stamos17
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 0
Γεια σας! Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για μία ταινία της Disney.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αν έχει ήδη απαντηθεί παρακαλώ στείλτε μου το λινκ με την απάντηση.
Θα ήθελα να ξέρω ποιοι Έλληνες ήθοποιοι δίνουν τις φωνές τους στα 101 σκυλάκια της Δαλματίας (το κινούμενο του 1968 )
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ψηλός κλέφτης είναι ο Τάκης Μιλιάδης (ο ζαχαροπλάστης από το πράκτωρ Θου-Βου 1)
Η κρουέλα μπορεί να είναι η Γεωργία Βασιλειάδου
Και ο Πόνγκο ο Αλέκος Αλεξανδρής.
Μπορεί να κάνω και τελείως λάθος αλλά είπα να πω αυτά που νομίζω...
Αν μπορείτε λύστε μου την απορροία. Για όσους περισσότερους χαρακτήρες της ταινίας είναι δυνατόν!
Ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αν έχει ήδη απαντηθεί παρακαλώ στείλτε μου το λινκ με την απάντηση.
Θα ήθελα να ξέρω ποιοι Έλληνες ήθοποιοι δίνουν τις φωνές τους στα 101 σκυλάκια της Δαλματίας (το κινούμενο του 1968 )
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο ψηλός κλέφτης είναι ο Τάκης Μιλιάδης (ο ζαχαροπλάστης από το πράκτωρ Θου-Βου 1)
Η κρουέλα μπορεί να είναι η Γεωργία Βασιλειάδου
Και ο Πόνγκο ο Αλέκος Αλεξανδρής.
Μπορεί να κάνω και τελείως λάθος αλλά είπα να πω αυτά που νομίζω...
Αν μπορείτε λύστε μου την απορροία. Για όσους περισσότερους χαρακτήρες της ταινίας είναι δυνατόν!
Ευχαριστώ