Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Μεταδόθηκε 01 Ιανουαρίου 1990 στον ΑΝΤ-1.
 
Η αγαπημένη δίωρη εκπομπή - αφιέρωμα στον Γιάννη Πάριο της ΕΡΤ το 1985 διαρθρωμένη σε δύο μέρη. Εμφανίζονται φίλοι και συγγενείς του τραγουδιστή από το νησί, η τότε σύζυγός του Ντίνα Μαρκοπούλου και τα δύο παιδιά του Χάρης και Θανάσης και ακούγεται σε πλήθος τραγουδιών ιδίως δε του τελευταίου του δίσκου "Εγώ κι εσύ" (1985). Στο πιάνο ο Νίκος Ιγνατιάδης σε μία ιδιαίτερη λήψη επί μεγάλου αυτοκινητοδρόμου (νομίζω είναι η Αθηνών - Λαμίας. Αξίζει να το παρακολουθήσετε όσοι δεν το έχετε δει ήδη.

 

Γιάννης Πάριος Special...όλος δικός σας!!!! (Πασχάλης Τερζής, Αντώνης Βαρδής, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Δήμου, Γιώργος Κατσαρός)


Από την εκπομπή της Σεμίνας Διγενή Κοίτα τι έκανες το 2005 που ήταν αφιερωμένη στον Γιάννη Πάριο.

 
Ξανάκουσα μετά από χρόνια το τραγούδι του "Θα σε θυμάμαι" και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχει γραφτεί για κάποιον συγκεκριμένα.


Ξέρει κανείς την ιστορία αυτού του τραγουδιού, για ποιον/ποιαν μπορεί να είναι γραμμένο?
 
Πίσω
Μπλουζα