Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλο hint εψαξα και βρηκα αυτη την φωτο απο το Thread "My Snes Collection" εδω στο φορουμ μας!sephirothson είπε:πάντως έχω δει εδώ στο site φώτο του lion king με itochu
Μπορει να μην εχω κουτια απο τα games μου αλλα χαιρομαι που βοηθησα! (Βλακεια να μην μπορεις να καταλαβεις απο που ειναι χωρις κουτιsephirothson είπε:Μπράβο φίλε ajax.Αυτήν την φώτο εννοουσα![]()
ΓίνεταιDiddy Kong είπε:Εάν γίνεται να μπει αύξοντας αριθμός μπροστά από τους τίτλους των παιχνιδιών, για να ξέρουμε πόσα παιχνίδια έφερε η κάθε αντιπροσωπεία.
Μιας και το ανέφερες, γνωρίζεις πόσα παιχνίδια έχει φέρει επίσημα η Itochu?geo2004z είπε:Ο στόχος είναι να φτάσουμε για αρχή τα 100 για την Itochu!![]()
Δυστυχώς αυτό δεν το γνωρίζω και δε νομίζω να το μάθουμε ποτέ εκτός κι εάν κρατούσε αρχείο η ίδια η εταιρεία, που αμφιβάλλω ιδιαίτερα για αυτό.theoritikos είπε:Μιας και το ανέφερες, γνωρίζεις πόσα παιχνίδια έχει φέρει επίσημα η Itochu?