Εγώ είμαι η ... ακριβώς αντίθετη περίπτωση !!! Θυμόμουν τη διαφήμιση, αλλά δεν θυμόμουν το διαφημιζόμενο προϊόν !!! Αυτό το "όχι, όχι φανφάρες, ούτε τυμπανοκρουσίες" - η πρώτη ατάκα του σποτ - το θυμόμουν πολύ καλά, ειχε "στοιχειώσει"cloud είπε:Την σοκολάτα την θυμάμαι σαν εικόνα, όμως δεν θυμάμαι την διαφήμιση.
Τι μου θύμισες Κατερίναkaterinak είπε:η συσκευασια μου ειναι γνωστη και σιγουρα δοκιμασα τη σοκολατα υγειας ΙΟΝ αμυγδαλου οταν ημουν μικρη αλλά τοτε ειχα περισσοτερη αδυναμια στη σοκολατα γαλακτος με ή χωρις αμυγδαλα![]()
katerinak είπε:
To Μερσεντέ ειναι το 190D....σε παραγωγη το 1958-1959...αρα καπου εκει γυρω...D@redevil είπε:Ευχαριστούμε πολύ, Κατερινάκι!![]()
Η μια πιο όμορφη από την άλλη είναι! Μπράβο στα παιδιά που κράτησαν τις φωτογραφίες και τις ανέρτησαν!...
Ερώτησις:
Παιδιά, αυτή η φωτό είναι σίγουρα από Σαλονίκη! Από πότε είναι, ξέρει κανείς?
foutix είπε:Για δες αυτό dare: http://annagelopoulou.blogspot.gr/2011/06/blog-post.html
Από το ντύσιμο και εγώ για τέλος 50 υπολόγιζα
Ευχαριστώ αμφότερους (foutix, sorry, τώρα το είδα! :flower: )!pardalotzatziki είπε:To Μερσεντέ ειναι το 190D....σε παραγωγη το 1958-1959...αρα καπου εκει γυρω...
Βρε Μαριαννα αν σου δωθει ποτε η ευκαιρια Η' οποτε τελος παντων εχεις χρονοD@redevil είπε:Η φωτό είναι πανέμορφη - πραγματικά μιας άλλης εποχής!....
Είναι δύσκολο να υπολογίσω από ποιο σημείο τραβήχτηκε - συν ότι είναι υπερυψωμένη η φωτό!stayros είπε:(...)
Βρε Μαριαννα αν σου δωθει ποτε η ευκαιρια Η' οποτε τελος παντων εχεις χρονο
κανε μια καλη και τραβα μια φωτο απο την ιδια περιπου γωνια. :flower:
Να συγκρινουμε διαφορες.(...)
You are a little Godness!!!! :flower: :flower: :flower:D@redevil είπε:με την πρώτη ευκαιρία, θα το κανονίσω!![]()
Off topic mod onD@redevil είπε:Είναι δύσκολο να υπολογίσω από ποιο σημείο τραβήχτηκε - συν ότι είναι υπερυψωμένη η φωτό!
Έχω 2 υποψίες - με την πρώτη ευκαιρία, θα το κανονίσω!![]()