makisimos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 181
Παρολο που τα αυγα με πατατες ηταν και συνεχιζει να ειναι το αγαπημενο μου φαγητο, δεν μπορουσα με τιποτα να βλεπω τα αυγα με τον κροκο προς τα επανω..!!!!! Προφανως επειδη η μανα μου ελεγε "αυγα ματια", εγω ειχα την εντυπωση μικρος οτι το εννοουσε κιολας και την εβαζα καθε φορα να τα τηγανιζει αναποδα ωστε οταν τα σερβισει να μην φαινεται ο κροκος..!! Μονο ετσι τα ετρωγα...!!!!
Επισης επειδη παντα αφηνα κατι στο πιατο, μου ελεγαν οτι αν δεν φαω την τελευταια μου μπουκια αφηνω την γυναικα μου, και δεν μπορουσα να καταλαβω τοτε, οτι δεν επρεπε να την φαω, γιατι αυτο που μου ελεγαν τελικα ηταν...ευχη..!!!! Σημερα το μετανιωνω πικρα για τις μπουκιες που εχω φαει...(Αφιερωμενο στην μελλουσα γυναικα μου χιχιχιχι)
Επισης επειδη παντα αφηνα κατι στο πιατο, μου ελεγαν οτι αν δεν φαω την τελευταια μου μπουκια αφηνω την γυναικα μου, και δεν μπορουσα να καταλαβω τοτε, οτι δεν επρεπε να την φαω, γιατι αυτο που μου ελεγαν τελικα ηταν...ευχη..!!!! Σημερα το μετανιωνω πικρα για τις μπουκιες που εχω φαει...(Αφιερωμενο στην μελλουσα γυναικα μου χιχιχιχι)