... έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τα σχόλιά σας!
Λοιπόν...
Έχουμε σταυρώσει την αρχόντισσα της κουζίνας και υπέρλαμπρη λαϊκή τραγουδίστρια Στυλιανοπούλου που προσωπικά μου είναι απίστευτα συμπαθής, και τη στρίγκλα Γιουλάκη την έχουμε αναφέρει άπαξ!
Μας ενοχλεί το ατάλαντο παίξιμο της ιδιοκτήτριας του Χόχο (βλ. "Σελήνη", Κoύρκουλα)... και ξεχνάμε ότι την βάλαμε και στο Κοινοβούλιο...
Έχουμε σύρει τα χίλια μύρια στον Τόλη, αλλά για την πρασινομάτα 'θέλω-να-σε-δείρω-τώρα' τελευταία σύζυγο δεν έχουμε πει λέξη!
Αυτά για αρχή και συνεχίζω τη λίστα της αντιπάθειας...
1.Ι love to hate Αλίκη! Δεν αντιλέγω... μεγάλωσε γενιές και γενιές με τις ταινίες της, τις βλέπω και εγώ, τις παρακολουθεί η κόρη μου, αλλά...
2. Άννα Φόνσου. Δε ξέρω, δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά μου τη σπάει θανάσιμα! Από την άλλη είναι αξιέπαινη για την προσφορά της ως πρόεδρος σωματείου. Άσχετο, αλλά πρέπει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος...
3. Νίκος Ξανθόπουλος. Όλο απειλούσε ότι θα μπαρκάρει ...επιτέλους ας πραγματοποιούσε την απειλή του... Όταν άκουγα αυτό το "Όχι Θεε μου!" ήταν σα μαχαιριά στην πλάτη...
Η λίστα των "νεότερων" ηθοποιών είναι ατελείωτη, μάλλον 2-3 θα μου είναι οι συμπαθείς, αλλά νιώθω ιερό χρέος να αναφέρω τον ύψιστα αντιπαθητικό "την-έχω-δει-πολύ-ωραίος-αλλά-θέλω-να πείσω-ότι-παίζω-κιόλας" Σ. Τζώρτζογλου.