Διαφημιστικά ελληνικών ταινιών

Δε μπορώ να φανταστώ σε ποια ταινία αναφέρεται το διαφημιστικό , πάντως ταινία με τέτοιο τίτλο δεν υπάρχει...

 


169.jpg
169.jpg
 
To διαφημιστικό για τα "καθίκια" αποτελεί φυσικά απαύγασμα μετριοφροσύνης...Άσε που είναι στημένο σε γλώσσα Πρέκα...

(Τώρα, πως γίνεται από 50 πρωταγωνιστές να πρωταγωνιστούν και οι 50..)
 
Χι χι αν διαβάσουμε το διαφημιστικό μέχρι την τελευταία γραμμή καταλαβαίνουμε ότι το πιο μεγαλο το πιο καυτό το πιο μαζικό κοινωνικό έγκλημα είναι η εκμετάλλευση από την Καραγιάννης-Καρατζόπουλος. Και αν σκεφτούμε το πώς κατακρεουργεί τις διάφορες ταινίες (βλέπε σχετικό θέμα) η εν λόγω εταιρεία, ίσως το διαφημιστικό δεν έχει άδικο.

Πάντως είναι φανερό ότι οι συντάκτες αυτών των διαφημίσεων δεν είχαν ακούσει ποτέ την παροιμία για το μέγεθος του καλαθιού και την ποσότητα των διαφημιζόμενων κερασιών :)
 
Άκου τα μεγάλα καθίκια... :D

Αν και το Φώσκολος και Νέφος κάτι μου θυμίζει. Μήπως τελικά πρόκειται για την ταινία ο Στόχος με τον Βογιατζή; Ίσως λόγω αλλαγής πρωταγωνιστή, να την γύρισαν με διαφορετικό τίτλο.
 
Πρωτότυπος τίτλος δε λέω....
 
Ναι, τα "Μεγάλα καθίκια" έγιναν στην πορεία "Ο στόχος", με τον Γιώργο Βογιατζή, ταινία που έκοψε λιγότερα εισιτήρια από κάθε άλλη ταινία του Νίκου Φώσκολου.
 
atanasio είπε:
Ναι, τα "Μεγάλα καθίκια" έγιναν στην πορεία "Ο στόχος", με τον Γιώργο Βογιατζή, ταινία που έκοψε λιγότερα εισιτήρια από κάθε άλλη ταινία του Νίκου Φώσκολου.
Τότε ίσως να έπρεπε να κρατήσουν τον πρωτότυπο τίτλο... :supergrin:
 
Το ανάποδο της σοφής παροιμίας "Όπου ακούς πολλά εισιτήρια κράτα και μικρά καθίκια".

Ο Σερίφης ο Μηχανοφάγος η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του Βουτσά? Εδώ γελάνε.
 
Μα νομίζω ότι ήταν η σύζυγος του Γιαννόπουλου
 
Σε ποιές ταινίες άραγε αναφέρεται;

 


194.jpg
194.jpg
 
tonytony είπε:
Σε ποιές ταινίες άραγε αναφέρεται;
Πιθανόν ο Μουστακαλής να πρόκειται για την ταινία Μήτσος ο ρεζίλης (σεναριογράφος, σκηνοθέτης και... μουστάκι συμπίπτουν)

Για τη δε ταινία του Ψάλτη, Πίπης λεγόταν στο Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος αλλά εκεί η σκηνοθεσία είναι του Χαρτοματζίδη και το σενάριο του Μηχαηλίδη.
 
Στο 05 μετράω 9 ονόματα. Άντε 11 αν βάλουμε σκηνοθέτη και συνθέτη. Οι υπόλοιποι? Ή μετράει χώρια τα πρώτα ονόματα και χώρια τα επίθετα?

Ποιος είναι ο στρατιώτης που χάσκει δεξιά? Κανονικά λόγω ύφους θα έπρεπε να είναι ο Μανέλλης, αλλά ακόμη και παίρνοντας υπόψη τη χάλια ποιότητα των φωτογραφιών δεν του μοιάζει καθόλου.

Στο cine.gr βρίσκω ότι η ταινία ήταν του 1958, έπαιζε και η Τζόλυ Γαρμπή (12) και κινηματογραφιστής ήταν ο Joseph Hepp (13). Το σενάριο ήταν του σκηνοθέτη, άρα δεν μετράει για Νο. 14. Πρέπει να μετρήσουμε μέχρι και τον μπούμαν (ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί χρειαζόταν κάποιος να τους κάνει "μπου") για να βγουν 20?

Η φοβερά πρωτότυπη και πρωτάκουστη και τολμηρή υπόθεση είναι "Μια ομάδα δολιοφθορέων φτάνει στην κατεχόμενη από τους Γερμανούς Ελλάδα, προκειμένου να φέρει σε πέρας μια επικίνδυνη αποστολή." Πω πω πρωτοτυπίαααααα!

Η χορεύτρια Πέτροβα τι δολιοφθορά έκανε?
 
Το "εκκρηκτική" με 2 Κάππα; :eek:

Στο "σενάριο Νίκου Τσιφόρου" αλλά και στο προηγούμενο πόστ ο "Μπάρκουλης" έχουμε πάλι το ΟΥ να γράφεται σαν ένα γράμμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα