Φιλε πραγματικα δεν ακουγετε καθολου ο ανεμιστηρας απο το acer που εχω.Φραγκα για mac δεν υπαρχουν αλλα και να υπηρχαν δεν υπηρχε περιπτωση να τα δωσω γιατι το μονο που κανω στο laptop ειναι να βλεπω σειρες και ταινιες,να σερφαρω στο ιντερνετ και να παιζω mame οποτε το acer μια χαρα ειναι για ολα αυταpooky(1) είπε:Γιατί έχει κολλήσει μάλλον!![]()
Τα DELL Inspiron έχουν "θέμα" με τον ανεμιστήρα. Πολλοί τα άλλαξαν για ακριβώς αυτό το λόγο. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου, ούτε στο φορητό, ούτε στα mac. Μάλιστα έχω περάσει το smc fan control (μόνο για mac) σε όλα τα "μήλα" μου γιατί΄ειδικά στο macmini οι διαφορές είναι χαοτικές ειδικά τώρα με τις ζέστες. Και αν ακούγεται ανεπαίσθητα κάπου ένας μικρός θόρυβος, μου φτάνει να θυμηθώ τι ακουγόταν από το παλαί ποτέ gaming pc μου πριν κανά χρόνο και μου κόβεται οποιαδήποτε όρεξη για γκρίνια!
Ναι,φιλε Γιωργο δεν εχεις αναβαθμισει γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιεις το mac για παιχνιδια..και το pc αν δεν το χρησιμοποιει καποιος για παιχνιδια μια χαρα ειναι..ουτε αναβαθμιση θελει ουτε τιποτα..επομενως μην λεμε οτι το Pc θελει αναβαθμιση καθε λιγο και το mac οχι...το να υποστηριζεις τα mac επειδη εισαι apple fanboy καλα κανεις,γουστο σου και καπελο σου αλλα μην υπερβαλλουμε ομως..pooky(1) είπε:Πράγματι το δικό μου μηχάνημα μπήκε στον 13ο του μήνα κτήσης - λειτουργίας και ακόμα είναι top of the line. Σε καμία περίπτωση με pc δεν θα είχα αντέξει 3μηνο χωρίς αλλαγή, μικρή ή μεγάλη. Με έχουν χάσει από το Πλαίσιο σαν πελάτη, και από παντού.
angel_grig είπε:Ναι,φιλε Γιωργο δεν εχεις αναβαθμισει γιατι πολυ απλα δεν χρησιμοποιεις το mac για παιχνιδια..και το pc αν δεν το χρησιμοποιει καποιος για παιχνιδια μια χαρα ειναι..ουτε αναβαθμιση θελει ουτε τιποτα..επομενως μην λεμε οτι το Pc θελει αναβαθμιση καθε λιγο και το mac οχι...το να υποστηριζεις τα mac επειδη εισαι apple fanboy καλα κανεις,γουστο σου και καπελο σου αλλα μην υπερβαλλουμε ομως..