To παρακατω κειμενο ειναι μια λιστα δικαιολογιων και αντικρουσεων χρηστη ΖΧ. Υπαρχει βασιμη υποψια οτι δημιουργηθηκε απο τον ιδιο τον θειο και εγινε embedded μεσα στο σημα που βγαζει o Spectrum στην τηλεοραση. Η ιδεα που ειχε ηταν οτι με τον χρονο οι χρηστες του ΖΧ θα πορωνονταν τοσο πολυ με το μηχανημα, που οταν θα εβγαζε ανακοινωση οτι του ετυχε δηθεν οικονομικη στραβοτιμονια και θα ζητουσε ενα ποσο απο καθε χρηστη για βοηθεια,λογω πλυσης εγκεφαλου θα δινοταν το ποσο χωρις δευτερη σκεψη και αμεσα! Ετσι θα εβγαζε πισω τα χρηματα που εδωσε για την κατασκευη καθε μηχανηματος, θα ειχε τις τσεπες του γεματες, και ολοι θα ηταν χαρουμενοι! Αυτο που του τα χαλασε ηταν οτι τσιγκουνευτηκε στο κυκλωμα του modulator και το RF σημα δεν μπορεσε να αποδωσει ολη την λιστα, αλλα εμεινε σχεδον η μιση που τυπωθηκε στο υποσυνειδητο καθε χρηστη ΖΧ που τον λειτουργουσε για πολυ καιρο. Ετσι το αποτελεσμα αυτης ειναι το εξης:
Αν σε οποιαδηποτε περιπτωση σας την πει χρηστης CPC ακολουθηστε τον παρακατω οδηγο στο τι να του απαντησετε:
-Ερωτηση: Αν μου την πει για καλυτερα σχεδιασμενα παιχνιδια στο μηχανημα τους?
-Απαντηση: Πες του για υψηλη αναλυση και τετραγωνιλες
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τους ηχους πικιπικιπικι του Ζηκου?
-Απαντηση: Πες του για ταχυτητα και gameplay
-Ερωτηση: Αν μου την πει για καλυτερα χρωματα στα παιχνιδια τους?
-Απαντηση: Πες του για τα πρασινα μονιτορ τους
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τις ασπρομαυρες τηλεορασεις?
-Απαντηση: Πες του οτι μερικοι ειχαμε και εγχρωμες τοτε
-Ερωτηση: Αν μου την πει οτι ηταν πανακριβες και μας χλευασει για τις φορητες ασπρομαυρες?
-Απαντηση: Πες του για τις ακτινοβολιες απο τα εγχρωμα μονιτορ τους
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τα μονιτορ που δεν ειχαμε?
-Απαντηση: Πες του για τα 15 ταυτοχρονα χρωματα
-Ερωτηση: Αν μου την πει για τα 15 χρωματα και τι τα κανουμε?
-Απαντηση: Πες του για τα αργα ports παιχνιδιων
-Ερωτηση: Αν μου την πει για αθλια παιχνιδια και αδυναμο μηχανημα?
-Απαντηση: Κανε τον αδιαφορο και αλαξε θεμα η ξαναξεκινα με την πρωτη απαντηση και ξανακανε κυκλους απαντησεων μεχρι να βαρεθει και να σταματησει να στην λεει
Αυτη ηταν η λιστα του θειου. Και πολυ φοβαμαι οτι μερικοι χρηστες λειτουργησαν ΠΟΛΥ τον ΖΧ τους (Μαλιστα καποιοι συνεχως απο το 1984!!) και ισως αυτο τους εχει επηρεασει ανεπανορθωτα στην κατα τα αλλα ελευθερη βουληση και παραδοχη ορισμενων πραγματων. Χαχαχαχα