Η Σονυ χανει λεφτα

να σας πω, κατόπιν εορτής όλοι μπορουμε να διαγνωσουμε τραγικα λαθη και να κραζουμε τους παντες αλλα στις αγορες αυτες (καθως και παντου αλλου σημερα) το ρισκο παιζει παντα και οι ανατροπες συμβαινουν συνεχως. Για φανταστειτε το wii να μην επιανε, απλα να μην το επαιρναν πρεφα οι casuals ή οι non gamers και δειτε τι θα λεγαμε: "Μα καλα, δεν εμαθε η Nintendo απο τα gimmicks των αλλων; Δε φτανει που βγαζει ενα περιεργο controller που δεν συνηθιζεται ευκολα, αφηνει και τα graphics σε επιπεδο προηγουμενης γενιας, εδω οι αλλοι εχουν blu ray και το wii δεν βλεπει καν dvd" κλπ κλπ.

Ειτε μας αρεσει η οχι η MS εφτιαξε μια πολυ δυνατη πλατφορμα συγχρονου gaming (solo και online), και μπηκε στο σαλονι παιρνοντας μεγαλο μεριδιο πιτας.

Η Nintendo ειχε 2 σχετικες (αν δεν εισαι ο ενας δεν εισαι κανενας) αστοχιες και με το wii καταφερε να πουλησει μηχανηματα σαν τρελλη και να φτιαξει δικο της κοινο (που πολύ αμφιβαλλω αν οι casuals ή non gamers θα λοξοκοιταξουν προς τα επομενα xbox ή ps αν δεν βαλουν καποιο αναλογο controller).

Η Sony εριξε ολα τα λεφτα στο Bluray, εφτιαξε ενα πολυπλοκο και δυσκολο για production περιβαλλον που παρα το ολο hype οταν το εβλεπες screen by screen με xbox δεν ειχε διαφορα ή και ηταν υποδεέστερο, κι όλα αυτα... σε πολύ πολυ μεγαλη τιμη, ένα χρόνο μετα το xbox 360 και παραλληλα με το wii. Αν ειχε βγει μαζι με το 360 ισως, λεω ισως, να ειχε απογειωθει αρκετα και να πηγαινε πολυ καλυτερα αντι να χασει τοσο χρονο (και πωλησεις) και να συμπεσει με το wow kid που εφερνε νεα κολπα...
 
Wally είπε:
Και το χειροτερο κακο εγκειται στη πιθανοτητα, οι εταιρειες να καζουαλιαζουν συνεχως τους τιτλους, να ριχνουν συνεχως τα budgets προσφεροντας shovelware και φλασιες στο ραφι
Κορυφαίος ο Πάνος !!! :rofl: :rofl: :rofl:
 
E για αυτο τον λογο και το αγαπαμε αυτο το "gaming" που περιγραφεις. Εγω θελω να γινω αστροναυτης και μετα πειρατης και μετα να ριξω εναν υπνακο με ενα χαμογελο να.
Θα προλάβεις να ρίξεις κανα υπνάκο ή θα πας κατευθείαν για δουλειά? (Gaming All Nighter FTW) :p

Αν θελω επαφη με την ανθρωπινη εμπειρια και κοινωνικοποηση θα παω για καφε.
Συμφωνώ απόλυτα. :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα