Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ειδες ο μεσος χρηστης ?Η δική μου έκανε εγκατάσταση τα Vista τις προάλλες και κατέβασε και τους drivers
Το Linux δεν είναι σε καμία περίπτωση κατάλληλο για τον μέσο χρήστη
User friendly και Linux απλά δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
Ειλικρινα, απο τα παραπανω μονο "πωρωμενο" και geek χρηστη δεν βλεπω...κριμα να γραφονται εν ετη 2009 (σχεδον) τετοια πραγματα.και το τι terminal έχω χρησιμοποιήσει γράφοντας ακατάληπτα ξόρκια
Ατσαααπάει να εγκαταστήσει το archlinux
ΧΑΧΑΧΑ!!!!Telamonas.stokos είπε:Ατσααα![]()
Καλά αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Και "ισχυρότερο" να γίνει το Gimp (πράγμα μάλλον απίθανο) το Photoshop είναι industry standard και δεν πρόκειται οι χιλιάδες επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν να αλλάξουν. Η αλήθεια είναι ότι το Linux έχει πολλές "τρύπες" και μια από τις μεγαλύτερες ονομάζεται Adobe.Rakeesh είπε:ΚΑι δυστυχως μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι οι προγραμματιστες προσπαθουν λαχανιασμενοι να κανουν catchup στον εμπορικο κοσμο. Το Γκιμπ να φτασει το Φωτοσοπ, το Οπενοφις να φτασει το ΜΣ Οφις, να διορθωσουν τα μπαγκς κλπ. Που να μεινει σκεψη για αυτα τα μικρα αχρηστα πραγματακια που χρειαζομαι εγω;
Θες να μου πεις οτι το 1994 "φορτωνες" το Slackware και ηταν οπως το σημερινο Ubuntu ?......εγω παντως τραβουσα το διαολο μου τοτε απλα για να φτασω μεχρι το bash.Πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι το linux μπορεί να αποτελέσει τώρα ή στο μέλλον λύση για το desktop. Τα ίδια ακούω πάνω από δέκα χρόνια αλλά εξέλιξη δεν έχω δει. Κολλημένο στο 1% των χρηστών είναι.
Εννοεις οτι το Ζεν ειναι πιο σταθερο απο το Ουμπουντου η οτι οι δυσκολιες μας ειναι παιχνιδακι μπροστα του; Ποια η θεση του στη συζητηση περι χρηστικοτητας του Λινουξ;teflon είπε:Πως φαίνονται αυτοί που δεν είδαν το ZENWALK...... τσ τσ τσ τσ !!!![]()
![]()
Λίγο "μούφα" μου φαίνεται η ιστορία. Το Linux δεν είναι σε καμία περίπτωση κατάλληλο για τον μέσο χρήστη και πόσο μάλλον για τη μαμά του. User friendly και Linux απλά δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
Πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι το linux μπορεί να αποτελέσει τώρα ή στο μέλλον λύση για το desktop.
Κολλημένο στο 1% των χρηστών είναι.
Το linux παραπέμπεται από τον παρατηρητή διαιτησίας.
Και ολα αυτα σε ενα thread που ξεκινησε με σαφως χιουμοριστικη διαθεση. Γενικα δεν ειναι δυνατον σε καθε linuxοthread να πρεπει να αποδειξω/ουμε οτι το Linux δεν ειναι γαιδαρος.Και "ισχυρότερο" να γίνει το Gimp (πράγμα μάλλον απίθανο) το Photoshop είναι industry standard και δεν πρόκειται οι χιλιάδες επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν να αλλάξουν.