allfer
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4
Πολύ-πολύ ψηλότερο. Μάλλον από Λυκαβηττό που ταιριάζει και σε ύψος και σε προσανατολισμό.prisma είπε:Η δεύτερη είναι από πολύ ψηλότερο σημείο
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πολύ-πολύ ψηλότερο. Μάλλον από Λυκαβηττό που ταιριάζει και σε ύψος και σε προσανατολισμό.prisma είπε:Η δεύτερη είναι από πολύ ψηλότερο σημείο
Nαι το πιο πιθανό είναι αυτό!allfer είπε:Πολύ-πολύ ψηλότερο. Μάλλον από Λυκαβηττό που ταιριάζει και σε ύψος και σε προσανατολισμό.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8D%CE%BB%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%91%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8DΗ Πύλη του Αδριανού είναι Ρωμαϊκή αψίδα στην Αθήνα. Δίνει πρόσβαση στο Ναό του Ολυμπίου Διός και κτίστηκε προς τιμή τουΑδριανού στα πλαίσια της διαμονής του στην Αθήνα το έτος 131μ.Χ και για τα πολεοδομικά έργα που έκανε και διεύρυνε την Αθήνα. Η Πύλη είναι κορινθιακού ρυθμού, ενώ καινοτομεί αρχιτεκτονικά διότι συνδυάζει την Ρωμαϊκή αψίδα με το Ελληνικό αέτωμα. Μαζί με τους Αέρηδες και το μνημείο του Λυσικράτη ήταν ένα από τα αξιοθέατα των Αθηνών στην αρχαιότητα.
Ειναι αυστηροι, ε? Ενταξει, να μου τη στειλεις με π.μ. τοτε...prisma είπε:Μια νεότερη φωτογραφία από τα συντριβάνια της Ομόνοιας, τα οποία κάποιοι απολαμβάνουν...Προβολή συνημμένου 89015
Καλοκαίρι 1986. (photo by Fintano)
Υπάρχει και άλλη μια (γνωστή) φωτογραφία από εκείνη περίπου την εποχή όπου μια νεαρά τουρίστρια απολαμβάνει δροσιά στην Ομόνοια topless (αλλά δε τη βάζω γιατί είναι και αυστηροί εδώ οι κανονισμοί :supergrin: )
pardalotzatziki είπε:Ειναι αυστηροι, ε? Ενταξει, να μου τη στειλειες με π.μ. τοτε...![]()
Ντόντ λάφ.....Άϊ αμ σίριους...prisma είπε:
Καλα λιγη αυτοσυγκρατηση δεν εχεις? Εδω οι κανονες ειναι αυστηροι. :sealed:prisma είπε:Καλά... θα το πάω δια της πλαγίας οδού... σε (σας) παραπέμπω εδώ ---> http://bill-files.blogspot.gr/2013/07/o_28.html
Kι ηταν αναγκη να το κανει αυτο στην Ομονοια;prisma είπε:
Ο Κεραμεικός και το Μεταξουργείο πολύ μπανάλ! Στην Ομόνοια όμως, την απαθανάτισε ο φακός και έμεινε στην ιστορία!!!bambinella 100 είπε:Kι ηταν αναγκη να το κανει αυτο στην Ομονοια;Γιατι δεν το εκανε στον Κεραμεικο και το Μεταξουργειο για να βρισκεται και στο χωρο εργασιας της;
Αστειακια ειναι...δεν ξεφυγαμε και τοσο....Kambia είπε:Παρά ξεφύγαμε!!!
Προς τι η λογοκρισία κύριε διαχειριστά?Kambia είπε:Παρά ξεφύγαμε!!!Τα τελευταία ποστ θα καθαριστούν
Και εγώ κοιτάω καμιά φορά να δω μήπως πάρει το μάτι κανέναν γνωστό, συγγενή κλπ, αλλά μέχρι τώρα δεν....elephadas είπε:Πολύ μου αρέσει όταν βάζεις ρετροφωτογραφίες από Αθήνα από χρονιές που ζούσα εκεί, όπως αυτή του 1976. Λέω "αν προσέξω ίσως με δω σε κάποια γωνιά"(αν και στο Μοναστηράκι θα ήταν μάλλον απίθανο, σπάνια πέρναγα απο εκεί)
Νομίζω πως όχι.Clemence είπε:Είχα πετύχει ένα βράδυ πριν χρόνια στην κρατική τηλεόραση ένα υπέροχο αφιέρωμα στην Αθήνα των αρχών του 20ου αιώνα αλλά δεν ξέρω πώς να το αναζητήσω, υπάρχει ακόμα η βάση δεδομένων της κρατικής άραγε;