Γι'αυτο το SNES υπερίσχυσε του MEGADRIVE στο τέλος

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας SONIC
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
To ότι η Nintendo είναι κλάσεις ανώτερη το φανερώνει ένα και μόνο γεγονός:

ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Sega κανείς;;;;;

(Με αναγκάζεις να γράψω κακίες, αν και αγαπώ τη Sega, αλλά εσύ φταις).

Γιατί δεν υπάρχει πλέον SEGA; Ίσα ίσα τώρα ως software οίκος κατάφερε να εισβάλλει μέσα στα μηχανάκια της Nintendo και της Sony! Πόσο μ'αρέσει να βλέπω το λογότυπό της να εμφανίζεται στην οθόνη του PSP!

Πριν 10-15 χρόνια ποιος θα το φανταζόταν ότι η SEGA θα έβγαζε λεφτά από την μισητή της αντίπαλο; Πληρώνετε νιντεντόβιοι να αναστήσουμε τη SEGA!!! :D :D :D

Υ.Γ. βούτηξα και γω για τα καλά στη μάχη ε; Τι να κάνω segaκιας μέχρι το κόκαλο και γω.

Να σου πω πάλι ρε συ Sonic, μην βάζει εικόνες από το dragonball με το σήμα της cartoon network γιατί ανακατύεται το στομάχι μου.

pooky είπε:
To ότι η Nintendo είναι κλάσεις ανώτερη το φανερώνει ένα και μόνο γεγονός:
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Sega κανείς;;;;;

(Με αναγκάζεις να γράψω κακίες, αν και αγαπώ τη Sega, αλλά εσύ φταις).

Η Sega μια χαρα υπαρχει παλικαρι μου απλα τιμωρει ενα αυτιστικο κοινο με το να μην κυκλοφορει νεα κονσολα και καλα σας κανει βρε χαμενοι αφου φτυσατε Game gear,Saturn kai Dreamcast τωρα μεινεται με το πρωσοπικο σας wii control στο χερι:mad:.

Ωσω για το οτι υπαρχει η πολυαγαπημενη σου nintendo υστερα απο δυο τραγικες αποτυχιες αλα Νιντεντο 64 και Gamecube το οφειλεις σε αυτα:

pokemon.jpg

POKEMON2.gif

products.gif

spokkerjones~02-13-05pokemon.jpg

DSCF8356.JPG

Και στο οτι ο κοσμος εφτυσε της προηγμενες για εκεινη την εποχη δυνατοτητες του game gear kai tou Atari lynx για χαρη της μπαταριας.

Βασικα ζουμε σε ενα βλαμενο κοσμο γι'αυτο υπαρχει η Nintendo.

Εισαι τοσο τρομπας που ενω ουσιαστικα δημιουργησα ενα

thread υπερ του snes και προσπαθουσα να ειμαι ανιδιοτελης καταφερες να βγαλεις το κτηνος απο μεσα μου.

Μην με κανεις να δειξω τον κακο μου εαυτο πουκυ!!! :diablotin:

kapamaru είπε:
Να σου πω πάλι ρε συ Sonic, μην βάζει εικόνες από το dragonball με το σήμα της cartoon network γιατί ανακατύεται το στομάχι μου.
Κοιτα τη προσεξες και εσυ βρε αρρωστε!!! :biglaugh::biglaugh:

Giama είπε:
Μέσα στην εξεταστική βρήκατε να ανοίξετε πάλι τέτοια συζήτηση;;; Δεσμεύομαι να απαντήσω όταν χαλαρώσει λίγο το πρόγραμμα.
Στο μεταξύ, SONIC, "μην πετάς πέτρες στον ανήφορο"! (©Badge, σε mame.gr meeting, αρχές Ιουλίου αν θυμάμαι καλά) :-P
Αχ giama στο πα τοτε και με αναγκαζεις να στο ξαναπω τωρα"Εξαρταται απο ποια πλευρα του ανηφορου εισαι διοτι αν εισαι απο πανω και πετας πετρες ειναι κακο για τους υπολοιπους":diablotin:

Βρες καποια καινουργια ατακα γιατι αυτη παλιοσε και πεθανε:biglaugh:

jaguar-man είπε:
λοιπον παιδια σας περιμενω ολους σπιτι μου κανω παραγγελια πιτσουλες ,μπυριτσες και τρελο καψιμο στο saturn αρχκα με το τελειο shinobi,astal,mortal 2, και μετα το μενου εχει 32Χ (chaotix,kolibri) και για το τελος χαλαρα χτυπαμε τρελο dreamcast, και φυσικα τρελλο θαψιμο για την nintendo(φτου φυλακη το στοματι μου)χιχιχι
Υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που εχει Chaotix και Kolibri εκτος απο εμενα απιστευτο!!!:animeek:

Ποτε θελεις παλικαρι μου :cool: :cool:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Yπαρχει και τριτος εγω (kolibri) ,ποτε δεν μεντυπωσιασε το βρωμοπουλο αλλα τοτε που το πηρα ,μαζευα οτι σαβουρα 32χ εβρισκα μπροστα μου.

Ξερει κανεις αν αξιζει τιποτα ,ειναι σπανιο;

Σπανιο...ετσι κι ετσι...

Καλο παιχνιδι...αστα να πανε...

Τεχνικα...Σουπερατο!!

φυσικα και να ερθετε, ναι εχω τα παιχνιδια αυτα στo 32X(αλλα χωρις τα κουτια τους) μαλιστα τα ειχα παρει απο το tele club(στις τρελες δοξες του τοτε-1996) ηταν η περιοδος που ειχε σβησει το μηχανημα και μου τα εδωσαν οσο-οσο(10000δρχ και τα δυο)ηταν φουλ τοτε το μαγαζι τους απο 32Χ.

AARDVARK είπε:
Yπαρχει και τριτος εγω (kolibri) ,ποτε δεν μεντυπωσιασε το βρωμοπουλο αλλα τοτε που το πηρα ,μαζευα οτι σαβουρα 32χ εβρισκα μπροστα μου.Ξερει κανεις αν αξιζει τιποτα ,ειναι σπανιο;
οχι απλα σπανιο αλλα καρρρασπανιο,αν και ολιγον τι περιεργο game αλλα τα γραφικα του ειναι σαν εργο τεχνης (οι snesαδες φιλοι μου τοτε τριβαν τα ματια τους:animeek: :diablotin: κλασσικα :cool: )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
AARDVARK είπε:
Yπαρχει και τριτος εγω (kolibri) ,ποτε δεν μεντυπωσιασε το βρωμοπουλο αλλα τοτε που το πηρα ,μαζευα οτι σαβουρα 32χ εβρισκα μπροστα μου.Ξερει κανεις αν αξιζει τιποτα ,ειναι σπανιο;
Φιλε AARDVARK με το συμπαθειο αλλα πρεπει να εισαι πολυ νουμερο αμα αποκαλεις το Kolibri σαβουρα!!!:mad:

Πες μου κατι ποιο εντυποσιακο απο το κολιμπρι εκεινη την εποχη που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην προ Saturn/playstation εποχη.

Sonic κανε Edit διοτι σε βλεπω για BANακι...

Wally είπε:
Sonic κανε Edit διοτι σε βλεπω για BANακι...
Οπα και που ειναι η ελευθερια της αποψης και του λογου φιλε Wally αν ο moderator μπορει να διοχνει οποιον θελει διχος σοβαρο λογο μονο και μονο επειδη πηγε εναντια στις αποψεις του?.

Sonic χαρακτηρισες αλλο μελος!

Αν δεν τα εχεις διορθωσει σε 3 λεπτακια...

Moυ εσβησαν τα μηνυματα μου!!! οι Δικτατορες!!!:sob::sob:

Γεγονος ειναι οτι η διαγραφη των εξυπναδων σου αποτελει μεγαλο χτυπημα για την Ελληνικη γραμματεια...

Ο κοσμος των γραμματων ειναι πλεον φτωχοτερος...

Η ατοφια γνωση σου δεν εμεινε αποτυπωμενη ωστε να φωτισει αλλα μυαλα...

Χαθηκε μια πολύτιμη παρακαταθηκη για το μελλον της ανθρωποτητας...

Σημεια των καιρων...(παρολα αυτα σου προτεινω παγωμενο ντουζακι)

-------EDIT--------

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:

Το τελευταίο παιχνίδι που έχω σκίσει στην DS είναι το Pokemon Diamond. Απίστευτη πόρωση.

Μαζί με αυτό παίζω καθημερινά το Nintendogs.

Τώρα αν η "κυρίαρχη" Sega με το Kolimbri ή όπως αλλοιώς θέλει να ονομάζει ένα άρρωστο κοτόπουλο ήθελε να επιδείξει την "κυριαρχία¨της στον κόσμο του gaming, καλά να πάθει και ποτέ μη σώσει να βγάλει άλλη κονσόλα.

Θεωρώ ύψιστο ξεφτιλισμό να βλέπω τον Sonic να φιγουράρει σε μηχανήματα της SONY. Όποιο άισχος....... Σαν να έβλεπα τον Mario να φιγουράρει σε παιχνίδι για το PSP. Οποία κατάντια. Και μετά μου λες ότι η Sega υπάρχει ακόμα; Προσβάλοντας το ίδιο της το όνομα και ξεφτελίζοντας τους "ήρωές" της;

Ζητώ συγνώμη από τους Sega fans, (και από τον εαυτό μου ταυτόχρονα) για όλα όσα είπα, άλλωστε για μένα η Sega πέθανε την μέρα που έπαψε να παράγει κονσόλες. Η σημερινή Sega αποτελεί ένα έκτρωμα και μια βεβήλωση του ονόματος και του παρελθόντος.

Δεν ανήκω σε καμία εταιρεία. Έχω το Dreamcast δίπλα από το PS3 και τον άλλο μήνα (γενέθλια γαρ) παίρνω 360 (arcade version) οπότε δεν δίνω δεκάρα για τις corporate κόντρες, εμένα με ενδιαφέρουν τα games.

αντε ετσι να σας βλεπω παιδια(δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα,ισα-ισα μας ενωνει η αγαπη για την SEGA μας) ερωτηση :confused: το mega cd sto mega drive δινει παραπανω χρωματα η οχι?

@jaguar οχι

@pooky δυστυχως μου ξεφυγε απο τη διαγραφη το μηνυμα που εκανες quote (δεν το ειχα παρει χαμπαρι) :(

Αναγκαστικα το quote σου διεγραφη μαζι με το ανοητο μηνυμα του Sonic.Sorry

@Sonic με την επομενη βλακεια,μας αποχαιρετας

Thanks Wally κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη.

Άλλωστε και εσύ και εγώ ξέρουμε πόσο αγαπάμε τη SEGA αλλά την παλιά και καλή εταιρεία που μας χάρησε ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, όχι την σημερινή που με ποταπό τρόπο βιάζει τα ινδάλματά της.

Όσο για τα Pokemon που είναι το κακό ότι έσωσε την Ninty; Ας το σκεφτόταν και άλλοι αυτό.

Τροποποίησα κι εγώ το μήνυμά μου για να βγαίνει νόημα στο ροή του λόγου.

Sega-Nintendo flame, γουστάρω!!!

jaguar-man είπε:
(οι snesαδες φιλοι μου τοτε τριβαν τα ματια τους:animeek: :diablotin: κλασσικα :cool: )
Χμμ... για να τους κάνεις να τρίβουν τα μάτια τους έπρεπε να αγοράσεις ένα add-on που κόστιζε όσο άλλη μια κονσόλα (ή και παραπάνω, δεν θυμάμαι ποιό κόστιζε παραπάνω απ'την κονσόλα, το Mega CD ή το 32Χ, ή και τα δύο ίσως)...

Όσο για τον ανήφορο του Sonic (επειδή μάλλον δεν κατανόησε πλήρως τη ρήση του Badge), θα πρέπει να ξέρει ως Segικός ότι είναι πάντα από κάτω από τους Nintendικούς (κατά τη γνώμη μου *ειδικά* στην περίοδο SNES για την οποία μιλάμε), επομένως δεν τίθεται θέμα από ποιά μεριά κοιτάς τον ανήφορο γιατί η Sega είναι πάντα από κάτω!

Άσχετο:

Γράφοντας το παραπάνω νιώθω όπως στο δημοτικό-γυμνάσιο που βριζόμασταν Segικοί-Nintendικοί (οι Segικοί πάντα έχαναν φυσικά γιατί ξέμεναν γρήγορα από επιχειρήματα). Ακριβώς γι'αυτό είναι φτιαγμένο και το forum αυτό, έτσι δεν είναι; Πετυχαίνει απόλυτα το σκοπό του! Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τις αναμνήσεις!

Και να πω και το αυτονόητο, απλά γιατί βλέπω ότι μερικοί παρα-πορώνονται μάλλον: Χαβαλέ κάνουμε έτσι; Καρφάκι δε μου καίγεται ποιά είναι καλύτερη κονσόλα/ομάδα/κλπ κλπ, αρκεί να περνάει ο καθένας καλά με τα παιχνίδια που παίζει, με την ομάδα που υποστηρίζει ή ο,τιδήποτε κάνει τελοσπάντων.

Πίσω
Μπλουζα