Απορώ πως ατάλαντοι "ηθοποιοί" κάναν τέτοια καριέρα και μάλιστα τους θέλει και το κοινό. Θα στεναχωρέσω πολλούς και θα ανάψω λίγο τα αίματα το ξέρω.....
Οι μόνες εξηγήσεις που δίνω είναι διασυνδέσεις (ειδικά για τις γυναίκες) και το σύστημα pavlov και προώθησης μέχρι και σήμερα απο δημοσιογράφους τηλεόραση....
1)ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ : Πλην του δολώματος που μου αρέσει σαν ταινία και η ίδια είναι υποφερτή εώς καλή και ίσως το ξύλο βγηκε απτον παράδεισο που η ίδια είναι
[edit]χαρακτηρισμοί[/edit](σε σωστή ταινία έπαιξε δηλαδή
) όλες οι άλλες ταινίες και περισσότερο οι ερμηνείες της είναι για την χωματερή...Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αρέσει πόσο μάλλον ότι είχε έστω λίγο ταλέντο στην ηθοποιία.Συν τοις άλλοις της "φορτώνω" το γεγονός ότι "έκαψε" τον Παπαμιχαήλ τον οποίο συμπαθούσα και μου άρεσε στις "Προ Βουγιουκλάκης" ταινίες του και τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ να παίζει χαζοταινίες που ήταν στο ίδιο βαρετό και κακό μοτίβο...
2)Χατζηχρήστος : Της κακομοίρας και Κοντογιώργηδες-Μακρυκωσταίοι . Σε 2 ταινίες είναι καλός (οκ πολύ καλός) και στις υπόλοιπες
[edit]χαρακτηρισμοί[/edit]...
3)Γκιωνάκης : Τα κίτρινα γάντια , Ο αχόρταγος. 2 ταινίες και για τον
[edit]χαρακτηρισμοί[/edit] για μένα του παλαιού Ελληνικού κινηματογράφου
4)Ζωή Λάσκαρη :
[edit]χαρακτηρισμοί[/edit] και μπράβο της που κατάφερε να παίξει σε μεγάλες ταινίες χωρίς ίχνος υποκριτικής ικανότητας...
5)Παντζας-Παράβας-Γεωργήτσης-Ναθαναήλ-Ψάλτης-Τσάκωνας-Βέγγος
Υπάρχουν ακόμα δεκάδες και όλοι μα όλοι (μέχρι και αυτή που θεωρείται εθνική σταρ (ΠΤΟΥ!!) έχουν τουλάχιστον 1 καλή ταινία που έχουν παίξει.