Mαλλον μιλας για το Ark In Space και δεν ειχε να κανει με τον Davros.statusgr είπε:Να ρωτήσω κ εγώ για ένα επεισόδιο;
Πρώτα όμως, Ο Μπέϊκερ επειδή ίσως ήμασταν μικροί κ μερικές φορές ήταν η πρώτη μας επαφή με αυτόν στης sci-fi σειρές ίσως για αυτό προτιμούμε τον Μπέϊκερ, αλλά και ο Τένναντ είναι τρομερός.
Θυμάστε ένα επεισόδιο, με τον Μπέϊκερ, που είναι σε ένα διαστημικό σταθμό (λέω εγώ τώρα, από τότε έχω να το δω:Ρ) κ ο Davros (πάλι νομίζω:Ρ) τους έχει μετατρέψει σε πράσινα υπέρογκα σκουλήκια, σαν μύξα;
Θυμάμαι ήμουν μικρός κ από τον τρόμο μου άλλαξα κανάλι (σίγα μεγάλε, το δορυφορικό πιάτο:Ρ).
bubblewrap! Aϊ στο καλο, 5 λεπτα προσπαθουσα να θυμηθω πως λεγεται!statusgr είπε:Το ότι είναι bubblewrap έλα να το εξιγήσεις σε ένα παιδί 6-7 χρονών που βλέπει αυτόνα κινείται απειλητικά προς «αυτό» Μπρρρρρ! recry: recry:
Ναι ναι ναι το Ark in space είναι, ανατρίχιασα μόλις είδα το κλιπακι στο yt.
Ευχαριστώ πολύ
Οι Dalek ήταν συμπαθητικοί (λόγο του ότι μοιάζουν με αλατιέρες, κ πάντα όταν πάμε σε ταβέρνα με της γνωστές αλατιέρες τους θυμάμαι) Ο Darvos όμως ήταν ΜπρρρρDoctorGalifrean είπε:bubblewrap! Aϊ στο καλο, 5 λεπτα προσπαθουσα να θυμηθω πως λεγεται! Εχεις δικιο, ειχε πολλα πραγματα που τωρα φαινονται γελοια αλλα τοτε ηταν τρομακτικα στα παιδικα μας ματια.
Εδω εγω φοβομουν τις αλατιερες, τα Νταλεκς!
Αυτό το μεταλλικό φίδι (αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν μια απλή μάνικα ), μου προκαλούσε τον μεγαλύτερο τρόμο στην τηλεόραση, όταν ήμουν μικρός. Οι επιθέσεις του, συνοδεύονταν πάντα και από μια τρομακτική μουσική...ALEX_SSGTi είπε:Φοβερή σειρά! Είχα τρομάξει για τα καλά,με ένα επισόδειο,στο οποίο ένα μεταλλικό κατασκεύασμα που θύμιζε σκουλίκι όρμαγε σε ανθρώπους και τους δάγκωνε στο λαιμό!
Παντως στο RetroManiaX δεν την ξεχασαμε...evarlam είπε:Φυσικά το αυθεντικό μουσικό σήμα του Dr. Who του 1963 είναι το καλύτερο και αξεπέραστο, πνευματικό παιδί της guru της ηλεκτρονικής μουσικής Delia Derbyshire, η οποία όχι μόνο δεν έβγαλε φράγκο από αυτό αλλά πέθανε μόνη και λησμονημένη το 2001. Σήμερα το κοινό της electronica την θεωρεί περίπου ...σαν προφήτισσα και ημίθεο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Airlock is the third episode of a four-part story called Galaxy Four, transmitted in the autumn of 1965.Hartnell is accompanied by Peter Purves, later a presenter on the children's series Blue Peter, and Maureen O'Brien, now better known as a novelist.
The plot involves the desperate attempts by the Drahvins, a race of cloned females, to escape a planet which is about to explode. The story also marks the only appearance in the series of tiny robots known as the Chumblies.
The other re-discovered episode is the second part of The Underwater Menace, from early 1967.It sees a mad scientist attempting to restore Atlantis by draining the ocean into the Earth's core.Patrick Troughton, in only his third appearance as The Doctor, was apparently unimpressed with the production.