Ηθοποιοί που δεν μας αρέσουν

Γιώργος Καμπανέλλης: Ζεν Πρεμιέ χωρίς πάθος.

Κατερίνα Βασιλάκου: η επιτομή της μιζέριας.

Γιώργος Κωνσταντίνου: από τον απολαυστικό "Αντωνάκη", κράτησε μοναχά τις αγριοφωνάρες στις όψιμες τηλεσειρές του.

Στέφανος Στρατηγός: πιο αντιπαθής και από τον Μάλκοβιτς!

Φαίδων Γεωργίτσης: Σαν τη μπύρα χωρίς αλκοόλ..δεν κατεβαίνει με τίποτα!

Σταύρος Παράβας:ο αιωνίως αδικημένος Droopy dog, δεν με έπεισε ποτέ.

Λαυρέντης Διανέλλος: είμαι αλλεργική στη χροιά της φωνής του.

Ισμήνη Καλέση:..αυτήν την έδερνα άνετα παιδιά!

Άννα Παναγιωτοπούλου:..να πάει να κάνει παρέα στον Κωνσταντίνου!

Ερρίκος Μπριόλας: Ααα,...ναυαγοί εγώ κι αυτός σε τροπικό νησί,..μωρέ "θα πήγαινα" με την καρύδα, βάζω και στοίχημα!
 
Οι περισσότεροι από τους παραπάνω ηθοποιούς που αναφέρετε μού είναι από "συμπαθέστατοι" έως και "αγαπημένοι" !!!

Η Πωλίνα Γκιωνάκη φερ' ειπείν .... Τη θυμάμαι από τα σήριαλς των 80ς με τις πιο γλυκιές αναμνήσεις !!! Αλλά και η Μπεάτα Ασημακοπούλου ... πάντα με μάγευε αυτό το "αρχοντικό στιλ" της που έβγαζε στις ταινίες !!! Η "αρχοντιά" δεν την εγκατέλειψε ούτε στην ταινία "Χαραμοφάηδες δουλέψτε να φάτε", όπου υποδύεται μια απλή, λαίκή κοπέλα που μένει στο Πέραμα [η τελευταία σκηνή, όπου, αγκαλιά με τον Φωτόπουλο στο ναυπηγείο βλέπουν το "ασπρόμαυρο" ηλιοβασίλεμα πέρα από τη, σπαρμένη με σκαριά, θάλασσα του Περάματος είναι, κατά τη γνώμη μου, από τις κορυφαίες του ελληνικού κινηματογράφου] ..... κλπ, κλπ κλπ ...

Λοιπόν, στο θέμα μας .... Εκείνη την ψηλή μελαχρινή κοπέλα [νομίζω λέγεται Μαρίνα Παυλίδου], που παίζει στην ταινία "Ο άνθρωπος ρολόι", όποτε βλέπω την ταινία δεν γίνεται να μην αναρωτηθώ : "Μα καλά ... ηθοποιός είναι αυτή ???" ??? Τελείως "άψυχη" & "εκτός κλίματος" ... Όμως, αυτή η κορμοστασιά της, αυτά τα ατέλειωτα πόδια [τα οποία αναδεικνύει στην ταινία φορώντας .... τα πλέον κοντά φορεματάκια], αυτά τα μακριά μαύρα μαλλιά της .... εεε, είναι υπερ-αρκετοί λόγοι για να τη "συγχωρέσω" που "δεν την έχει την ηθοποιία" #) #) :flower:
 
Χεχε, Ρίνους, εσύ δεν πρέπει να αντιπαθείς σφόδρα γενικά κανέναν. Πάντα έχεις μια καλή κουβέντα! ;)
 
Xμμμ...για τους ιδιους λογους με τον Rinus, "συγχωρω" την Μαρινα Παυλιδου που συμφωνα με τον φιλτατο "Ερευνητη της Βεροιας" ηταν φιλη του Σταυριδη και σημερα μενει στην Εκαλη.
 
:) ... έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τα σχόλιά σας!

Λοιπόν...

Έχουμε σταυρώσει την αρχόντισσα της κουζίνας και υπέρλαμπρη λαϊκή τραγουδίστρια Στυλιανοπούλου που προσωπικά μου είναι απίστευτα συμπαθής, και τη στρίγκλα Γιουλάκη την έχουμε αναφέρει άπαξ!

Μας ενοχλεί το ατάλαντο παίξιμο της ιδιοκτήτριας του Χόχο (βλ. "Σελήνη", Κoύρκουλα)... και ξεχνάμε ότι την βάλαμε και στο Κοινοβούλιο...

Έχουμε σύρει τα χίλια μύρια στον Τόλη, αλλά για την πρασινομάτα 'θέλω-να-σε-δείρω-τώρα' τελευταία σύζυγο δεν έχουμε πει λέξη!

Αυτά για αρχή και συνεχίζω τη λίστα της αντιπάθειας...

1.Ι love to hate Αλίκη! Δεν αντιλέγω... μεγάλωσε γενιές και γενιές με τις ταινίες της, τις βλέπω και εγώ, τις παρακολουθεί η κόρη μου, αλλά...

2. Άννα Φόνσου. Δε ξέρω, δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά μου τη σπάει θανάσιμα! Από την άλλη είναι αξιέπαινη για την προσφορά της ως πρόεδρος σωματείου. Άσχετο, αλλά πρέπει να αποδίδουμε τα του Καίσαρος...

3. Νίκος Ξανθόπουλος. Όλο απειλούσε ότι θα μπαρκάρει ...επιτέλους ας πραγματοποιούσε την απειλή του... Όταν άκουγα αυτό το "Όχι Θεε μου!" ήταν σα μαχαιριά στην πλάτη...

Η λίστα των "νεότερων" ηθοποιών είναι ατελείωτη, μάλλον 2-3 θα μου είναι οι συμπαθείς, αλλά νιώθω ιερό χρέος να αναφέρω τον ύψιστα αντιπαθητικό "την-έχω-δει-πολύ-ωραίος-αλλά-θέλω-να πείσω-ότι-παίζω-κιόλας" Σ. Τζώρτζογλου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Patousaki τα σχόλιά σου είναι απολαυστικά. Και συμφωνώ σε όλα!!! :D
 
me χτεναχωρησατε που λετε για ξανθοπουλο κ ψαλτη.. τουσ λατερυω απιστευτα

λοιπον...

μουτσιος... μου την εσπαγε η φατσα του

ο μικροσ (τοτε το 80)λαερτης μαλκοτσης επισησ σπαστικη φατστα :p

τζεση παπουτζη... ακομα πονειε το αυτι μου οταν καποτε εκανα το λαθοσ κ παρακολουθησα καποιο εργο

αλικη βουγιουκλακη .. μπορω να πω οτι τη μισω (βγαζω χολη το ξερω)

παπαμηχαηλ... προσπαθουσε επι 2 δεκαετιες να μαμς αποδειξει οτι εχει φωνη κ τραγουδαει...

βανα μπαρμπα ... ειδικα σε βιντεοταινιες ηταν ο ορισμοσ τησ αταλαντοσυνης..

φρανκο αλφονσο..... ουδεν σχολιο

αλιμπερτη...στισ βιντεοταινιες του 80 εκανε... το αγροτικο της....

[edit] Δεν ειναι ρετρό [edit]

γιανησ βουρος... τα χαπια μου γρηγορα

[edit] Δεν ειναι ρετρό [edit]

σταματησ γαρδελης.. εκτοσ απο αταλαντοσ θελει να πεταξει απο πανω του την δεκαετια του 80 οπωσ λεει σε συνεντευξη του... θελει να μας πεισει οτι παιζει ηλεκτρικη κιθαρα στα εργα... δεν πιανει ουτε ενα ακορντο κ οταν παιζει με ηλεκξτρικη κιθαρα εμεισ ακουμε κλασικη... λιγο ασχετο αυτο...

[edited]Πολιτικο σχολιο[/edited]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ηθοποιοι που δεν μαρεσουν καθολου ειναι Κατια Δανδουλακη,Μιμη Ντενιση, Τονια Καζιανη,Γωγω Αντζολετακη,Λιλα Καφανταρη, Μαρκος Σεφερλης.

Ειναι και αλλοι βεβαια που δεν μου αρεσουν και δεν αντεχω να τους βλεπω να παιζουν απλως διαλεξα αυτους που δεν μου αρεσουν καθολου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Νέοι ηθοποιοί / Δεν ειναι ρετρό [edit] αρκετους "ηθοποιους" απο βιντεοταινιες των 80's.. Η λίστα ειναι ατέλειωτη!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χωρίς να το έχω καλοσκεφτεί, θα έλεγα ότι δεν με πείθουν οι υποκριτικές ικανότητες της Μιμής Ντενίση και του Στράτου Τζώρτζογλου.

Παρ' όλα αυτά, οι Φρουροί της Αχαίας του MEGA είναι από τις αγαπημένες μου σειρές!!!!! Εκεί το παίξιμό τους δεν με ενοχλεί και με παρασύρει το κλίμα και η ατμόσφαιρα της σειράς. Κουφό??? :)

[edit] εκτός ρετρό ορίων [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Δεν ειναι ρετρό [edit]

π.χ. Ο Ξανθόπουλος δεν μ' αρέσει αλλά κυρίως λόγω ύφους ταινιών. Βλέπω όμως με σχετική άνεση μια συγκεκριμένη που παίζει δύο δίδυμους αδελφούς (έναν ναυτικό κι έναν γιατρό) που αγαπούν την ίδια κοπέλα. Δεν ξέρω τι μ' αρέσει σ' αυτή την ταινία αλλά κάτι μ' αρέσε

Η ταινία που ανφέρεσαι του Νίκου Ξανθόπουλου είναι:''Η καρδιά ενός αλήτη''.Ασχέτως σε ποιους αρέσει ή όχι ο Ξανθόπουλος και οι ταινίες του,η συγκεκριμμένη ταινία αγγίζει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα.Την αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν τα παιδιά από τους γονείς και να ΜΗΝ γίνεται ΚΑΜΜΙΑ απολύτως διάκριση ανάμεσα σε αδέλφια απ'τους γονείς!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edited]

και απο τους παλαιοτερους

Μαρια Σοκαλη

Φραγκισκος Μανελης

Γιαννης Γκιωνακης

Αννα Φονσου. :zip:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από παλιούς με εκνεύριζε ο σουρεαλισμός του Αντώνη Παπαδόπουλου και του Φραγκίσκου Μανέλη. Παίζοντας δίπλα στο Βέγγο ήταν "wannabe", αλλά πολύ μακριά νυχτωμένοι. Παίζοντας μόνοι τους, άστα καλύτερα...

Από τους νέους [EDIT]

Και πάμε στις γυναίκες : από τον παλιό κινηματογράφο κακές ηθοποιούς θεωρώ πρώτη την Ελένη Ζαφειρίου, γιατί τυποποιήθηκε σε κάτι που επιπλέον το τραβούσε κι από τα μαλλιά, δεύτερη τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, περίπου για τους ίδιους λόγους, τρίτη την "άχρωμη και άγευστη" Νόνικα Γαληνέα και τέταρτη την διάδοχό της σε αυτά Αιμιλία Υψηλάντη.

Για τις νεώτερες συναδέλφους τους [EDIT]


(δεν αναφέρεται στο εναρκτήριο post να μιλήσουμε μόνο για τους παλιούς, αλλά μια που ζητήθηκε εκ των υστέρων αυτολογοκρίθηκα)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Δεν ειναι ρετρό [edit]

Από παλιούς, Αντώνη Παπαδόπουλο, Τάκη Μηλιάδη, Βίκυ Βανίτα. Φυσικά Μιμή Ντενίση, Τζόυς Ευείδη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν είναι να συμπεριλάβω και τη νέα γενιά ηθοποιών, μου φαίνεται πως θα γεμίσω το θέμα! Σχεδόν όλοι τους με αφήνουν αδιάφορη και δε μπορώ να τους συγκρίνω εύκολα με τους παλιούς.
 
Καίτη Παπανίκα. Εντελώς αδιάφορη σαν ηθοποιός...
 
Πίσω
Μπλουζα