Ηθοποιοί της γενιάς του ελληνικού βίντεο ,τι απέγιναν?

Επανέρχομαι λίγο στο θέμα.

Είναι καλό (και λόγο low Bugget) να χρησιμοποιούνται ηθοποιοι απο το ελληνικό βίντεο του 80. Σήμερα βλεποντας την εκπομπή διασκέδασα σαν να είδα βιντεοταινία του 80.

Μεσήλικες πλέον οι : Κάτια Μυλωνα & Σπύρος Ιωάννου που προ 25ετίας πολύ χάρικα που τους ξαναείδα στο γυαλί μετά απο τοοοοόοσα χρόνια!

Πιο πολύ χάρικα που είδα την Κάτια Μυλωνα οπου εμφανός και βάση ρόλου, δεν θύμιζε σε τίποτα το στιλάκι του 80 ,τις υπερόπτριας κοπέλας- θεάς που ιποδιόταν και έριχνε απανοτές τις χιλόπυτες!!

Ελπίζουμε να δούμε και άλλους ηθοποιούς αυτής της γενιάς σε επόμενα επισόδεια της εκπομπής.

Και επιδή είμαι φανατικός της εκπομπής (αν και off topic) θα είθελα οποιος φίλος θέλει να πεί τι γνώμη του και αν του αρέσει.
 
εχει παιξει και ο σπυρος θεοδοσης σε ενα επεισοδιο ομως οι ιδιοι οι ηθοποιοι φαινεται πως δεν το ειχαν και στις πρωτες επιλογες τους καθως κανεις δεν μιλησε για αυτη του την συμμετοχη πουθενα ειναι σαν να το βλεπουν σαν β κατηγοριας προγραμμα και δεν νομιζω οτι εχουν αδικο καθως μερικες καταστασεις που δειχνει ειναι πολυ τραβηγμενες και η παραγωγη αρκετα προχειρη
 
Για μένα αυτό είναι καλλητερο να βλέπω του αγαπημένους μου ηθοποιούς του τότε σε αυτήν την εκπομπή πάρα το 1980ς therapy οπου απέτυχε!

Οταν προβαλότανε το 1980s therapy είχα ξενερώσει απιστευτα με κάποιες ταινίες και αναγκαζόμουν να τις ξαναδώ απο τα DVD μου.

Επίσεις δεν ειναι ντροπή να βγάζουν και αυτοι οι άνθρωποι ενα μεροκάματο ,παράλληλα τους βλέπουμε οτι υπάρχουνε!
 
ξέρει κανείς για Φρύνη Αρβανίτη? για Ερρίκο Μπριολα? για Κώστα Μακέδο?
 
tweety27 είπε:
ξέρει κανείς για Φρύνη Αρβανίτη? για Ερρίκο Μπριολα? για Κώστα Μακέδο?
για την φρυνη αρβανιτη και τον κωστα μακεδο εχουμε γραψει σε προηγουμενα ποστ αν τα διαβασεις θα δεις αυτο για να μην γραφουμε συνεχεια τα ιδια ο ερρικος μπριολας απο οσο ξερω ασχολειται με το θεατρο αλλα δεν ξερω αν παιζει σε καποια παρασταση φετος
 
Είναι λίγο περίεργο αλλά η Κάτια Μυλωνά αναφερότανε με διαφορετικό όνομα στους τίτλους τέλους στο επισόδειο "Οικογενιακές Ιστορίες" οπου συμετείχε.

Το πρόσεξα μόλις τώρα βλέποντας το πάλι στο youtube.
 
Μια ερώτηση για δύο αγαπημένους ηθοποιούς τον Τζώνη Θεοδωρίδη και τον Νίκο Παπαδόπουλο (πρωταγωνιστής της ταινίας Ισόβια του Δαλιανίδη). Με τι να ασχολούνται σήμερα άραγε;
 
tzias57 είπε:
Μια ερώτηση για δύο αγαπημένους ηθοποιούς τον Τζώνη Θεοδωρίδη και τον Νίκο Παπαδόπουλο (πρωταγωνιστής της ταινίας Ισόβια του Δαλιανίδη). Με τι να ασχολούνται σήμερα άραγε;
Ο τζωνη θεοδωριδης ειχε η εχει ακομα ενα μπαρακι , ενω ειναι σε δικαστικη διαμαχη με τον ΑΝΤ1 και ο λογος ειναι το σηριαλ λαμψη οτι παιζεται στο εξωτερικο χωρις να παιρνει καποια χρηματα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
evanuos είπε:
Συνηθως εκανε τον κακο,εκανα και εγω πολλες φορες αναζητηση αλλα τιποτα!
Εγώ τον θυμάμαι περισσότερο ως "βοθρατζή πατέρα" του Κάλλου, στο "ΘΥΡΑ 7 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ".

Παρά το άγριο στυλ του, έχει παίξει τον ομοφυλόφυλο, τουλάχιστον 3 φορές :

Στην βιντεοταινία ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ,

Σε μια σχολειο-κωμωδία με Σουπιάδη, που έκανε τον επιστάτη και ριχνόταν στον λυκειάρχη,

Και σε άλλη μια (νομίζω στο ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ).
 
Μια χαρα κρατιεται ο κος Τζεβελεκος παρα τα ζορια που τραβηξε.Μπραβο!
 
evanuos είπε:
Ο Μακης Κωστινης http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9C%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82 ξεκινησε ως μιμος και εν συνεχεια περασε στις βιντεοταινιες με το φιλο του τον Ψαλτη!
Χτες το βραδυ στο Μακελειο, ο Χιος ειχε καλεσμενο τον Κωστινη! Δυστυχως δεν την παλευα να το δω.

Σημερα-αυριο θα ανεβει η χτεσινη εκπομπη στο blog Μακελειο
 
η εκπομπη εχει ανιαβει στο youtube εδω το λινκ

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εντοπισα συνεντευξη με τον Λευτερη Μελετη στο ζουγκλα τv!

-----------------------------------------------------------------------------------------

Αν και δεν κανει να στειλω δευτερο μηνυμα πριν απο λιγο βρηκα ενα σχολιο στο 90lepta.com που λεει οτι πεθανε πριν απο μια εβδομαδα ο ηθοποιος θωμας κωνσταντινιδης
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα