breakbeatsz
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 51
η ιδια εταιρια ειναιthebest20 είπε:H Sony έχει σχέση και με τη δισκογραφική εταιρεία Sony????
η ιδια εταιρια ειναιthebest20 είπε:H Sony έχει σχέση και με τη δισκογραφική εταιρεία Sony????
Στα πολυκαταστήματα carrefour και media markt έχω βρει κατά καιρούς καλά cds της SONY με μόλις 0,5 euro!Πρόσφατα πήρα 2 ίδια του Ρέμου και 2 ίδια της Pink σε αυτή την τιμή το καθένα,που ούτε 1 τσίχλα δεν παίρνεις!breakbeatsz είπε:η ιδια εταιρια ειναι
Δινει ps2.masbass είπε:Νομιζω η Vodafone τωρα δινει wii?
το 2006 το ps2 μετα 6 χρονια κυκλοφοριας αρχισε να διδεται ως δωρο με διαφορες αγορεςτο 2009 το ps3 μετα 3 χρονια κυκλοφοριας διδεται ως δωρο απο τη vodafone σε ολη την ευρωπη
δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο προς συζητηση απλα η κονσολα της sony δεν επιασε
δεν αρκει μονο το καλο hardware και αυτο φαινεται στις πωλησεις
ναι αλλα το wii δεν ειναι στη ιδια κατηγορια με το ps3 kai το xbo60Paspartoo είπε:Και το Wii δινουν τωρα ως δωρο - λες να μην επιασε στην αγορα ?
Και σου απαντω οτι τα ιδια καταστηματα δινουν μαζι και το Wii - που δεν εχει καμια αναγκη για επιβιωση ουτε περναει δυσκολες ωρες. Πως βγαζεις λοιπον το αντικειμενικο συμπερασμα οτι το PS3 παει για φουντο ?οταν λεω ομως οτι η κονσολα ps3 περναει δυσκολες ωρες αφου η Sony
την δινει δωρακι με αγορα κινητου τοτε αυτο ειναι αντικειμενικο
Η πρώτη διδάξασα του "χάνω ένα κάρο λεφτά για να μπώ στην αγορά με το ζόρι" ήταν πολλά χρόνια πρίν και πάλι η φίλη μας η Sony, η οποία BTW πεταξε εκτός παιχνιδιού τρομερά αξιόλογες κονσόλες της εποχής (και έκανε αρκετές εταιρίες να εγκαταλείψουν και το παιχνίδι για πάντα) προκειμένου να δώσει στον πλανήτη αυτό το έκτρωμα.Paspartoo είπε:ή γιατι η M$ ειναι η πρωτη διδαξασα του "χανω 4δις δολλαρια για να μπω με το ζορι στην αγορα" ?
Οποτε συμπεραινω οτι τα 15 χρονια που εφαγα στα λογιστηρια πηγαν στραφι..πρακτικα δεν την νοιαζει τα εχει βγαλει τα λεφτα της
Το πως μπηκε στην αγορα η SONY το εχουμε γραψει πολλες φορες - δεν ειχε τοσο το στυλ "χανω λεφτα" αλλα το στυλ "κοροιδευω τον αντιπαλο μου, πουλωντας του συμμαχια, και τη τελευταια στιγμη τον καρφωνω και βγαινω στην αγορα πρωτος και ανετος"...πεταξε εκτός παιχνιδιού τρομερά αξιόλογες κονσόλες της εποχής (και έκανε αρκετές εταιρίες να εγκαταλείψουν και το παιχνίδι για πάντα)
καλα και αλλοι ειναι οικονομολογοι αλλα δεν το διαλαλουνPaspartoo είπε:Οποτε συμπεραινω οτι τα 15 χρονια που εφαγα στα λογιστηρια πηγαν στραφι..
Καταρχην δεν εμπλεκεται καμια SΟΝΥ και καμια Nintendo. To ολο project ειναι συμφωνια καποιας Ελληνικης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας με τον εδω αντιπροσωπο.
τα παραλές νομίζω. έχει πολύ καλά παιχνίδια. τώρα αν το nintendo 64 είχε cartridge 16mb και παίζαμε Resident Evil χωρίς speech δε φταίει άλλος εκτός της nintendo.keeper7k είπε:Η πρώτη διδάξασα του "χάνω ένα κάρο λεφτά για να μπώ στην αγορά με το ζόρι" ήταν πολλά χρόνια πρίν και πάλι η φίλη μας η Sony, η οποία BTW πεταξε εκτός παιχνιδιού τρομερά αξιόλογες κονσόλες της εποχής (και έκανε αρκετές εταιρίες να εγκαταλείψουν και το παιχνίδι για πάντα) προκειμένου να δώσει στον πλανήτη αυτό το έκτρωμα.
Για πρωτοκαθεδρίες νομίζω οτι δεν έχει νόημα να μιλάμε
Yeap , got that. Απλα έχω μια ευαισθησία με τις πρωτιέςPaspartoo είπε:Και ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με την καμια δεν υποστηριζω τη SONY και τις επιλογες της - αλλου πηγα την ιστορια εξαρχης. ;-)
Δεν έκρινα αν έχει καλά παιχνίδια ή όχι - σχολίασα το πως πήρε την αγορά η Sony. Τώρα αν εννοείς τον χαρακτηρισμό μου, απευθύνομαι αμιγώς στην εμφάνισηShinobi είπε:τα παραλές νομίζω. έχει πολύ καλά παιχνίδια.
Βασικο στοιχειο το Speech εκεινη την εποχη για τα παιχνιδια , οντως ...Shinobi είπε:τώρα αν το nintendo 64 είχε cartridge 16mb και παίζαμε Resident Evil χωρίς speech δε φταίει άλλος εκτός της nintendo.
Δεν ειμαι οικονομολογος και δεν σου "διαλαλησα" τιποτα - απλα οταν βγαζουμε συμπερασματα του τυπου "δεν χωραει αλλη συζητηση, η κονσολα απετυχε και την χαριζει η SONY" - σε ενα χωρο οπως ο δικος μας που τον βλεπουν μερικες χιλιαδες ματια καθε μερα - καλο ειναι να εχουμε και μια ιδεα του πως λειτουργει η αγορα.καλα και αλλοι ειναι οικονομολογοι αλλα δεν το διαλαλουν
Δυστυχως για αυτο ευθυνεται σχεδον αποκλειστικα η SONY.τώρα αν το nintendo 64 είχε cartridge 16mb και παίζαμε Resident Evil χωρίς speech δε φταίει άλλος εκτός της nintendo.