Οι Slayer ανήκουν στη Sony και πλέον όλα τα ξένα cds της Sony (ακόμα και τα ελληνικά) βγαίνουν σε φθηνή οικολογική συσκευασία με 10?.Οι Scorpions είναι στη Universal,η οποία κατά τ'άλλα έχει τσιμπημένες τιμές στα cds της!Με αυτή την κρίση,δεν είναι να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!Εξάλλου τα χρήματά του τα έβγαλε το συγκρότημα τόσα χρόνια,δεν νομίζω σε αυτή την περίπτωση να τους νοιάζουν τόσο τα χρήματα,όσο να κλείσουν τον κύκλο τους!joe είπε:Για φθηνα και νομιμα μπορουσαν να κανουν αυτο που εκαναν οι Slayer με την φθηνη συσκευασια και τιμη 10 ευρω για το καινουριο τους.
Μα ακριβως! Ερχεσαι στα λογια μου. Το νοημα εδω δεν ηταν το οικονομικο κερδος, αλλα στην ουσια ενας αξιοπρεπεις αποχαιρετισμος στα οπλα. Τι την θελανε την κωλοεφημεριδα? Θελω να δω πουθενα οτι πουλησαν 250000 αντιτυπα στην Ελλαδα να τρελαθω (απο την στιγμη που εχουν μπει στην εφημεριδα θεωρουνται πουλημενα, το εχω δει να γινεται με περιοδικο αυτοκινητου)thebest20 είπε:Οι Slayer ανήκουν στη Sony και πλέον όλα τα ξένα cds της Sony (ακόμα και τα ελληνικά) βγαίνουν σε φθηνή οικολογική συσκευασία με 10?.Οι Scorpions είναι στη Universal,η οποία κατά τ'άλλα έχει τσιμπημένες τιμές στα cds της!Με αυτή την κρίση,δεν είναι να χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!Εξάλλου τα χρήματά του τα έβγαλε το συγκρότημα τόσα χρόνια,δεν νομίζω σε αυτή την περίπτωση να τους νοιάζουν τόσο τα χρήματα,όσο να κλείσουν τον κύκλο τους!
Μια χαρά το βρίσκω το κομματάκι.Wally είπε:Μπορουσε να ηταν και χειροτερο το αλμπουμ. Για οσους δεν το ακουσαν, ας παρουν μια τζουρα
μία μικρή διευκρίνηση,οι scorpions είναι στη sony music και όχι στη universalΟι Scorpions είναι στη Universal,η οποία κατά τ'άλλα έχει τσιμπημένες τιμές στα cds της!
Mα η σιντολαγνεια στις εφημεριδες ειναι κατεξοχην ελληνικο φαινομενο. Η συμφωνεια ειναι συμφερουσα οικονομικα και για τα δυο μερη των συμβαλομενων. Η εταιρεια εξασφαλιζει αυτοματα πολλες χιλιαδες ''πωλησεις'' γιαυτο και η χαμηλη τιμη. Μπορει να ειναι το 1/3 αλλα με τον ογκο κερδιζουν περισσοτερα ελαχιστοποιωντας τις απωλειες απο πειρατεια. Η εφημεριδα επισης ειναι οκ γιατι εξασφαλιζει μια επιθυμητη κατα μεγαλο μερος παροχη σε συγκριση με καμια τελειωμενη συλλογη ή ταινια της κακιας ωρας. Οποτε τα ''κορακια'' μια χαρα ειναι.Rygar είπε:Κατι μου λεει οτι μονο στην Ελλαδα εγινε αυτή η κίνηση, ίσως και λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που έχουν με τη χώρα μας. Επίσης, σκεφτείτε. Εάν όλα τα άλμπουμς κοστιζαν 5 ευρώ, πειρατεία τέλος!!! Σημερα ενας φίλος μου έστειλε μηνυμα ότι του το έδωσε ενας κοινός μας φίλος (που εχει καταστημα περιοδικού τύπου) και αναρρωτήθηκα πώς βγήκε σε μορφή τόρρεντ τόσο γρήγορα αλλά έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι πωλείται 4 ευρώ στα περίπτερα!! Γι'αυτό και ρώτησα εδω το πρωί, επειδή δεν το πίστευα.
Σωστά,δεν το πρόσεξα πίσω στο cd!Παλιά ήταν στη BMG η οποία συγχωνεύτηκε με τη SONY!krem13 είπε:μία μικρή διευκρίνηση,οι scorpions είναι στη sony music και όχι στη universal
Από το Humanity ίσως αλλά από το Unbreakable όχι. Και βέβαια να πω και στους άλλους πως ενώ κυκλοφόρησε σε εφημερίδα, στην Αμερική και στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει σε 1-2 εβδομάδες! Ξέρω κι εγώ ξενέρωσα αλλά από την πλευρά της εταιρίας είναι σίγουρα λεφτά. Μην ξεχνάτε πως είμαστε στην εποχή του internet και η πειρατεία ευδοκιμεί. Οπότε σύμφωνα με το σκεπτικό της εταιρίας καλύτερα είναι να έχει στην τσέπη της τα σίγουρα 3-4 ευρώ παρά τίποτα. Όσον αφορά την κίνηση των Scorpions να το κυκλοφορήσουν με αυτό τον τρόπο να μην ξεχνάμε πως κι άλλοι του Classic Rock/Metal έχουν κυκλοφορήσει τα άλμπουμ τους με αυτό τον τρόπο, άσχετα αν είναι κάποιων δεκαετιών ή όχι.Dragon_K. είπε:Πολύ ωραίος δίσκος, καλύτερος από το Humanity και Unbreakable και με μπαλάντες που θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό...
Come on feel the sting!!!
Κακώς ... πολύ κακώς !!! Ο κάθε καλλιτέχνης, απ' όποιον χώρο κι αν προέρχεται, οφείλει να συμπεριφέρεται με εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στο κοινό του !!! Απ' τη στιγμή που ανακοίνωσες 'διάλυση" ... τέλος, πρέπει να το τηρήσεις !!! Όχι "ανακοινώνεις διάλυση" και, πριν καλά - καλά περάσουν 2 - 3 μήνες .... ανακοινώνεις νέο άλμπουμ ή κι εγώ δεν ξέρω τι .... Δηλαδή η συναυλία τους στο ΣΕΦ πριν λίγους μήνες δεν ήταν αποχαιρετιστήρια ??? 'Η την δήλωσαν "αποχαιρετιστήρια" για να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ???Rygar είπε:Οχι απλά ΔΕΝ διαλύονται αλλά ετοιμάζουν και...ComebLack. Δείτε εδώ προς τη μεση της σελίδας στην παράγραφο New album and retirement (2010–present). Σιγά μη διαλύονταν!!! Το retirement ήταν τυράκι.
αποτελεί άλμπουμ με επανεκτελέσεις οπότε θεωρητικά δεν έχουν πάρει πίσω την απόφασή τους,βέβαια αποφάσεις παραίτησης/διάλυσης έχουν πάρει και άλλοι στο παρελθόν...με αντίθετα αποτελέσματα (πχ ac/dc που αν δεν κάνω λάθος θα διαλύονταν μετά το black ice)Rygar είπε:Οχι απλά ΔΕΝ διαλύονται αλλά ετοιμάζουν και...ComebLack. Δείτε εδώ προς τη μεση της σελίδας στην παράγραφο New album and retirement (2010–present). Σιγά μη διαλύονταν!!! Το retirement ήταν τυράκι.
Από τα λίγα κινέζικα που κσέρω, retirement σημαίνει Συνταξη. Σταματάς να κάνεις ό,τι έκανες τα τελευταια π.χ. 35 χρόνια. Και το πιο πάνω καμία σχέση δεν έχει με συνταξη. Δεν έχει σημασία που θα είναι επανέκδοση παλιών κομματιών,γιατί όπως λέει ο Πάβελ, θα είναι "RE-REcord"! Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να λέει κάποιος καλλιτέχνης ότι παίρνει σύνταξη. Θα'λεγε ποτέ καποιος ηθοποιός/συγγραφέας/ζωγράφος ότι σταματά να ασκεί την τέχνη του;; Μονο αν είχε πρόβλημα υγείας!!According to bassist Paweł Mąciwoda, Scorpions will enter the studio in the fall of 2011 to re-record versions of their older material. This retro collection is tentatively due for release in early 2012.[31] According to recent news, the album will be titledComeblack and will be released on 7 November 2011.
Frontman Klaus Meine was asked in a July 2011 interview about the future of Scorpions and whether the band was going to make another album. He replied, "Our newest project comes out in the next few months. It gives you a chance to experience the Scorpions in 3D. You can actually feel the smoke string out of the guitar like it is a live show. It is an incredible experience. The DVD features our concerts in 3D in Germany. We are just about to do the mix and it should be in the Middle East and Saudi Arabia hopefully soon. Indeed, the strong 3D technology makes us feel like pioneers after all these years (he says, laughing). We have an album coming out later this year featuring classics. You know our love for them. The '60s was the era for our inspiration. Our movie/documentary also is soon to be released. We have cameras with us on tours, so this documentary is being made during our tours. It also gives you a picture of the Scorpions career and journey."[32]
Almost a year in advance it was announced Scorpions would headline the Wacken Open Air Festival on 4 August.