Λοιπόν για να σας λυσω την απορεια που εχετε και να μην υπαρχει κανενα θεμα...
Εγώ είμαι καραασχετος απο όλα αυτά που λετε αλλα......
(ειμαι στην μεση ομαδα χρηστων που ξερουν αυτα που ξερουν για να μπορουν να δουλεψουν σε μια εταιρια απο γραμματεας μεχρι αυτα που ζητουν σαν basic/intermediate γνωσεις στα κλασικα word-excel-powerpoint κλπ κλπ. κλπ.) και....
...που λέτε πηρα mac γιατι πολυ απλα ηθελα να δοκιμασω πως ειναι (το ειχα ακτη ρε παιδι μου και ηταν ένα φετίχ να έχω δικό μου ένα mac)
Ο μόνος φόβος μου ήταν ότι δεν ήμουν σιγουρος αν έπρεπε να πάρω γιατι ΔΕΝ είχα ξαναδουλεψει ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ το Mac OS και φοβόμουν μήπως έκανα καμιά βλακεία και δεν ήξερα πως να τον δουλέψω
ή καθως ειμαι λίγο πειραχτήρι και κάνω διάφορα πειράματα να δοκιμάσω ενα πρόγραμμα, να πειράξω κάποια ρύθμιση, να..να..να...
(ξερω οτι ειμαι ο χειρότερος εφιάλτης αυτων που κάνουν συντηριση ή επισκευή υπολογιστών καθώς τους ειμαι χρονοβορος και άτακτος για την δουλειά τους καθώς τους βάζω πολλά προβλήματα και πρέπει να ψάξουν πολύ για να λύσουν

)
Ήξερα ότι όταν μάθαινα καποια πράγματα, αργά ή γρήγορα θα..... έκανα διάφορα, θα φόρτωνα παιχνίδια, προγράμματα και επιτελούς θα έκανα τα πειράματα μου
Άπλα δεν με νοιάζει και να χαλάσει, δεν με νοιάζει και να μην είναι το αλουμίνιο καλύτερο απο τα προηγούμενα μοντέλα, δεν με νοιάζει γιατι δεν είμαι σχετικός με επιδόσεις, programming κτλ.
Όμως έχω να πω ότι το γουστάρω το μηχάνημα αυτό γιατί:
Με όλα αυτά που έχει περάσει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εδώ και 1 χρόνο, ούτε εχει κρασαρει, ούτε εχει βγάλει καποιο μήνυμα και ας έχω κάνει διάφορα...
Βλέπω με τα λίγα που ξέρω ενα σταθερό μηχάνημα που αυτά που έχει να σου δώσει σου τα δίνει ακριβως ετσι χωρίς προβλήματα στην επίδοση, στα γραφικά, στον τρόπο λειτουργίας καθώς..
πολύ εύκολα το έμαθα και έμαθα να χρησιμοποιώ ολα τα προγράμματα που έρχονται μαζι με αυτό και μάλιστα μου φάνηκαν ποιο εύκολα απο οτι στο άλλο λειτουργικο σύστημα που χρησιμοποιούσα παλιότερα!
Τα προγράμματα του είναι πολύ φθηνά και εντυπωσιακά και μπορείς να κατεβάσεις πραγματικά διαμάντια και οχι δίνοντας 300-400 και άντε φεύγα στα ευρώ σε OS και σε software.
Πολλά τα χρήματα αλλα τα αξίζει γιατι αντέχει στον χρόνο περισσότερα χρονιά απο ότι ένας pc που θα σου εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα (έτσι έχω διαβάσει και λένε στο διαδίκτυο με στατιστικά) ομως
είναι και όμορφο μηχάνημα και πιάνει λίγο χώρο, επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα με τα διάφορα viruses που έχουν άλλου τύπου μηχανήματα.
Τα updates είναι σταθερά και γίνονται για όλα τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με διαφορετικούς drivers να ψάχνομαι!
Γενικά είναι multimedia μηχάνημά εύχρηστο και πιο παιχνιδιάρικο για έναν άσχετο όπως εγω

!
Μπορώ να πω πάρα πολλά ρε παιδιά για τα mac άλλα δεν μου έρχονται στο μυαλό αυτή την στιγμή αλλα ένα έχω να πω..
Δεν το αλλάζω με τίποτα και δεν θέλω να ξαναγυρίσω στα..παλιά και χαλάλι τα χρήματα καθώς ειναι αρκετά άλλα έχει καλύψει με τον παραπάνω ενα μεσώ χρήστη !