπος. Το βλεπω στο βλεμμα της. Και καλη ηθοποιος. Απο ερωτισμο ομως, σχεδον τιποτα. 1.
Δεσποινα Στυλιανοπουλου. Την αγαπω. Ειναι το Δεσποινακι μου. Τιποτα σπουδαιο απο υποκριτικη, αλλα ουτε και απο ερωτισμο. Σε καποιες ταινιες ομως που δεν εκανε την υπηρετρια φαινοταν πολυ σεξυ. Φουσκωνε το μαλλι, φορουσε κι εκεινα τα λαμε φορεματα με τα βαθια ντεκολτε και γινοταν αλλος ανθρωπος. 5.
Λακης Κομνηνος. Παρα - παρα πολυ ωραιος αντρας απο τοτε που αφησε μουσι! Το θαυμαστικο το βαζω γιατι ενω απεχθανομαι μουσια, γενια, μουστακια, ο Λακης αποτελει την πιο τρανη εξαιρεση. Θυμηθειτε πως ηταν στο Δακρια για την Ηλεκτρα και πως ηταν στο Γοργονες και μαγκες. Καμια σχεση. Παρ' ολα αυτα κρυος σε βαθμο υπο το μηδεν, δηλαδη παγακι. Οποτε 6 και πολυ του ειναι.
Αλκης Γιαννακας. Επισης κουκλος σαν τον Λακη, αλλα ο Αλκης εβγαζε παντα κατι πολυ πιο ζεστο, πιο αλητικο και με περισσοτερη αυτοπεποιθηση. Ωραιος τυπος και παρα πολυ καλος ηθοποιος οπου κι αν τον ειδα. 9
Βαγγελης Σειληνος. Μεγαλη μου συμπαθεια και πολυ ωραιο παιδι. Γλυκυτατο χαμογελο, υπεροχη φωνη. Μπορω να ακουω τη φωνη του με τις ωρες. Με χαλαρωνει. Μου αρεσει ο τροπος που περπατουσε, ο τροπος με τον οποιον υπηρχε μεσα στο χωρο. Πολυ ξεχωριστη παρουσια ιδιως για τα ελληνικα δεδομενα. Ενα πλασμα χαρισματικο. Θυμαμαι τα χορευτικα του στο Αυτο το κατι αλλο και στην Παριζιανα και νιωθω τον Βαγγελη οχι να χορευει, αλλα να μου μιλαει. Οταν μιλας για χωρισμο και ο χρονος σταματαει. Χορευει ο Βαγγελης!
Μακαρι απο το '68 - '69 να πηγαινε και πιο τακτικα στο κουρειο, αλλα δε γινεται κανεις να τα θελει ολα δικα του. 9.

Λακης Κομνηνος: σέξι και όποιος αντέξει, ο Μπραντ Πιτ του ελληνικού σινεμά! 9 με τόνο, μπαμπι εμένα δεν μου βγάζει παγωμαρα αλλά κάτι απρόσιτο του Εγγλεζου τζέντλεμαν σε συσκευασία έλληνα κυριου Νταρσυ, αναστατώθηκα τώρα δεν γράφω αλλά. Και μόνο που πιασαμε Αλεξη χα χα και φωνή μαγική...
Βαγγελη ς Σελεινος: Και άνδρας και παιδί μαζί σε συσκευασία του ενός το 9 άνετα από μένα, το μετέπειτα δεν μου άρεσε οπ ως" στο έγκλημα στο καβούρι "ή εμφάνιση του τοτε δεν λέει πολλά.
Αλκης Γιαννακας: ε εντάξει καρα- τεκνο τι να λέμε φωτιά και λαύρα , ο αριθμός και φέρτε μου βενταλιες, ειδικά στο ο παρθενος ο κακός χαμός ο Γιαννακας και παρθένος πήρε φωτιά το κορδελιο, 10 χα χα . Μου βαλατε αυτούς τους τρεις τι να βαθμολόγηση εγώ τώρα από γυναικες

Κατερίνα Χέλμη: Θα συμφωνήσω με τις κυρίες... Η Χέλμη δεν είχε και πολλές ευκαιρίες στον κινηματογράφο. Έχει μείνει στο μυαλό μας σαν η καλόκαρδη λαϊκή πόρνη, με τον φτηνό ερωτισμό, που τσακώνεται με τον γκόμενο και ή τον φασκελώνει ή τον παρακαλάει γονατιστή να γυρίσει πίσω "Θα φαρμακωθώ Τζόνι". Να, εκεί έχω τις δυσκολίες μου. Πώς να το δω σέξι αυτό το πράγμα? Εννοείται ότι δεν ήταν έτσι η γυναίκα. Αλλά αυτό έβγαζε στις ταινίες. Οπότε 5.

Μαρία Κωνσταντάρου: Η άπαιχτη Λαμέ (κατά κόσμον Ασημίνα) από το "Αχ αυτή η γυναίκα μου". Συμπαθέστατη και καλή ηθοποιός. Δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου. Σέξι? Όχι. 2.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Στυλιανοπούλου δεν είναι ωραία. Είναι συμπαθέστατη σαν υπηρέτρια που κάνει εκείνα τα συνεχή λάθη και σκοτώνει την ελληνική γλώσσα. Οι ρόλοι της για μένα ειδικά σε κάτι ταινίες του τύπου "Από τα αλώνια στα σαλόνια" και η "Ταξιτζού" είναι φρικτοί. Όμως θα συμφωνήσω με την Bambinella ότι όταν ντυνόταν και έπαιζε τη λαϊκή βεντέτα είχε ενδιαφέρον σώμα και πολύ ενδιαφέρον ντεκολτέ. Οπότε θα βάλω 6.

Λάκης Κομνηνός:
Κοίτα να δεις τώρα, με αυτόν τον άνθρωπο. Στο "Δάκρυα για την Ηλέκτρα" του βάζω 0. Στο "Εκείνο το καλοκαίρι" είναι σαν να βλέπω άλλον άντρα και του βάζω 10! Μη ζητάτε εξηγήσεις. Μερικά πράγματα απλά δεν εξηγούνται. Μπορεί να είναι το μούσι. Αυτός και ο Βερλέκης. Και δεν ξέρω γιατί, πάντως δε πιστεύω με τίποτα ότι είναι κρύος. Οπότε θα βάλω 8.

Άλκης Γιαννακάς: Εντάξει, κορίτσια, ξέρω ότι ο Γιαννακάς έχει κάψει καρδιές και καρδιές. Εμένα πάλι δε μου λέει τίποτα. Μου φαίνεται σαν αγοράκι. Δεν με τράβηξαν ποτέ αυτού του τύπου οι άντρες. Άντε, λόγω της φήμης του, ας βάλω 6.

Βαγγέλης Σειληνός: Εξαιρετικά σέξι με έναν εντελώς δικό του, ξεχωριστό, γήινο τρόπο. Δεν είναι ότι είναι εμφανίσιμος. Αυτό είναι γεγονός. Το σέξι του είναι κάτι άλλο. Ακόμα και όταν παίζει τον χαζο-Βαγγέλη στην "Παριζιάνα" ή τον χαζο-ξάδελφο της Λάσκαρη στο "Μαριχουάνα στοπ", ο Σειληνός είναι σέξι. 9.

Λάκης Κομνηνός: Αυτός και ο Βερλέκης.
Ναι! Ετσι ακριβως σκεφτομαι κι εγω. Κομνηνος και Βερλεκης. Τους παει το μουσι οσο σε κανεναν αλλον. Και το μουστακι στον Γαλανο!

Και το μουστακι στον Γαλανο!

Σωστή!!!! Σύγκρινε τον Γαλανό του "Η αμαρτία της ομορφιάς" με τον Γαλανό της "Τελευταίας πτήσης"!!!! Γίνεται? Δε γίνεται!

Κατερίνα Χέλμη: 9. Γυναίκαρος! Μου θυμίζει αντίγραφο της Ειρήνης Παπά εξ ου και μείον ένας βαθμός.
Μαρία Κωνσταντάρου: 8. Αυτή η γυναίκα, νέα, μου βγάζει κάτι πολύ τσαμπουκαλίδικο και κίνκι. Δεν χωρεί αμφιβολίας περί τούτου.
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: 8. Ζουμπουρλού και χυμώδης. Τρελιάρα και παλαβιάρα. Να στενάξουν οι σωμιέδες.
Λάκης Κομνηνός: 6. Ωραίος άντρας και ως γέρος επίσης. Κάπου πέτυχα φωτό με το γιο του. Ξερολούκουμο también.
Άλκης Γιαννακάς: 8. Στη σωφερίνα είναι η μόνη ταινία που τον έχω δει και είναι μοντελάκι το μανάρι μου. Όταν γέρασε χάλασε τόσο πολύ που τον λυπήθηκα.
Βαγγέλης Σειληνός: 4. Κάτι με χαλάει αφόρητα μ'αυτόν τον άντρα. Κάτι σκοτεινό με πιέζει. "Πνίγομαι..." (Άσχετο αλλά ήθελα να το πω)

Πίσω
Μπλουζα