Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Να φανταστώ δηλαδή,τύπους σαν τον Hugh Grant στο "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ",ο τύπος που κεκεδίζει όταν μιλάει στον κρυφό του έρωτα, ή τύποι σαν τους ρόλους του δικού μας Βουλγαρίδη, ούτε να τους "φτύσετε"?

Αυτά τώρα είναι δύο ανόμοια.... O Βουλγαρίδης όντως, δε μου αρέσει καθόλου. Μα καθόλου όμως. Αλλά ο Χιου Γκράντ είναι μαζί με τον Τζέραλντ Μπάτλερ οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί (της νέας γενιάς μιλάμε πάντα)…. Όχι ο τύπος που παίζει στο έργο, αλλά ολόκληρος.... :)
 
Αν και δεν θα τον βαθμολογήσω,μιας και δεν βαθμολογώ άνδρες,ανυπομονώ για την επόμενη τριάδα γυναικών..Και έχει αρκετές ακόμη.
 
Αυτά τώρα είναι δύο ανόμοια.... Τον Βουλγαρίδη όντως, δε μου αρέσει καθόλου. Μα καθόλου όμως. Αλλά ο Χιου Γκράντ είναι μαζί με τον Τζέραλντ Μπάτλερ οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί (της νέας γενιάς μιλάμε πάντα)…. Όχι ο τύπος που παίζει στο έργο, αλλά ολόκληρος.... :)
Εντάξει,εγώ τον "τύπο" του Χιου Γκραντ στη συγκεκριμένη ταινία ήθελα να αναφέρω.Κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Παράβας..Διάβαζα "την άρπαξε,της τα ΄πε, κλπ" και ήθελα να δω ποιο πραγματικά είναι "αυτό που θέλουν οι γυναίκες".
 
Θα βαλω αυριο, αν και κανονικα το ειχα σκοπο απο βδομαδα. Αλλα αφου το ζητατε μονοι σας.
Οποτε αυριο θα εχετε καινουργια εξαδα.
 
Εντάξει,εγώ τον "τύπο" του Χιου Γκραντ στη συγκεκριμένη ταινία ήθελα να αναφέρω.Κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Παράβας..Διάβαζα "την άρπαξε,της τα ΄πε, κλπ" και ήθελα να δω ποιο πραγματικά είναι "αυτό που θέλουν οι γυναίκες".

Τώρα αλλάζουμε θέμα... Αυτό πάει σε άλλη συζήτηση.... Εμείς εδώ μιλάγαμε για σεξ απήλ... Αυτό βαθμολογούμε και γι' αυτό μιλάμε....
 
Τώρα αλλάζουμε θέμα... Αυτό πάει σε άλλη συζήτηση.... Εμείς εδώ μιλάγαμε για σεξ απήλ... Αυτό βαθμολογούμε και γι' αυτό μιλάμε....
Αυτό ακριβώς είχα γράψει.Έτσι βαθμολογώ και εγώ..Θα αναφέρω βέβαια κάποια χτενίσματα διαφορετικά ή ίσως κάποιες φορές την ηλικία,αλλά βαθμολογώ αυτό που είναι..πχ. για τον Παράβα που γράφατε πριν,τον ξέρετε (τον ξέρουμε).Σαν πρόσωπο εννοώ.Αυτό βαθμολογούμε.Και όχι τον Φίφη ή τον Σταύρο.Αλλά όπως θα τον έβλεπες και έξω.Με μαλλί 70s, ή κοντοκουρεμένο,με μουστάκι ή χωρίς,ο άνθρωπος έχει ένα χ σεξαπίλ..Που φυσικά με τον ρόλο του μπορεί είτε να ανέβει είτε να κατέβει στα τάρταρα..Ο Παράβας πιστεύω πως είναι αυτό που ήταν στο "ο Γαμπρός μου ο Δικηγόρος" ή ο τύπος στο "Όταν λείπει η γάτα" που ανέφερε και η bambi.
 
Βουλγαριδης, τον θεωρώ σέξι πολύ για να δούμε θα μαι ή μόνη.
 
Σας τους εταξα χθες βραδυ. Δικη σας η εξαδα και πρωινη - πρωινη:

Μαρθα Βουρτση
Ξενια Καλογεροπουλου
Ελενη Ανουσακη
Φαιδων Γεωργιτσης
Γιωργος Κωνσταντινου
Βαγγελης Βουλγαριδης
 
Μάρθα Βούρτση μελό πολύ αλλά σε κάποιες ταινίες τη θυμάμαι και λίγο σέξυ (πχ Προδομένη αγάπη) της βάζω 5
Ξένια Καλογεροπούλου , μου βγάζει και σέξυ αλλού και παιδούλα αλλού , της βάζω ένα 6
Ελένη Ανουσάκη , στα νιάτα της αρκετά σέξυ , ζουμερή και θελκτική , της βάζω 8
Φαίδων Γεωργίτσης , αντικειμενικά ήταν σέξυ , η ανιψιά μου είναι 16 χρονών και της αρέσει πολύ , του βάζω 8
Γιώργος Κωνσταντίνου , εδώ δεν έχω να πω και πολλά , βάζω ένα 4
Βαγγέλης Βουλγαρίδης , συμπαθητική φυσιογνωμία , το καλό παιδί πάντα , άντε ένα 7
 
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Μάρθα Βούρτση: Ε, πείτε μου, δεν είναι χαμένη από χέρι στο θέμα σεξ απήλ αυτή η γυναίκα, όπως την βλέπουμε στις ταινίες? Αφού οι ρόλοι στους οποίους την έχουμε δει, είναι αυτοί που κλαίει από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο!!!! Όταν την είδα στο μιούζικαλ "Άννι" και έπαιζε την κακιά διευθύντρια, ήταν πραγματικά καταπληκτική! Στο "Ο σκληρός άντρας" που κάνει τη δικηγόρο του Χατζηχρήστου, είναι επίσης πολύ καλή! Τι κρίμα!!!!! Στο μυαλό μας έχει μείνει μόνο για τα μελό του '60.... Κι όμως, είναι εμφανίσιμη, με ένα πολύ γλυκό πρόσωπο. Άντε, να βάλω ένα 4.

Ξένια Καλογεροπούλου: Α, τώρα μάλιστα. Πέσαμε στην μεγάλη μου αντιπάθεια. Δε μου αρέσει αυτή η κοπέλα καθόλου. Γιατί? Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει η φωνή της, δε μου αρέσει το πρόσωπό της, δε μου αρέσει ο τρόπος που παίζει (στην μόνη ταινία που την βλέπω ευχάριστα είναι το "Ξύπνα καϋμένε Περικλή" με τον Πάντζα και τον Σταυρίδη). 2.

Ελένη Ανουσάκη:
Ναι, νομίζω ότι είναι αρκετά σέξυ (στα νιάτα της μιλάμε πάντα). Τη φέρνω στο μυαλό μου στο "Μικροί και μεγάλοι εν δράσει". Ζουμπουρλού, τσαχπίνα, με όμορφα ψωμάκια, καλή ηθοποιός και καλή φωνούλα. 8.

Φαίδων Γεωργίτσης:
Μου είναι πολύ συμπαθής. Γοητευτικός, με όμορφα μάτια, τυποποιήθηκε στον ρόλο του ωραίου, υπέροχος παρτενέρ της Λάσκαρη στα μιούζικαλ του Δαλιανίδη. Παρόλα αυτά, μου έχει μείνει στο μυαλό η ερμηνεία του στο "Το παρελθόν μιας γυναίκας" που παίζει το κάθαρμα. Νομίζω ότι πρέπει να ήταν σέξυ. Αυτό καταλαβαίνω. 8.

Γιώργος Κωνσταντίνου: Όλος χέρια, όλος πόδια. Ψηλός και άχαρος που λέμε? Αυτό. 4.

Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Δεν μου αρέσει καθόλου. Μα καθόλου λέμε. Δεν είναι ότι είναι άσχημος. Ίσα-ίσα, είναι ευειδής. Αλλά γλυκερός, με φωνή που μου σπάει τα νεύρα... Α πα πα..... Εντάξει, έπαιζε πάντα και το καλό παιδί, αλλά το στυλ του δεν ήταν για τίποτε άλλο. 2.
 
Μάρθα Βούρτση: Αυτή η γυναίκα μου αρέσει πολύ. Ιδιαίτερα στα Κίτρινα γάντια είναι σκέτο μέλι.
Ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, γλυκιά μορφή, ωραία φιγούρα. Της βάζω 9.

Ξένια Καλογεροπούλου: Ο ορισμός της ξινής! Αυτή μαθαίνει ότι κέρδισε το λαχείο
και κάνει σαν να έχει φάει ένα κιλό χαλασμένα λεμόνια. Ένα και πολύ της είναι!

Ελένη Ανουσάκη: Είναι λίγο περισσότερο τσαχπίνα απ' όσο μου αρέσει. Επτά μέχρι τη δεκαετία του '70.
Μετά, από την κυρία Ντορεμί και εδώ, είναι για καρπαζιές.

Φαίδων Γεωργίτσης: Ενώ δεν έχει όμορφο πρόσωπο και μοιάζει με λύκο, νομίζω ότι μαγνητίζει.
Επιπροσθέτως φαίνεται συμπαθής και χαριτωμένος. 8.

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ένα αγγούρι όρθιο! Πως ήταν η Μάρω Κοντού όταν χόρευε στο: "Τρεις κούκλες και εγώ"
και όταν προσπαθούσε να κάνει την χαριτωμένη; Το ίδιο ακριβώς! 3.

Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Συμπαθής αν και γλυκανάλατος. Ανήκει στην κατηγορία "χαλβάς". 4.
 
Μάρθα Βούρτση:

Λατρεύω κι αγαπώ! Πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Και καλή φωνή. Δεν ξέρω αν την αδίκησαν ή αν η ίδια αδίκησε τον εαυτό της. Και γατούλα και δυναμική η Μάρθα. Αν ήμουν άντρας νομίζω θα με συγκινόυσε. 7

Ξένια Καλογεροπούλου:

Όχι, σέξι, όχι. Σοφιστικέ στυλάκι, που αν δε συνδυαστεί με ανάλογη αλητεία οδηγεί σε σέξι-αδιέξοδο.3

Ελένη Ανουσάκη:

Ζουμερή, σκαμπρόζα, μια χαρά. Στη φωνή της κάτι με ενοχλούσε δεν ξέρω τι. 7

Φαίδων Γεωργίτσης:

Λατρεύω κι αγαπώ με το γυαλί το ρέιμπαν να βλέπω Φαίδωνα. Κουκλί ζωγραφιστό. Συμπαθέστατος. Αλλά δε θα τον ερωτευόμουν τρελά νομίζω. 7

Γιώργος Κωνσταντίνου:

Όχι. Δεν είναι μόνο το άχαρο σουλούπι. Δε μου βγάζει και καμία οικειότητα, 4. ( αν και είναι κατα τη γνώμη μου ο πιο ταλαντούχος απο τους άνδρες της εξάδας και όχι μόνο αυτής της εξάδας)

Βαγγέλης Βουλγαρίδης:


Με ενοχλεί η φωνή του. Είναι πολύ 'αγορίστική' και καθόλου 'αντρική'. Κατα τα άλλα είναι όμορφος. Ένα 6.
 
Βουλγαριδης:ένα 9, διότι μου κάνει παιδί διαμάντι στο δόλωμα, μία ψυχουλα και ή καλοσύνη του είναι σέξυ το ίδιο και στο κάποιοι το προτιμούν καυτό! Εγώ αγαπώ βανζελ!

Φαιδων: 9 και δω για τα μοναδικά του πρασινα μάτια και το ταμπεραμέντο του.Ε τσαμπα χόρεψε και τραγούδησε για πάρτυ του ή Χρονοπουλου στο μία κυρία στα μπουζούκια και ή Καραγιαννη έκλαψε για την πρωτεύουσιανικη του ομορφιά στο γοργόνες και μαγκες. Με την καλλονή Λασκαρη είχαν χημεια τέλεια

Ανουσακη: σέξυ πολύ , όμορφη οκ έχω δει και ομορφότερες αλλά τσακπινα από τις λίγες ρε παιδί μου, ενα 7

Καλογεροπουλου: 8, εγώ την λατρεύω, ήτανε ενζενι στα νιάτα της με δόσεις σοφιστικέ κουλτούρας, μία χαρά .
Βούρτση:τι να βάλω εδώ ένα πέντε θα βάλω, ομορφουλα αλλά ουχί σέξι
Κωνσταντινου: ένα δύο τι να πω σέξι δεν ήτανε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η νέα Μάρθα Βούρτση είναι γνωστή μόνο από της χαζοταινίες της, και έκλαιγε και χάλια τρομάρα της. Οπότε ήταν τελείως αντισέξυ. Ούτε η φωνή της έλεγε τίποτε. Τραγουδούσε σωστά, βέβαια, αυτό δα της έλειπε με τέτοια παιδεία και καταγωγή, αλλά όταν μιλούσε δεν είχε τίποτε το ιδιαίτερα ελκυστικό, σε αντίθεση με κάποιες φωνές που είναι όλο υποσχέσεις. Αν έπαιζε σε κάποια ανάλαφρη κωμωδία που τελείως τυχαία είχε και σκηνή στην πλαζ με την πρωταγωνίστρια με ένα μικροσκοπικό μπικίνι ίσως να είχα διαφορετική γνώμη, διότι ήταν όμορφη. Ζωντανά την πρωτοείδα στο θέατρο στη δεκαετία του 70 και πάλι σε ρόλο όχι αβανταδόρικο από σεξαπηλική άποψη (αλλά τότε συνειδητποίησα πόσο εξαιρετική ηθοποιός είναι). Πριν καμιά δεκαριά χρόνια που την είδα στο Ηρώδειο στο "Αυτοί που κάψαν το σανίδι" παρέμενε όμορφη παρά την ηλικία της. Δεν μπορώ λοιπόν να μην της βάλω τουλάχιστον 5 αν και πρέπει να καταπολεμήσω την εικόνα που μου φέρνει στο μυαλό που θα οδηγούσε σε 1 με 2.

Η Ξένια Καλογεροπούλου ήταν και παραμένει συμπαθέστατη, χαριτωμένη, και νέα είχε τσαχπίνικο μουτράκι, αλλά δεν μου έμοιαζε σέξυ ποτέ. Αδελφή μου θα ήθελα να την είχα, γκόμενα όχι. Οπότε 4 διότι ΗΤΑΝ συμπαθέστατη, χαριτωμένη και με τσαχπίνικο μουτράκι.

Στην άλλη άκρη η Ανουσάκη. Μια ζωή σουμπρέτα, ακόμη κι όταν είχε περάσει την κατάλληλη ηλικία, πάντα με εκνεύριζε στις ταινίες της και δεν είχα άλλα στοιχεία να την κρίνω. Στο θέατρο την έχω δει μια φορά μόνο, και ήταν στο Θέατρο Τέχνης (Ρουτζάντε "Λα Μοσκέτα") κι έπαιζε πάλι τον ίδιο ρόλο, αλλά τη βρήκα πολύ καλύτερη από τις ταινίες της. Όμως μου φαίνεται υπερβολική. Μια που δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ 6 και 7, θα βάλω 6.5

Από τους κυρίους.

Όταν πρωτοέμαθα ότι οι Φαίδων Γεωργίτσης ήταν "γόης" παραξενεύτηκα πολύ. Μου φαινόταν άσχημος και δεν καταλάβαινα πώς άρεσε σε γυναίκες. τα παλιά χρόνια τον μισοαγνοούσα, ελάχιστες ταινίες του είχα δει και τον είχα στις δευτεράντζες. Πριν λίγα χρόνια όμως που πρωτοείδα το "Νύχτα γάμου" μου έκανε την αντίθετη εντύπωση. (Βέβαια όταν ο "αντίπαλός" του εμφανισιακά ήταν ο Βουτσάς και μάλιστα εκείνης της ταινίας, πώς να μη φαίνεται γοητευτικός?). Οπότε επανεκτίμησα την κατάταξή του και τ'ωρα θα του έβαζα άνετα ένα 8.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι τελείως αντισέξυ, 1 και πολύ του πάει.

Ο χαρακτηρισμός "χαλβάς" για τον Βουλγαρίδη είναι προσφυέστατος. Αν το μόνο που ήξερα από αυτόν ήταν μια φωτογραφία του, στην οποία να ήταν και λίγο αξύριστος για να χάνει αυτό το παιδιακίστικο που είχε η φάτσα του, θα έλεγα "Ωραίος άντρας φαίνεται αυτός". Αλλά υπάρχουν και οι ταινίες του και το Λούνα Παρκ όπου είχε ένα μόνιμο ενοχλητικό χαζοχαρούμενο ύφος και του κάνουν χαλάστρα. Άντε να αρέσει σε 15άχρονες. Ας του βάλω ίδιο βαθμό με την Καλογεροπούλου, 4. Τώρα που το σκέφτομαι, θα κάνανε διακοσμητικό ζευγάρι αλλά με συνοικέσιο.
 
Ο Φαιδων μου άρεσε γιατί ήταν προσιτός τουλάχιστον αυτο έδειχνε , λίγο θύμα, λίγο παιδί, λίγο καλοπερασακιας , νοστιμουλης , αγαπησιαρης, ελεγες μαζί του περναω καλά τωρα. Την ομορφιά του Φωκα δεν την είχε σίγουρα όμως άσχημος δεν ήτανε και ήτανε σέξυ με τον δικό του τρόπο.

Την κυρία Ασίκη δεν την γνωρίζω. Θα πρέπει να πάω να δω φωτογραφίες της, αν κρίνω από τη βαθμολογία της. Μεταξύ Φιλίνη και Μπάρμπα προτιμώ Μπάρμπα, έχει κάτι το πιο γήινο και φυσικό από την Φιλίνη, και είμαι των άκρων. Μου αρέσουν περισσότερο οι "βλεπετε αλλά μην αγγίζετε" (π.χ. Κατρίν Ντενέβ) ή οι "Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ" (πχ Μπάρμπα, όπως τουλάχιστον την είδα στο Mediterraneo η οποία είναι η μόνη ταινία της που έχω δει). Έτσι στη Φιλίνη θα έβαζα 6 και στην Μπάρμπα 7.

Σκεπτόμενος όπως ο φίλτατος fulci και διερωτώμενος "σιγά τον ωραίο..τι παραπάνω έχει από μένα" θα έλεγα ότι ελάχιστα το διερωτώμαι για τους Ευαγγελόπουλο και Γαρδέλη και πολύ περισσότερο για τον Μιχαλόπουλο. Ο Γαρδέλης νέος ήταν κατάλληλος για τα όνειρα άντε το πολύ 14χρονων κοριτσιών, από τα 15 και μετά οι νεαρές θα έπρεπε να τον θεωρούν πολύ παιδάκι. Ο Μιχαλόπουλος θα πρέπει να ήταν ελκυστικός για μεγαλύτερο εύρος ηλικιών, από 14χρονες μέχρι γηραιές κυρίες φιλανθρωπικών τεΐων διότι είχε και κάτι μπρουτάλ αλλά όχι πολύ υπερβολικό, δεν ήταν αποκλειστικά σκυλάκι του σαλονιού σαν τον Ευαγγελόπουλο αλλά ούτε μπουλντόγκ σαν τον Γκουζγκούνη (αυτό για την καραπιπερίμ που δεν της φτάνει το όζον και τα οξείδια του αζώτου στην ατμόσφαιρα, θέλει και τεστοστερόνη). Δεν ξέρω πώς έγινε σε μεγαλύτερη ηλικία, τότε που έπαψε να τον βάζει το "Κατερίνα" στα εξώφυλλά της που είδαμε εδώ :) Κι έτσι δεν μπορώ να πω πού τον κατατάσσω συγκριτικά με διαχρονικούς γόητες στυλ Κούρκουλου ή Φωκά και άρα δεν μπορώ να τον βαθμολογήσω πέρα από το ότι θα του έδινα 3-4 πόντους πάνω από τους δύο άλλους σύγχρονούς του
Έχω πεθάνει στα γέλια βρε ελέφαντας χαχαααα μα τους εθαψες τους μαύρους Γαρδελη, Ευαγγελοπουλο και Μιχαλοπουλο χα χα! Καλά δεν ξέρεις την θέα ασίκη εεε που λιωνανε οι ανδρες ο ορισμός της σεξι
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πού να την ξέρω εις τας Αμερικάς? Και τον Ευαγγελόπουλο δεν θα τον ήξερα αν δεν είχα δει πριν λίγα χρόνια λίγα επεισόδια του ρετιρέ (τόσα άντεξα) και αν δεν είχα διαβάσει κάτι συνεντεύξεις του.

Τον Μιχαλόπουλο δεν τον έθαψα. Είπα ότι οι γυναίκες από 14 ως 104 θα τον έβρισκαν ελκυστικό και εξήγησα και γιατί. Αλλά αυτός ήταν στο κουρμπέτι παλιόθεν, πριν φύγω από την Ελλάδα, και μάλιστα τον είχα δει στο θέατρο, το έχω γράψει αλλού, όχι ότι τον θυμόμουνα, έναν ρολάκο είχε, αλλά το διάβασα αργότερα ότι έκανε τον γιο της Λαμπέτη. Έτσι ήξερα πώς έμοιαζε στα νιάτα του (τεκνό) αλλά δεν ξέρω αν κακο- ή καλο-γέρασε γι' αυτό και δεν τον βαθμολόγησα.
 
Βούρτση : Θα συμφωνήσω με αρκετούς συμφορουμίτες..Και εμένα μου άρεσε η Βούρτση. Έχει όμορφα χαρακτηριστικά.Είναι όμορφη (όχι για δέκα), δεν είναι όμως εξίσου σέξι..Αλλά δεν είναι και ανύπαρκτο.Εκτός από τις δακρύβρεχτες παρουσίες της,υπάρχουν και στιγμές της που και το χαμόγελο της ή το αινιγματικό-σοβαρό ύφος της ,εμένα τουλάχιστον μου βγάζουν έναν αισθησιασμό.Είναι ερωτική, είναι "ερωτεύσιμη"..Ένα 8 στο θέμα ομορφιάς και ένα 5 στο σεξαπίλ..
Στο σύνολο λοιπόν : 8 ! Ναι, 8..γιατί εάν είναι όμορφη η γυναίκα μπορεί να γίνει και σέξι..Ενώ μία άσχημη γυναίκα,όσο σέξι και να θέλει να γίνει,δεν θα μπορέσει να το καταφέρει.Τουλάχιστον στα μάτια μου (όσο σέξι π.χ. ήθελε να παρουσιαστεί η Μερτύρη στο Βέγγο,στο τέλος της ταινίας του "Μην είδατε τον Παναή" , δεν μπορεί να το καταφέρει.Αυτή είναι η αλήθεια..H "ομορφιά" μπορεί να υπάρχει και χωρίς το "σέξι"..Το "σέξι" όμως δεν υπάρχει χωρίς "ομορφιά"..Έστω και μια "μέτρια" ομορφιά..Και φυσικά όπως έχει γράψει ήδη η bambi, ο συνδυασμός και των 2 είναι "εκρηκτικός".
Ανουσάκη: Είναι όμορφη,είναι αρκετά σέξι (όχι σε μεγάλο βαθμό,αλλά σίγουρα είναι)..Σύνολο: 7.
O βαθμός που βάζω 7, είναι γιατί έβαλα 8 στη Βούρτση..Δεν τίθεται θέμα επιλογής μου.Ανάμεσα σε αυτές τις 2, θα διάλεγα 100% τη Βούρτση. Μου αρέσει πιο πολύ.Έτσι απλά. Ένα κλικ πιο κάτω από τη Μάρθα, 7 λοιπόν.
Καλογεροπούλου: Τα έγραψαν και άλλοι φίλοι και φίλες πιο πάνω..Ξινίλα,"κρύα", ανύπαρκτο σεξαπίλ. Όπως θα ρωτούσε και η Νικόλ Κοκκίνου από το "ο μάγκας με το τρίκυκλο": Τι είναι η Ξένια αδερφάκι μου?..Είναι σέξι?"..Όχι Νικόλ,η Ξένια δεν είναι καθόλου σέξι..Έχει όμως όμορφα μάτια.
Ό,τι είχα βάλει για την Μέλπω..3 και η Ξένια..For your eyes only, λοιπόν: βαθμός 3 !
 
Μάρθα Βούρτση: 7. Όμορφη γυναίκα. Όχι να πέσω τα νάσκελο, αλλά δεν ήταν και άσχημη. Ίσως να την χαντάκωσαν οι ρόλοι.
Ξένια Καλογεροπούλου: 4. Αποπνικτικά ζαχαρομπουμπού. Και με το κοντό μαλλί νομίζω έχανε (και χάνει απ'ο,τι βλέπω) πολύ.
Ελένη Ανουσάκη: 4. Ζουμπουρλούδικη και χυμώδης και ταυτόχρονα βαθιά ξενέρα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι με χαλούσε. Από μένα είναι όχι.
Φαίδων Γεωργίτσης: 0. Περδόν αλλά δεν αντέχω ούτε να τον βλέπω. Και άσχημος και αντιπαθής για μένα.
Γιώργος Κωνσταντίνου: 6. Νέος δεν ήταν άσχημος. Όμως ήταν λίγο ατσούμπαλος και αμήχανος στις κινήσεις του και μάλλον αυτό του αφαιρούσε.
Βαγγέλης Βουλγαρίδης: 9. (Γιατί έχω την εντύπωση ότι ξαναμπήκε; ) Ωραίο μωρό. Η έκφρασή του όντως έβγαζε κάτι το βλακώδες, εξ ου και η αφαίρεση ενός βαθμού.
 
Πίσω
Μπλουζα