keropi
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 11
LOL! apo pou kai poso an epitrepetai? :animeek:Captain Kal είπε:Κάτσε να μου έρθει το X-RGB2+ και θα τα πούμε.
LOL! apo pou kai poso an epitrepetai? :animeek:Captain Kal είπε:Κάτσε να μου έρθει το X-RGB2+ και θα τα πούμε.
Από εδώ:LOL! apo pou kai poso an epitrepetai?
Αχ λυπησου με παληκαρι οταν ακουω καποιον να λεει εχω τα περισσοτερα και μιλαμε για rpg ψηλοαρρωσταινω(βλεπεις ολα τα παιχνιδια που αναγραφονται εδω τα θελω του θανατα)Giama είπε:Καλησπέρα σας και καλώς ήλθα! (Μπήκα στο site πρώτη φορά χθες ξημερώματα κατά τις 2 και έκατσα μέχρι τις 5 περίπου και διάβαζα posts!!!)
Sonic πολύ ωραία όλα αυτά που μας έδειξες, έχω τα περισσότερα (τα πιο καλά από αυτά που γράφεις γιατί μερικά π.χ. Lagoon από reviews τουλάχιστον δεν ήταν και φοβερά, απλώς καλά) και πραγματικά όπως λες είναι ο λόγος που υπερίσχυσε το SNES του Mega Drive.
Μου ξύνισε πολύ όμως που ξεκίνησες από το Secret of Evermore!!! Έχοντας παίξει και ξετρελαθεί με το Secret of Mana, το περίμενα πώς και πώς να κυκλοφορήσει, το πήρα στο καπάκι με το που το έφερε το Athens Club (στην Μπόταση). ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! Τελικά το έδωσα, δεν άντεχα να το βλέπω! Ως φαν του Secret of Mana θεωρούσα πλέον ιεροσυλία να έχω το Secret of Evermore.
Τεσπα, να προσθέσω επίσης άλλα δυο παιχνίδια που λείπουν από τις εικόνες που έβαλες (αν πρόσεξα καλά):
το Super Mario RPG (το αγόρασα το 1996, αγόρασα αμερικάνικο SNES το 1997 για να το παίξω αλλά χρησιμοποίησα λάθος μετατροπέα ρεύματος και το έκαψα επιτόπου, και το έπαιξα τελικά το 2006 όταν μπόρεσα από ebay να αγοράσω καινούριο αμερικάνικο μετασχηματιστή ρεύματος που χρησιμοποίησα αυτή τη φορά με σωστό μετατροπέα! )
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ: ΤΟ EARTHBOUND!!!!!!
Είναι απίστευτο παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε έστω σε rom να το παίξετε. Το έχω παίξει 4 φορές από την αρχή ως το τέλος.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ!!!
Άλλωστε απ'ό,τι έχω προσέξει το Earthbound φαίνεται να πιάνει την υψηλότερη τιμή απ'όλα τα SNES παιχνίδια στο ebay.
Τελος ακουγοντας σε να λες αυτα τα λογια μαλον ειναι ωρα να αυτοπυρποληθωΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ: ΤΟ EARTHBOUND!!!!!!Είναι απίστευτο παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε έστω σε rom να το παίξετε. Το έχω παίξει 4 φορές από την αρχή ως το τέλος.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ!!!
Άλλωστε απ'ό,τι έχω προσέξει το Earthbound φαίνεται να πιάνει την υψηλότερη τιμή απ'όλα τα SNES παιχνίδια στο ebay
Wally είπε:Sonic...o Segata μου ειπε να σου τραβηξω το αυτι και να σε επαναφερω εις την ταξιν!!
Γραψε 100 φορες
Sega Saturn shiro!!
Θα παρακαλουσα να αποφευγονται τετοιες ατακες γιατι φιλε μου οπως βλεπεις η μιση εδω ημαστε σεγκα ανωμαλοι και παρολαυτα αποφευγουμε τετοιες ατακες(εγω τουλαχιστον ο Wally ειναι αλλη περιπτωση )πως πράγματι το SNES άξιζε πραγματικά πολύ περισσότερο από το Mega Drive
telonio είπε:Εμένα το SNES μου άρεσε για τα άσχετα Starwing, Axely και Star wars. Giama και Sonic εσείς οι δύο απο ότι φένεται είσαστε πολύ δυνατοί ρετρό-κονσολό-συλλέκτες! Μπράβο! Respect!
Nαι έχεις δίκιο δεν έγραψα ποιό συγκεκριμένο Star wars μου άρεσε. Hταν το Return of the Jedi. To The empire strikes back τo είδα πολύ αργότερα. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ηχητικά εφέ που είχε αυτό το παιχνίδι. Αν και απο όσο θυμάμαι ήταν αρκετά δύσκολο gameplay.Giama είπε:To Star Wars δεν έτυχε να το παίξω (σε ποιό απ'όλα αναφέρεσαι άραγε; Return of the Jedi, Empire Strikes back?)
To Axelay πράγματι είναι πάρα πολύ καλό, από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο SNES, και το Starwing πρωτοποριακό σχετικά για τότε.
Ενταξει ειμαι στο 25% τωρα μπορουμε να συνεχισουμεtelamonas.stokos είπε:Sonic...ριξε τη δυναμη σου στο 25% να φαμε κατι για μεσημερι και συνεχιζουμε powerατοι το βραδακι οκ ?
Το πίο ενδιάφερον μέρος του ποστ σου, είναι τα επιχειρήματα που παραθέτεις.jaguar-man είπε:παιδια εδω θα διαφωνησω αλλα το mega drive εχει πολυ καλυτερα παιχνιδια, καλημερα
Γεια σου φιλε Jaguar-man,δεν ξερεις ποσο χερομαι που εμφανιστηκε αλλος ενας segamaniac διοτι αν εχει ενα ελλατομα αυτο το φορουμ ειναι οτι εχει πηξει στην Νιντεντοjaguar-man είπε:η ιστορια των video games ειναι μια και εκει δεν χωρουν γουστα παραμονο αντικειμενικοτητα, δεν ειναι θεμα γουστου αν το vectorman 2 τρεχει στα 60 frames , ειναι μια τεχνολογικη διαπιστωση- αληθεια που φανερωνει προσοντα κονσολας,στα παιχνιδια που ανεφερα πριν δεν παρεθετα το γουστο μου απλα το καθενα απο αυτα ειχε τεχνολογικες καινοτομιες που δειχνουν την δυναμη το genesis. δεν κανουμε καμια κοντρα και με κανεναν απλα γνωμες λεμε
φιλε SONIC ας μην ξεχναμε το mega cd 2,και το 32Χ(απο μονα τους αυτα τα μηχανηματα δινουν το προβαδισμα στην MD) και το κυριοτερο οτι τα αθλητικα ποιχνιδια ηταν περισσοτερα και καλυτερα στο mega drive απο οτι στο snes (τα rpg στην ευρωπη εκεινη την εποχη δεν ειχαν επιτυχια)αυτο σαν απαντηση οτι μπορει το snes να ειχε rpg αλλα τα φωτα τοτε επεφταν στους αθλητικους τιτλους(ειδικα σε Αμερικη και Ευρωπη)οπου σε αυτο το ειδος ηταν βασιλιας το MD ,το 32Χ και το mega cd ειχαν ποιχνιδια που το snes ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν μπορουσε να τα τρεξει.SONIC είπε:Γεια σου φιλε Jaguar-man,δεν ξερεις ποσο χερομαι που εμφανιστηκε αλλος ενας segamaniac διοτι αν εχει ενα ελλατομα αυτο το φορουμ ειναι οτι εχει πηξει στην Νιντεντο
Ομως δυστυχως σαν γενικος συλλεκτης και λατρης πλεον ολων των games ανεξαιρετου εταιρειας και φορματ οφειλω να συμφονησω με τον τελαμονα.
Διοτι οπως εσυ αναφερεις τον τρομερο βεκτορμαν καποιος μπορει να αναφερει το donkey kong που αν και καθυστερημενος ηρωας εκεινη την εποχη εβγαζε σχεδον ματι.
Γι'αυτο εφτιαξα αυτο το ποστ για να δειξω τι ηταν αυτο που εγειρε την πλαστιγα υπερ του snes,βλεπεις και οι δυο κονσολες ειχαν τρομερους τιτλους ομως τα rpg ειναι το ποιο βαρυ πυροβολικο γιατι δεν ειναι τιτλοι που θα τελειωσουν σε μια η δυο μερες,θα τα ξανατερματισεις και υστερα απο το πολυ ενα μηνα θα τα βαρεθεις (με εξαιρεση φυσικα τον sonic)αλλα περιεχουν κοσμους τεραστιους με απιστευτα σεναρια γεματα ανατροπες και αστειρευτη ποικιλια.
Και το megadrive ειχε φυσικα rpg αλλα ο αριθμος τους ειδικα εδω στην Ευρωπη ηταν απειροελαχιστος.
Ax Jaguar αυτο το παθος σου πραγματικα με τρελαινει ετσι μπραβο αγορι μου μην λυγιζεις με τιποτα,Σεγκα και ξερο ψωμι οπως ελεγα προ αρχαιοτατων χρονων.jaguar-man είπε:φιλε SONIC ας μην ξεχναμε το mega cd 2,και το 32Χ(απο μονα τους αυτα τα μηχανηματα δινουν το προβαδισμα στην MD) και το κυριοτερο οτι τα αθλητικα ποιχνιδια ηταν περισσοτερα και καλυτερα στο mega drive απο οτι στο snes (τα rpg στην ευρωπη εκεινη την εποχη δεν ειχαν επιτυχια)αυτο σαν απαντηση οτι μπορει το snes να ειχε rpg αλλα τα φωτα τοτε επεφταν στους αθλητικους τιτλους(ειδικα σε Αμερικη και Ευρωπη)οπου σε αυτο το ειδος ηταν βασιλιας το MD ,το 32Χ και το mega cd ειχαν ποιχνιδια που το snes ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν μπορουσε να τα τρεξει.