κακος δεν εισαι, μια χαρα εισαι ,οπως μπορω να πω το ιδιο και για τα αλλα παιδια εδω,υπαρχει καλο κλιμα και αν νομιζετε οτι αν κατι λεω το χαλαει,δε θελω να παρερμηνευομαι ,δεν εχω τετοια προθεση.
καταλαβαινω οτι καποια παιδια εδω ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο εμπλεκομενα με αυτη την ιστορια και περισσοτερο καιρο παρεα με αυτο το λειτουργικο και σιγουρα το πονανε και δε το βλεπουν απλα με εντονο ενδιαφερον οπως εγω.
αν ρωταω κατι το κανω επειδη εχετε βαθια γνωση του πραγματος,ας πουμε η απαντηση που μου ειχε δωσει ο telamonas για το automatix ηταν η πιο πληρης και κατατοπιστικη ,απο οσα φορουμ 5-6 που παρακολουθω,που εχω δει.
αν ηθελα να τσακωθω που δε βλεπω το λογο ουτε με ενδιαφερει κατι τετοιο ,υπαρχουν συγκεκριμενα φορουμ για τα οποια γινεται λογος τελευταια(δε μιλαω μονο για ενα) ,τα οποια αν και ειναι σοβαρη πηγη γνωσης ,με ατομα που το κατεχουν σε σημαντικο βαθμο το αθλημα,βλεπω να το μπερδευουν τελικα το πραμα.
οντως τους αρεσει να πλακωνονται
,αλλα ετσι ειναι ο Ελληνας
σε δουλεια να βρισκονται.
παντως δε το ρωταω σα καποιος που του θιχτηκε η διανομη.
απο παλια μου αρεσαν οι υπολογιστες,επι amstrad ,εφτιαχνα καποια προγραμματακια απο το μανουαλ,ειχα παρει και ενα βιβλιο για assembly (μαυρο εξωφυλλο με τον amstrad σε διαγωνια θεση),αλλα δεν ειχα και πολυ τυχη με αυτο.
ειχα ακουσει και για το λινουξ,αλλα σχετικα τελευταια πηρα την αποφαση να δραστηριοπηειθω(παει η ορθογραφια)κατι που θα γινοταν ουτως η αλλως ,δεν εχει σχεση με τα παιδια εδω.
απλα ας πουμε εχω ακουσει για το debian οτι με το compile στον υπολογιστη σου ,επειδη ειναι στο δικο σου μηχανημα και οχι γενικα compile απο πριν,εχει καλυτερη αποδοση ,κατι που με ενδιαφερει,οποτε σε αυτο το θεμα,αν πρεπει να ξερω κατι περισσοτερο στις διανομες ,να στραφω μια και καλη σε μια αλλη διανομη και να επενδυσω απο τωρα τις προσπαθειες μου εκει,αυτο ειναι ολο.
γιατι δηλαδη ,οταν να λεμε κατι ,το λεμε δηλαδη με σκοπο να τσακωθουμε?δε το καταλαβαινω αυτο.
μετα ειδα το ποστ σου απο το δικο μου
να γραφεις γιατι εισαι πιο σοβαρη πηγη γνωσης απο κατι αλλους.