Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.150
Παλι περιαυτολογείς;;;Shock είπε:Επίσης στην πλοιοψηφία τους είναι μεσήλικες και προσπαθούν να μη τους ανεβαίνει η πίεση![]()
Παλι περιαυτολογείς;;;Shock είπε:Επίσης στην πλοιοψηφία τους είναι μεσήλικες και προσπαθούν να μη τους ανεβαίνει η πίεση![]()
Γιατί θα πήγαινες φροντιστήρια για να μαθεις να χειρίζεσαι ενα πισί και λες για απόζβεση;Domenica είπε:Δεν τα αλλαζω με τιποτα! Εχουν απιστευτες δυνατοτητες και μπορει να τα χειριστει και μια ασχετη οπως εγω. Κανεις αποσβεση των χρηματων σου.
Γειά στο στόμα σου!Shock είπε:... δεν πρέπει να μαθαίνει όλος ο πλανήτης τα τερτίπια μιας συγκεκριμένης τεχνολογίας. Θα πρέπει να γίνεται όσο γίνεται πιο ανθρώπινος ο χειρισμός ενός μηχανήματος γι΄ αυτό πήγαμε στο ποντίκι από τα τερματικά, γι' αυτό έχουμε GUI και όχι VAX, γι' αυτό πέφτουν τόσα χρήματα στο ΑΙ, γι' αυτό ακόμα και στους Servers που σίγουρα θα υπάρχουν ικανοί τεχνικοί σε εταιρίες για να τους υποστηρίξουν, προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν οι κατασκευαστές με "έξυπνα" συστήματα...
Ναι μονο που η Dell εν προκειμένω δε σου λεει "Σκάσε κι αλλα 100 για π.χ. 2 χρόνια εγγύηση!!". Εμείς στη δουλειά εχουμε Dell και τα δουλεύουμε συνεχεια. 2 εχουν χαλασει για αγνωστη αιτία και μας τα αλλαξαν ON-SITE! Χωρίς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ(οκ, ευρώ). Και το κανουν κι αλλες εταιρίες αυτό.nkarytia είπε:(π.χ. ένα καλό Lenovo, Dell πάει πάνω από χιλιάρικο).
Σαφέστατα. Αλλα ΟΧΙ με 1500 ευρώ μίνιμουμ για ενα μεσο Μακ!!! Με 500 ναι, θα παρω κι εγώ. Δεν αμφισβητώ την ευχρηστία τους. Αμφισβητώ αυτό που προσφέρουν σε σχέση με τα χρήματα που ζητούν. Οπως γράφεις, η τεχνολογία πρέπει να ερχεται προς εμάς. Να ερχεται, ευπρόσδεκτη, αλλα όχι να μου αδειάζει την τσέπη και για να χρησιμοποιήσω το Μακ πρέπει πρώτα να εχω φαει, να εχω πιει καφε/νερό και οτιδήποτε αλλο, για να το χρησιμοποιήσω από φόβο μήπως παθει ζημιά που οκ εγώ θα φταίω το παραδέχομαι, αλλα όχι και να κλαίω τα χρήματά μου.Shock είπε:Πιστεύω, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Θεωρώ ότι η τεχνολογία πρέπει να έρχεται προς τα εμάς, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια μας.
Με έπιασες. Απόλυτα και 100%. Ακριβώς για αυτό το λόγο πήγα σε mac!Rygar είπε:Παιδιά, βγείτε πίσω από το δάχτυλό σας και παραδεχτείτε ότι οι περισσότεροι από σας είστε χρήστες που αν σας κολλήσει το πισί συχνά ή αν βγάλει μπλε οθόνη, ΣΗΚΩΝΕΤΕ τα χέρια σας γιατί απλώς δεν ξέρετε τί να κάνετε.
Εγώ. Κάηκε σε δυο μήνες (ΟΚ ήταν μτχ) και πήρα τον επόμενο μήνα. Καινούργιο.Θελω να μου απαντήσει ανθρωπος που εδωσε 1500 ευρώ για Μακ, του καηκε μετά από 8-9 μήνες για καποιον λόγο, οποιονδήποτε, και τα ξανάδωσε ελαφρά τη καρδία! Τη σημερινή εποχή που όλα κατηφορίζουν!!! Ενας να βρεθεί! Ενας μονο!!! Να μου απαντήσει!
Καινούριο;;; Και ύστερα ψάχνουν να βρουν το βουλευτή με το 1εκ στην Ελβετία....pooky(1) είπε:Εγώ. Κάηκε σε δυο μήνες (ΟΚ ήταν μτχ) και πήρα τον επόμενο μήνα. Καινούργιο.
Μα Ντώνημ' στην Ελλάδα ζουμι πιδάκιμ'!!!!Shock είπε:@RygarΦαντάζομαι αναφέρεσαι σε τιμές Ελλάδας και στην κακή Ελληνική πραγματικότητα. Από το πρώτο μου post λέω ότι στην Ελλάδα είναι ΠΟΛΥ πιο ακριβά απ'ότι έξω. Αν μιλάμε μόνο για Ελλάδα ας αλλάξει τότε ο thread starter τον τίτλο.
Πήρα το Acer Aspire AO751h netbook με 300?, με LED οθόνη καί έμεινε στο ράφι (πάνε 300?). Όχι HD (720) παίζει, αλλά ζωρίζεται ακόμα και στα animated GIF (καταραμένο poulsbo)...Rygar είπε:Define καλό φορητό. Γιατί μπορεί να παρεις ενα με 400 και να το κρατήσεις 4 χρόνια ...
Ρε συ Νικόλα αν είσαι στην Αγκόλα ή σε 10 χρόνια ακόμα στην Ελλάδα (σου εύχομαι όχι), θα βλέπεις τα Dell και θα σου φαίνονται υπερεκτημημένα! Στον τίτλο του άρθρου δεν λέει:Rygar είπε:Καινούριο;;; Και ύστερα ψάχνουν να βρουν το βουλευτή με το 1εκ στην Ελβετία....![]()
Μα Ντώνημ' στην Ελλάδα ζουμι πιδάκιμ'!!!!
Ρε πλάκα μου κανετε;;; Εγώ όταν λεω για Dell, λεω για Ελλάδα. Οταν λεω για Apple, λεω για Ελλάδα! Γιατί θα πω, για Αυστραλία;;;;
Ούτως ή αλλως είναι πανάκριβα, εξ ου και τα 100δισεκατομμυρια ευρώ αποθεματικό της Apple. Δε με πείθετε!!
Ο,τι δίσκο εχει το Toshiba που σου εβγαλε bad tracks, εχει και το Μακ. Η Apple δε φτιάχνει δίσκους, ούτε οθόνες ουτε πολλά απ'αυτά που πουλάει. Αυτό που ξερει να κανει καλά είναι να τα συνδυάζει. Netbook με 300 ευρώ δεν το παίρνεις για να δεις HD ταινίες, δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Αλλωστε δε βλέπεις ταινίες σε 9"-10" και μαλιστα HD, δεν ευχαριστιέσαι, όπως δεν εφχαριστιέσαι πακ-μαν σε κινητό 4". Ενα νετμπουκ της Apple σίγουρα θα παίζει HD, αλλα θα κάνει και το χιλιαρικάκι του.nkarytia είπε:Πήρα το Acer Aspire AO751h netbook με 300?, με LED οθόνη καί έμεινε στο ράφι (πάνε 300?). Όχι HD (720) παίζει, αλλά ζωρίζεται ακόμα και στα animated GIF (καταραμένο poulsbo)...Πήρα το Toshiba Satellite L750D για 500? και ο σκληρός είχε bad tracks από τη μάνα του.
To Dell Latitude που έχω εδώ και 4 χρόνια (800? περίπου τότε) δεν έχει πάθει τίποτα. Πάντως την επέκταση εγγύησης νομίζω πως τη πληρώνεις παντού.
Οτι δίνεις παίρνεις.
Σωστά. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, με την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ κατάσταση, την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ τιμή αλλα και τη ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ τιμολογιακή πολιτική της apple, για τα τελευταία 10-12 χρόνια, πιστεύω ότι είναι παρα πολλά τα λεφτά σε σχέση μ'αυτά που προσφέρει.Shock είπε:Ρε συ Νικόλα αν είσαι στην Αγκόλα ή σε 10 χρόνια ακόμα στην Ελλάδα (σου εύχομαι όχι), θα βλέπεις τα Dell και θα σου φαίνονται υπερεκτημημένα! Στον τίτλο του άρθρου δεν λέει:
"Έχω μηνιάτικο τόσο. Ειναι υπερεκτιμημενα τα Mac;Εσεις τι πιστευετε;"