Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
keropi είπε:Είναι άσχετο αν μπορεί να τρέξει αντίγραφα ή όχι.Αν είδες στο video τρέχει από την nand του ps3 ένα modified kernel που φορτώνει linux. Κανονικότατα signed & legit χωρίς πατέντες και τσιπάκια. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι μπορείς να φανταστείς και μόνος σου τί θα επακολουθήσει.
Το 2011 είναι χρονιά - κλειδί, για το Playstation 3...Karnov είπε:Για το ότι το P$3 πάντως δεν πούλησε ούτε στον ... ύπνο του αυτά που είχαν πουλήσει τα προηγούμενα,
δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρή διαφωνία ...
UnchartedAmigos είπε:αν μου πει ένας έναν σοβαρό λόγο να εχω ps3 θα πάω να το πάρω το πρωί.. και να πεισ οτι δεν το είχα πάρει .. πριν 3 χρόνια και το είχε φάει η σκόνη μέχρι που πήρε τον που@$%
Δε σε δουλεύουμε Amigos... Απλά απάντησα σε προηγούμενο πόστ σου (70Χ11=770)... Τα παιχνίδια που παράθεσε ο pooky(1) , δεν κοστίζουν 70 Ευρώ το ένα...Amigos είπε:κάπου είδα προσφορά το king kong και το pro8 μην τις χάσετε.. ρε με δουλεύετε? αχοαχοαχοαοχ
Κάτι μου'χει ξεφύγει σε αυτή τη δήλωση.... Ά! Εννοείς οτι τότε θα τα αγοράσουμε;καλά γιωργο συγνώμη ρε φιλε άμα χάλασα το θέμα αλλά πάω τώρα να παίξω Need for Speed Hot Pursuit και μετά ενα pro 11 μόλις βγήκαν και θέλω να τα δω.. σε 3 χρόνια που θα τα δείτε πείτε μου την γνώμη σας...
Βασικά το blu ray, με απασχολεί σαν μέσο, μόνο για τις ταινίες που νοικιάζω...υγ¨φίλε pooky πλάκα κάνω μην τρελαίνεσαι και όσο για το b.ray πες μου ένα game με αυτό το φορματ καλύτερο από ενα του xbox..