pooky είπε:To ότι η Nintendo είναι κλάσεις ανώτερη το φανερώνει ένα και μόνο γεγονός:
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Sega κανείς;;;;;
(Με αναγκάζεις να γράψω κακίες, αν και αγαπώ τη Sega, αλλά εσύ φταις).
Κοιτα τη προσεξες και εσυ βρε αρρωστε!!!kapamaru είπε:Να σου πω πάλι ρε συ Sonic, μην βάζει εικόνες από το dragonball με το σήμα της cartoon network γιατί ανακατύεται το στομάχι μου.
Αχ giama στο πα τοτε και με αναγκαζεις να στο ξαναπω τωρα"Εξαρταται απο ποια πλευρα του ανηφορου εισαι διοτι αν εισαι απο πανω και πετας πετρες ειναι κακο για τους υπολοιπους"Giama είπε:Μέσα στην εξεταστική βρήκατε να ανοίξετε πάλι τέτοια συζήτηση;;; Δεσμεύομαι να απαντήσω όταν χαλαρώσει λίγο το πρόγραμμα.
Στο μεταξύ, SONIC, "μην πετάς πέτρες στον ανήφορο"! (©Badge, σε mame.gr meeting, αρχές Ιουλίου αν θυμάμαι καλά)
Υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που εχει Chaotix και Kolibri εκτος απο εμενα απιστευτο!!!:animeek:jaguar-man είπε:λοιπον παιδια σας περιμενω ολους σπιτι μου κανω παραγγελια πιτσουλες ,μπυριτσες και τρελο καψιμο στο saturn αρχκα με το τελειο shinobi,astal,mortal 2, και μετα το μενου εχει 32Χ (chaotix,kolibri) και για το τελος χαλαρα χτυπαμε τρελο dreamcast, και φυσικα τρελλο θαψιμο για την nintendo(φτου φυλακη το στοματι μου)χιχιχι
οχι απλα σπανιο αλλα καρρρασπανιο,αν και ολιγον τι περιεργο game αλλα τα γραφικα του ειναι σαν εργο τεχνης (οι snesαδες φιλοι μου τοτε τριβαν τα ματια τους:animeek: κλασσικα )AARDVARK είπε:Yπαρχει και τριτος εγω (kolibri) ,ποτε δεν μεντυπωσιασε το βρωμοπουλο αλλα τοτε που το πηρα ,μαζευα οτι σαβουρα 32χ εβρισκα μπροστα μου.Ξερει κανεις αν αξιζει τιποτα ,ειναι σπανιο;
Φιλε AARDVARK με το συμπαθειο αλλα πρεπει να εισαι πολυ νουμερο αμα αποκαλεις το Kolibri σαβουρα!!!AARDVARK είπε:Yπαρχει και τριτος εγω (kolibri) ,ποτε δεν μεντυπωσιασε το βρωμοπουλο αλλα τοτε που το πηρα ,μαζευα οτι σαβουρα 32χ εβρισκα μπροστα μου.Ξερει κανεις αν αξιζει τιποτα ,ειναι σπανιο;
Οπα και που ειναι η ελευθερια της αποψης και του λογου φιλε Wally αν ο moderator μπορει να διοχνει οποιον θελει διχος σοβαρο λογο μονο και μονο επειδη πηγε εναντια στις αποψεις του?.Wally είπε:Sonic κανε Edit διοτι σε βλεπω για BANακι...
Πω πω.... Καταστροφή!!SONIC είπε:Moυ εσβησαν τα μηνυματα μου!!! οι Δικτατορες!!!:sob::sob:
Χμμ... για να τους κάνεις να τρίβουν τα μάτια τους έπρεπε να αγοράσεις ένα add-on που κόστιζε όσο άλλη μια κονσόλα (ή και παραπάνω, δεν θυμάμαι ποιό κόστιζε παραπάνω απ'την κονσόλα, το Mega CD ή το 32Χ, ή και τα δύο ίσως)...jaguar-man είπε:(οι snesαδες φιλοι μου τοτε τριβαν τα ματια τους:animeek: κλασσικα )