Ναι και στο δικαστήριο, θα απαιτηθεί ληξιαρχική πράξη γέννησης οπότε τι θα πει τότε η εν λόγω κυρία; Απλά ρεζιλίκια.Στην Google θα γίνει η μήνυση ε την έρμη την γκουκλ
Προβολή συνημμένου 294776
Nα τα βάζουμε τώρα και με κολοσσούς την γκουγκλ την αμαζον κτλ.δεν λεειΝαι και στο δικαστήριο, θα απαιτηθεί ληξιαρχική πράξη γέννησης οπότε τι θα πει τότε η εν λόγω κυρία; Απλά ρεζιλίκια.
Το θέμα με την απόκρυψη της πραγματικής ηλικίας (ιδίως από τις γυναίκες) με ξεπερνάει.
Δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι θα μεγαλώσουν, θα γεράσουν και κάποια στιγμή θα φύγουν όπως όλοι μας απόαυτήν τη ζωή.
Συμφωνώ chief, κι εμείς της ΠΕΠΕΝ δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, ακυβέρνητο...Μπαααα! Δεεεεεεν! Αυτο το πραμα δεν επισκευαζεται. Η ΠΕΜΕΝ (πανελληνια ενωση μηχανικων εμπορικου ναυτικου) σηκωνουμε τα χερια ψηλα.Συ
Αυτή η γκουγκλ τα φταιει ολαΛοιπόν, καθίστε τώρα να κάνουμε τα μαθηματικά. Σύμφωνα με τον γούγλη γεννήθηκε το 1943, σύμφωνα με την ίδια το 1958. Άρα λοιπόν στο "Ο αδελφός μου ο λόρδος¨ ήταν 8 ετών και στο "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι" 13. Εντάξει λογικό...
Λοιπόν, καθίστε τώρα να κάνουμε τα μαθηματικά. Σύμφωνα με τον γούγλη γεννήθηκε το 1943, σύμφωνα με την ίδια το 1958. Άρα λοιπόν στο "Ο αδελφός μου ο λόρδος¨ ήταν 8 ετών και στο "Μια Ελληνίδα στο χαρέμι" 13. Εντάξει λογικό...
Αμα δεν μπορουμε εμεις οι μαστορες να το επισκευασουμε, πως να το διαχειριστιετε εσεις οι πλοιαρχοι, Καπετανιε μου? Ειναι total lost, το κοριτσι!Συμφωνώ chief, κι εμείς της ΠΕΠΕΝ δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε, ακυβέρνητο...
Α καλά, τα σεναριακά λάθη στην εν λόγω σειρά ήταν κραυγαλέα, με κυριότερο τη νεκρανάσταση της μάνας του Λεωνίδα...Αλλά μήπως ανάμεσα στα Ελληνικά σήριαλ δεν έχει φόλες που πολλές από αυτές έχουν κάνει και τρελή τηλεθέαση? Το αν η συγκεκριμένη σεναριογράφος (υποθέτω ότι μιλάς για την Τίνα Καμπίτση) θέλησε να ευλογήσει τα γένια της λέγοντας ότι τα ντόπια σήριαλ υπερέχουν, δεν είναι καμιά σπουδαία τεκμηρίωση. Έχω δει και δικό της σήριαλ, το "Θα σε δω στο πλοίο", επειδή μου αρέσουν πολύ οι Χαλκιάς και Παρτσαλάκης. Ξέρεις πόσα λάθη έχει το σενάριό της?...
Το έτερος εγώ είναι σειραρα και το νετφλιξ την ήθελε διακαως αλλά δεν ξέρω αν εμπίπτει στην λέξη αριστουργημα όπως πχ η αίθουσα του θρόνουΠροσωπικα, θεορω το 95% των Ελληνικων σειρων, φολες. Οπως και τις ταινιες. Επενδυονται λιγα χρηματα,επιλογη θεματος πολυσυνηθισμενο, σεναριο αρπα κολα, φτωχα σκηνικα, ελαχιστες εξωτερικες σκηνες, τελος η ηθοποιια του καλαμοκαβαλημενου Ελληνα ηθοποιου που δεν με πειθει με τιποτα για αυτο που θελει να παρουσιασει. Παρδειγμα,και ψιλοκαλοι να ειναι ολοι οι αλλοι παραγοντες, σε πιανουν τα γελια,(βλεποντας δραμα), βλεποντας π.χ. Ελληνα αξιωματικο του "40" με φαβοριτα τυπου Κοκοτα, η τον Γερμανο με αφελιες και μπουκλες τυπου Κωστα Καρρα.
Για τα Τουρκικα? Ακομα χειροτερα, για τα μπαζα το 99%. Ασε που δεν μπορω με τιποτα να παρακολουθισω ταινια η σειρα ακουγοντας την πιο κακοηχη γλωσσα του πλανιτη.
Η σειρα που θεορω μακραν καλυτερη και εφαμιλλη, Ευρωπαικων και Αμερικανικων σειρων ειναι το "Ετερος εγω"