lordraiden
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 31
Επειδή κι εμένα με έχει απασχολήσει το θέμα με τα χρωματα κάνω ήδη μια μινι έρευνα και μέχρι στιγμής έχω καταληξει στα εξής συμπεράσματα:kingtiger077 είπε:Παίδες εξωγηινομανείς, μήπως ξέρει κανείς σε πόσες χρωματικές αποχρώσεις έχουν βγει οι εξωγήινοι, τόσο οι ελληνικοί όσο και οι Ιταλικοί (exogini) και Γαλλικοί (Cosmix); Π.χ. ξέρω πως οι Γαλλικοί είχαν περλέ (γυαλιστερές) αποχρώσεις!Επίσης γνωρίζει κανείς τον αριθμό των χρωματικών αποχρώσεων στις Αμερικάνικες φιγούρες M.U.S.C.L.E; Προσοχή μιλάω για τις φιγούρες με τα διακριτικά Y/S N T στην πλάτη τους!
Μου έχει τυπωθεί να κάνω μια προσπάθεια για μια master set συλλογή που λένε και οι Αμερικάνοι, δηλαδή όλες τις φιγούρες (τουλάχιστον τις Ελληνικές ή Ιταλικές ή Γαλλικές που ήταν 40) σε όλες τις αποχρώσεις!!!
Απο όσο ξερω οι Αμερικάνικες φιγούρες M.U.S.C.L.E έχουν κυκλοφορήσει σε αυτά τα χρωματα...
Οι Γαλλικοί (Cosmix) εξωγήινοι σε 4 βασικά χρωματα περλέ όπως είπες κι εσυ...
Οσο για τους ιταλικούς (exogini) και τους ελληνικούς (εξωγήινοι) θα μου επιτρέψεις μολις τελειωσω την ερευνα μου να σου πω τι χρωματα ηταν διαθέσιμα αλλά θα σου πω μόνο αυτό: επειδη εδω στην Ελλάδα κατασκευάζονταν όλες οι σειρές (Exogini, Cosmix και Εξωγηινοι), στην χωρα μας κυκλοφόρησαν όλα σχεδόν τα χρωματα που κυκλοφόρησαν σε Γαλλια, Ιταλια αλλα και Ολλανδια, αλλά και διάφορα άλλα που ειναι μοναδικά.
Θα επανέλθω στο θέμα μόλις ολοκληρωσω το ψάξιμο...