Thor
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 525
Τρώμε!!!!evanuos είπε:Επισης στην ταινια ροδα τσαντα και κοπανα Ν.2 εμφανιζεται γυμνοστηθη σε μια σκηνη που ειναι ο τζεβελεκος
Τρώμε!!!!evanuos είπε:Επισης στην ταινια ροδα τσαντα και κοπανα Ν.2 εμφανιζεται γυμνοστηθη σε μια σκηνη που ειναι ο τζεβελεκος
ο κύριος Αλέκος Ζαρταλούδης είναι πολύ αγαπημένος ηθοποιόςvideo80 είπε:Φρόσω Δημητρουλάκη : Ναι την θημήθηκα ,την έχω δει την ταινία η οποια μάλιστα πρεπει να είταν η τελευταια του Σουγλάκου αλλά και του Πιτσιλού. Παραγωγής 2004.Επι τι ευκερία θημήθηκα και μια άλλη τύπισσα οπου συμπρωταγωνιστούσαν μαζί σε πολλές βιντεοκωμωδίες ,την Σούλα Διακάτου ,οπου την έχω δει σε μια προσφατη τηλεοπτική διαφήμήση της οτενέτ (εκει που λέει για τους mutual σε ένα μανάβικο).
Πέπη Σταυροπούλου : Eίχες την ευχαρίστηση να μιλίσεις μαζί της στο τηλέφωνο ,αλήθεια απο τότε ξαναεπικοινώνησες?
Νίκος Ρεντίφης : Πρίν απο καμιά 5ετία είχε μερικές συμμετοχές σε εκπομπές του Σεφερλή στο Alter ,τον είχα πετίχει εκει.(οπως και τη Χριστίνα Δελαβίνια).
Αλέκος Ζαρταλούδης : Δυστιχός απεβίωσε το 2007 σύμφωνα με την ιντερνετική εγκυκλοπέδια! Αν και δεν το ακουσα απο το ΜΜΕ ποτέ!
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%96%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B7%CF%82 , [EDITED φημες]
Τελικα ηταν παντρεμενη με τον Τσακωνα η ειχαν απλα σχεση ?Mac Gyver είπε:ρε παιδιά πόσο χρονών να είναι η Βέρα Γκούμα;πρέπει αν δεν τα έχει πατήσει θα κοντεύει τα 60 μου φαίνεται
Θα πρέπει να απαντήσω για αυτό.maktrab είπε:ο κύριος Αλέκος Ζαρταλούδης είναι πολύ αγαπημένος ηθοποιός
όντως απεβίωσε -δυστυχώς- στις 7-2-2007 από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία σχεδόν 79 ετών
σπουδαίος άνθρωπος και πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω αυτή τη φήμη - που το άκουσες ή διάβασες αυτό φίλε video80 ;
αν θέλεις μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες,έστω και μέσω π.μ. ;
να'σαι καλα !
από όσο ξέρω ο παπαναστασίου έχασε την κόρη του περυσι αυτοκτόνησεvideo80 είπε:Θα πρέπει να απαντήσω για αυτό.Αναμφησφητιτα ο ηθοποιός έχει πεθάνει το 2007 ,ομως είχα διαβάσει σε παλιότερη ανάρτηση (πιθανότατα να αποσύρθηκε) [edited]....[/edited],πληροφορία που μαλλον είταν ψευδής- Ανεπιβεβέωτη.
Αυτά που γράφονται στην εγκυκλοπέδια του ιντερνετ πολλές φορές είναι εικασίες και ανευθινότητες. Μπορεί ο οποισδηποτε να το κάνει για καλό ή και κακό σκοπό.
Ούτε και γώ πιστευω οτι ο ηθοποιός [edited]....[/edited],αλλά και να είταν δεν αλαζει η γνώμη μου για αυτόν ,θα τον θαυμάζω πάντα ως μια απο τις χαρακτηριστικές φισιογνωμίες των Greek 1980s.
Και βέβαιαellen είπε:Θυμάται κανείς τον Παναγιώτη Σουπιάδη;
Δεν το αποκλειω γιατι σε ταινιες τετοες επαιξε και ο Τασος ψωμοπουλος αλλα δεν ηταν αυτος που εκανε παιχνιδι !panp είπε:Προσπάθησα να ανακαλύψω από το διαδίκτυο κι "από τα συμφραζόμενα" που λέμε, τη φήμη για τον Αλέκο Ζαρταλούδη, αλλά δεν τα κατάφερα.Πάντως, λειτουργώντας αντίστροφα ως προσ τον τίτλο του θέματος, να σας μεταφέρω κι εγώ ένα κουτσομπολιό, που νομίζω ότι δεν θα κοπεί.
Ο γνωστότατος Τάσος Παλαντζίδης λοιπόν, στα πρώτα βήματα της καριέρας του, έχει παίξει σίγουρα σε μια ταινία του ελληνικού "ρεαλιστικού" κινηματογράφου, από τις σκληρές, που λέμε, την οποία έχω δει σε σινεμά, και θυμάμαι και μια ατάκα του σε μια κοπελιά : "Όλοι πάνε για ...., εμείς τι θα κάνουμε;"
Το επιβεβαιώνει κανείς;