Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 31.006
Να φανταστώ δηλαδή,τύπους σαν τον Hugh Grant στο "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ",ο τύπος που κεκεδίζει όταν μιλάει στον κρυφό του έρωτα, ή τύποι σαν τους ρόλους του δικού μας Βουλγαρίδη, ούτε να τους "φτύσετε"?
@Fulci Μολις μαντεψες, ας πουμε, τον εναν απο την επομενη εξαδα. Εχω να γραψω γι' αυτον....
Εντάξει,εγώ τον "τύπο" του Χιου Γκραντ στη συγκεκριμένη ταινία ήθελα να αναφέρω.Κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Παράβας..Διάβαζα "την άρπαξε,της τα ΄πε, κλπ" και ήθελα να δω ποιο πραγματικά είναι "αυτό που θέλουν οι γυναίκες".Αυτά τώρα είναι δύο ανόμοια.... Τον Βουλγαρίδη όντως, δε μου αρέσει καθόλου. Μα καθόλου όμως. Αλλά ο Χιου Γκράντ είναι μαζί με τον Τζέραλντ Μπάτλερ οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί (της νέας γενιάς μιλάμε πάντα)…. Όχι ο τύπος που παίζει στο έργο, αλλά ολόκληρος....
Εντάξει,εγώ τον "τύπο" του Χιου Γκραντ στη συγκεκριμένη ταινία ήθελα να αναφέρω.Κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Παράβας..Διάβαζα "την άρπαξε,της τα ΄πε, κλπ" και ήθελα να δω ποιο πραγματικά είναι "αυτό που θέλουν οι γυναίκες".
Αυτό ακριβώς είχα γράψει.Έτσι βαθμολογώ και εγώ..Θα αναφέρω βέβαια κάποια χτενίσματα διαφορετικά ή ίσως κάποιες φορές την ηλικία,αλλά βαθμολογώ αυτό που είναι..πχ. για τον Παράβα που γράφατε πριν,τον ξέρετε (τον ξέρουμε).Σαν πρόσωπο εννοώ.Αυτό βαθμολογούμε.Και όχι τον Φίφη ή τον Σταύρο.Αλλά όπως θα τον έβλεπες και έξω.Με μαλλί 70s, ή κοντοκουρεμένο,με μουστάκι ή χωρίς,ο άνθρωπος έχει ένα χ σεξαπίλ..Που φυσικά με τον ρόλο του μπορεί είτε να ανέβει είτε να κατέβει στα τάρταρα..Ο Παράβας πιστεύω πως είναι αυτό που ήταν στο "ο Γαμπρός μου ο Δικηγόρος" ή ο τύπος στο "Όταν λείπει η γάτα" που ανέφερε και η bambi.Τώρα αλλάζουμε θέμα... Αυτό πάει σε άλλη συζήτηση.... Εμείς εδώ μιλάγαμε για σεξ απήλ... Αυτό βαθμολογούμε και γι' αυτό μιλάμε....
Έχω πεθάνει στα γέλια βρε ελέφαντας χαχαααα μα τους εθαψες τους μαύρους Γαρδελη, Ευαγγελοπουλο και Μιχαλοπουλο χα χα! Καλά δεν ξέρεις την θέα ασίκη εεε που λιωνανε οι ανδρες ο ορισμός της σεξιΤην κυρία Ασίκη δεν την γνωρίζω. Θα πρέπει να πάω να δω φωτογραφίες της, αν κρίνω από τη βαθμολογία της. Μεταξύ Φιλίνη και Μπάρμπα προτιμώ Μπάρμπα, έχει κάτι το πιο γήινο και φυσικό από την Φιλίνη, και είμαι των άκρων. Μου αρέσουν περισσότερο οι "βλεπετε αλλά μην αγγίζετε" (π.χ. Κατρίν Ντενέβ) ή οι "Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ" (πχ Μπάρμπα, όπως τουλάχιστον την είδα στο Mediterraneo η οποία είναι η μόνη ταινία της που έχω δει). Έτσι στη Φιλίνη θα έβαζα 6 και στην Μπάρμπα 7.
Σκεπτόμενος όπως ο φίλτατος fulci και διερωτώμενος "σιγά τον ωραίο..τι παραπάνω έχει από μένα" θα έλεγα ότι ελάχιστα το διερωτώμαι για τους Ευαγγελόπουλο και Γαρδέλη και πολύ περισσότερο για τον Μιχαλόπουλο. Ο Γαρδέλης νέος ήταν κατάλληλος για τα όνειρα άντε το πολύ 14χρονων κοριτσιών, από τα 15 και μετά οι νεαρές θα έπρεπε να τον θεωρούν πολύ παιδάκι. Ο Μιχαλόπουλος θα πρέπει να ήταν ελκυστικός για μεγαλύτερο εύρος ηλικιών, από 14χρονες μέχρι γηραιές κυρίες φιλανθρωπικών τεΐων διότι είχε και κάτι μπρουτάλ αλλά όχι πολύ υπερβολικό, δεν ήταν αποκλειστικά σκυλάκι του σαλονιού σαν τον Ευαγγελόπουλο αλλά ούτε μπουλντόγκ σαν τον Γκουζγκούνη (αυτό για την καραπιπερίμ που δεν της φτάνει το όζον και τα οξείδια του αζώτου στην ατμόσφαιρα, θέλει και τεστοστερόνη). Δεν ξέρω πώς έγινε σε μεγαλύτερη ηλικία, τότε που έπαψε να τον βάζει το "Κατερίνα" στα εξώφυλλά της που είδαμε εδώ Κι έτσι δεν μπορώ να πω πού τον κατατάσσω συγκριτικά με διαχρονικούς γόητες στυλ Κούρκουλου ή Φωκά και άρα δεν μπορώ να τον βαθμολογήσω πέρα από το ότι θα του έδινα 3-4 πόντους πάνω από τους δύο άλλους σύγχρονούς του