sephirothson
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 16
Και μόλις φτάσουμε τα 100 θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο για το nes
Προστέθηκαν, αλλά βλέπω ότι δεν έχετε τους τριγράμματους δίπλα όπως σε άλλα λήμματα. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν ή ότι δεν τους ξέρουμε?geo2004z είπε:Ευχαριστούμε Σάκη. Ας προστεθούν στην Itochu κατηγορία:
Indiana Jones' Greatest Adventures
Yogi Bear's Cartoon Capers
Σωστή παρατήρηση και χαίρομαι για αυτό....D@redevil είπε:Προστέθηκαν, αλλά βλέπω ότι δεν έχετε τους τριγράμματους δίπλα όπως σε άλλα λήμματα. Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν ή ότι δεν τους ξέρουμε?
Είναι λογικό καθώς έχω βρει αρκετούς τίτλους στην ίδια κατηγορία, ελληνικές οδηγίες δηλαδή χωρίς αυτοκόλλητο. Αυτό το φαινόμενο το χω παρατηρήσει σε τίτλους με πολλές πωλήσεις στην Ελλάδα. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι επειδή τα αυτοκόλλητα τα κολλούσαν ανθρώπινα χέρια και όχι μηχανήματα, άφηναν μερικές κούτες ανέπαφες προσθέτοντας μόνον τις ελληνικές οδηγίες που ήταν υποχρεωτικές από το κράτος.borellus είπε:Δεν είχε στο εξώφυλλο αυτοκόλλητο ελληνικής αντιπροσωπείας αλλά μέσα είχε ελληνικές οδηγίες.. αυτό είναι λογικό?
Ήταν έκδοση ESP.
Το Ν64 ξεκίνησε. Πολύ θα ήθελα να δω για το Game Boy.geo2004z είπε:Πρέπει να πάρει σειρά και το Gameboy καθώς και τα NES / N64.
Ωραία ανακάλυψη αλλά το χω προσθέσει ήδη johnny.johnny19818 είπε:Harvest Moon και με βαθμολόγηση παρακαλώ.
Έχεις δίκιο απλά βρήκα και τη φώτο και έδεσε το γλυκό .geo2004z είπε:Ωραία ανακάλυψη αλλά το χω προσθέσει ήδη johnny.
Ωραίο πράμα εδώ. Όμως 1300$?? Κανείς έλληνας ή και ξένος συλλέκτης δε θα δώσει τόσα χρήματα για ένα ανοιχτό "sealed"...Tupamaro είπε:Προβολή συνημμένου 132599http://www.ebay.com/itm/1992-ZELDA-A-LINK-TO-THE-PAST-SNES-SUPER-Nintendo-Entertainment-System-SEALED-/371269859412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5671687854
Factory sealed με σφραγίδα itochu και ελληνικες οδηγίες. Κάποιοι θα μας τρελάνουν εντελως.
Τίποτα δε βρωμάει, έχω ξανά δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, συνήθως σε gameboy τίτλους.Getta Robo είπε:Itochu τιτλος με λευκο αυτοκολλητο και επισημη ταινια Nintendo;;;;Κατι βρωμαει εδω....
Αν προσεξεις το αυτοκολλητο κανει κυμματισμους, σαν να εχει ξανακοληθει απο πανω.geo2004z είπε:Τίποτα δε βρωμάει, έχω ξανά δει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, συνήθως σε gameboy τίτλους.