Διαφημιστικά ελληνικών ταινιών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
346.jpg
346.jpg

Ωραία θα ήταν να έλειπε ο δεύτερος (πλαϊνός) όρθιος οπότε θα είχαμε μια πυραμιδόσχημη σύνθεση με ένα κενό πάνω από το κεφάλι της ταβλιασμένης να τραβάει την προσοχή.

Σε μια βδομαδούλα κάνει πρεμιέρα δηλαδή. Να το σημειώσουμε μην την (ξε)χάσουμε, και να φέρουμε και κανα μπουκάλι νερό μαζί μας, δεν κάνει να μείνουν διψασμένα τα κορίτσια.

ΕΛΠΙΖΩ το "Λάκης" να μην ήταν υποκοριστικό του "Βαγγέλης" γιατί θα χάσω πάσαν ιδέαν. Μπα, αδύνατον.

O Xριστός κι η μάνα του !

Ορίστε;;!! Τι είναι αυτό, παρωδία;

Αν κρίνω από τις φαβορίτες του Μανέλλη και τον υπότιτλο, θα παρωδούσε τον Σταμάτη Κόκοτα (που τότε συχνά γραφόταν Κόκκοτας). Δεν λυπάμαι που δεν την έχω δει την ταινία. Όλα μου λένε ότι θα ήταν όλο κακόγουστα κουρασμένα αστεία και έναν Μανέλλη που στην παρακμή του θα ήταν ακόμη χειρότερος απ' ό,τι στην ακμή του.

Γιατί, και στην ακμή του ο Μανέλλης, τι να σου πώ ! ...

PS : Του πότε είναι η ταινία; Γιατί νομίζω ότι παρωδείται και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος...

Την θυμάμαι αυτή την ταινία. Παρόλο που ήμουν πολύ μικρός ( και που συνήθως γελάς με τα πάντα) , αυτή μου είχε φανεί ανυπόφορη.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο σκηνοθέτης λεγόταν όντως Άγγελος Θεοδωρόπουλος, δεν παρωδούσε τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Το 1969 o Αγγελόπουλος είχε γυρίσει μόνο τη μικρού μήκους ταινία "Εκπομπή" οπότε ήταν παντελώς άγνωστος, δεν είχε νόημα να τον παρωδήσει κανείς.

35jxc1w.jpg
35jxc1w.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Παπαμιχαήλ έχει φωτοστέφανο ή sci-fi διαστημική κάσκα?

Και η Αλίκη είναι έτοιμη να τραβήξει πιστόλι :P

Πίσω
Μπλουζα