Εξωγήινοι

kingtiger077 είπε:
Παίδες εξωγηινομανείς, μήπως ξέρει κανείς σε πόσες χρωματικές αποχρώσεις έχουν βγει οι εξωγήινοι, τόσο οι ελληνικοί όσο και οι Ιταλικοί (exogini) και Γαλλικοί (Cosmix); Π.χ. ξέρω πως οι Γαλλικοί είχαν περλέ (γυαλιστερές) αποχρώσεις!Επίσης γνωρίζει κανείς τον αριθμό των χρωματικών αποχρώσεων στις Αμερικάνικες φιγούρες M.U.S.C.L.E; Προσοχή μιλάω για τις φιγούρες με τα διακριτικά Y/S N T στην πλάτη τους!

Μου έχει τυπωθεί να κάνω μια προσπάθεια για μια master set συλλογή που λένε και οι Αμερικάνοι, δηλαδή όλες τις φιγούρες (τουλάχιστον τις Ελληνικές ή Ιταλικές ή Γαλλικές που ήταν 40) σε όλες τις αποχρώσεις!!!
Επειδή κι εμένα με έχει απασχολήσει το θέμα με τα χρωματα κάνω ήδη μια μινι έρευνα και μέχρι στιγμής έχω καταληξει στα εξής συμπεράσματα:

Απο όσο ξερω οι Αμερικάνικες φιγούρες M.U.S.C.L.E έχουν κυκλοφορήσει σε αυτά τα χρωματα...muscle colors.jpg

Οι Γαλλικοί (Cosmix) εξωγήινοι σε 4 βασικά χρωματα περλέ όπως είπες κι εσυ...cosmix colors 2.jpg

Οσο για τους ιταλικούς (exogini) και τους ελληνικούς (εξωγήινοι) θα μου επιτρέψεις μολις τελειωσω την ερευνα μου να σου πω τι χρωματα ηταν διαθέσιμα αλλά θα σου πω μόνο αυτό: επειδη εδω στην Ελλάδα κατασκευάζονταν όλες οι σειρές (Exogini, Cosmix και Εξωγηινοι), στην χωρα μας κυκλοφόρησαν όλα σχεδόν τα χρωματα που κυκλοφόρησαν σε Γαλλια, Ιταλια αλλα και Ολλανδια, αλλά και διάφορα άλλα που ειναι μοναδικά.

Θα επανέλθω στο θέμα μόλις ολοκληρωσω το ψάξιμο...

cosmix colors.jpg

cosmix 3.jpg
 
Απ'ότι έχω δει στο ebay, εξωγήινοι της πρώτης σειράς στην Ιταλία έχουν βγει και άσπροι αλλά και κίτρινοι! Οι κίτρινοι θεωρούνται σπάνιο χρώμα. Εδώ θυμάμαι άσπροι είχαν κυκλοφορήσει μόνο στη δεύτερη σειρά με τους νίντζα.

$_57.jpg

Επίσης, εκτός Ελλάδας και Ιταλίας, δεν έχουν κυκλοφορήσει πουθενά αλλού εξωγήινοι με στρασάκια σε πράσινο ή μωβ-μπορντώ χρώμα, οι οποίοι είναι και περιζήτητοι!!!

$_57 (3).jpg

Για τους Αμερικάνικους M.U.S.C.L.E. αν κοιτάξεις εδώ θα βρεις δυο καταλόγους που ανακάλυψα, ένα κατάλογο με φιγούρες σε απόχρωση Flesh κι άλλον έναν με όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις

http://www.musclefigures.com/guides/figure-checklists/

$(~60_57.jpg

$_57 (1).jpg

$_57 (2).jpg
 
Τώρα μπερδεύτηκα....βρήκα ένα κουτί στο ebay που περιείχε cosmix φακελάκια και γράφει Ψιλικοκό! Κάποια φακελάκια cosmix που έχω πάρει από Γαλλία λένε el greco!!! Τελικά, η Ψιλικοκό ήταν θυγατρική της el greco; Είχαμε στην Ελλάδα ελληνικά φακελάκια cosmix; Ας με διαφωτίσει κάποιος!

cosmix 1.JPG

cosmix 3.JPG

cosmix 2.JPG
 
kingtiger077 είπε:
Τώρα μπερδεύτηκα....βρήκα ένα κουτί στο ebay που περιείχε cosmix φακελάκια και γράφει Ψιλικοκό! Κάποια φακελάκια cosmix που έχω πάρει από Γαλλία λένε el greco!!! Τελικά, η Ψιλικοκό ήταν θυγατρική της el greco; Είχαμε στην Ελλάδα ελληνικά φακελάκια cosmix; Ας με διαφωτίσει κάποιος!
Προβολή συνημμένου 103034 Προβολή συνημμένου 103036 Προβολή συνημμένου 103035
Η Ψιλικοκό ηταν η ''συνέχεια'' ας το πουμε της El Greco αλλά συνάμα και το τέλος της... όσο για το κουτί ίσως έτσι να πουλιόταν απο το εδώ εργοστάσιο στην Γαλλία... εξάλλου τα φακελάκια πουλουσαν οχι τα κουτιά που τα περιείχαν... προσπαθώ να θυμηθώ σε τι κουτί ειχα δει τους ninja που είχα αγοράσει απο τα Jumbo αλλά δεν μου έρχεται κάτι... πάντως Cosmix εδώ δεν ειχαν έρθει ποτέ...
 
mihalis 256.jpgεξωγηινοι και τερατομαχοι απο την συλλογη μου(380 τεμαχια) που προσφατα πουλησα...κανοντας Ελληνες και Ιταλους? ευτυχισμενους...ανεβασα λοιπον δυο φωτο με χρωματικες παραλλαγες αλλα και μια καλη ποικιλια απο οπλα τερατομαχων..για το αρχειο σας..mihalis 205.jpg
 
Συνεχίζοντας την έρευνα σχετικά με τα χρώματα των εξωγήινων (1η και 2η σειρά) έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα...

exogini colors series 2.jpg

Οπως βλέπετε ειναι πάρα πολλά και με διάφορες παραλλαγες (άλλα πιο σκουρα και άλλα πιο ανοιχτά)... Αν τώρα κάποιος εχει σε κάποιο άλλο χρώμα μπράβο του... ίσως να έχει κερδισει μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες η ακόμα και το τζόκερ... ας μας το δείξει κιόλας να χαρουμε κι εμείς λιγακι... :happyjump:

exogini colors4.jpg

exogini colors_2.jpg

exogini colors 3.jpg
 
Έχω γράψει και σε άλλα θεματολόγια, ότι κατά την τελευταία μου επίσκεψη στα πατρικά μου, βρήκα μερικούς παλιούς ''θησαυρούς'', μεταξύ αυτών και αυτή την ομάδα εξωγήινων.

20140817_202732.jpg
 
Υπηρχαν και τερατομαχοι με χρωματα?

Εχω εναν χρωματιστο που μου τον ειχε δωσει ενας συμμαθητης μου στο Δημοτικο !

Γιατι ηταν χρωματιστος ομως?

1.Το εχει βαψει καποιος?

2.Το ειχε φερει απο εξωτερικο?

3.Απλα ετυχε και ειναι αρκετα σπανιο?
 
king78 είπε:
Υπηρχαν και τερατομαχοι με χρωματα?
Εχω εναν χρωματιστο που μου τον ειχε δωσει ενας συμμαθητης μου στο Δημοτικο !

Γιατι ηταν χρωματιστος ομως?

1.Το εχει βαψει καποιος?

2.Το ειχε φερει απο εξωτερικο?

3.Απλα ετυχε και ειναι αρκετα σπανιο?

Αν εννοείς πολύχρωμος είναι Αμερικάνικος και λογικά του τον είχαν φέρει από εκεί!

Κοίτα κι εδώ

http://www.toyarchive.com/BattleBeasts/Figures/Series1.html
 
Ναι εχεις δικιο

Ειναι το Νο 10

Romain' Buffalo
 
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρατάνε κακία, αλλά στην ... δασκάλα που μου βούτηξε όσους εξωγήινους είχα (και άλλων δύο παιδιών) λέγοντας με βλοσυρό ύφος <<κατάσχονται>> κρατάω ακόμα κακία και θα κρατάω μέχρι να πεθάνω και αν υπάρχει μετενσάρκωση, θα συνεχίζω να κρατάω. Ήταν από τα πιο άσχημα συναισθήματα που έχω νοιώσει σαν παιδί. Εντάξει, παίζαμε εν ώρα μαθήματος ,έπρεπε να τους πάρει η κάμπια; Οι εξωγήινοι ήταν η λατρεία μου! :cry:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ζει ακόμα; Ζουν τα παιδιά της; Παρ'τους πίσω!!!
 
Μια χαρά θα ζει, ήταν μικρή στην ηλικία (θυμάμαι γύρο στα 25) Δεν θυμάμαι και το επώνυμο χε-χε-χε, τη γλύτωσε. Εύχομαι να της καεί το βίντεο.... :rant:
 
Εξωγήινοι-Φιγούρες

Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους βλέποντας μια εκπομπή προχθές του Μπράφ παιδικές νοσταλγίες 80,ς βρέθηκα με μια εικόνα απο κάποιες φιγούρες εξωγήινους τους οποίος έιχα στην κατοχή σου σαν παιδί επειδή ξέρω οτι κάποιος θα μπορεί να μου πεί περισσότερα για αυτο δημιούργησα και το πόστ.Ευχαριστώ

figoyres.jpg
 
Καλησπερα και Καλη Χρονια ! Εχω και εγω μερικούς Εξωγήινους καθως και 2 κουτακια. Ιδου και η φωτο: 554844_163277990502980_1514778713_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά αποφάσισες να τα κρατήσεις Δημήτρη; Ακριβά τα έδινες πάντως....

Παρεμπιπτόντως, αυτό που έχω μέσα στο κύκλο δεν είναι εξωγήινος αλλά από τη σειρά άνθρωποι τέρατα της Solpa

554844_163277990502980_1514778713_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εδω ταιριαζει το παρακατω..... :D

Θου Βου - Λαγονήσι

 
αρρωστια ειχα με τις συγκεκριμενες φιγουρες..

μεγαλη τρελα!
 
Πίσω
Μπλουζα