Η Συνέχεια της Κάντυ;

Tα νέα από το... Άπω Ανατολικό μέτωπο είναι φανταστικά!!!

Η κα Μιζούκι -επιτέλους- ολοκλήρωσε το γράψιμο της νουβέλας και αφού γίνουν επιμέλειες κλπ θα πάρει το δρόμο για εκτύπωση, βιβλιοδεσία κλπ... :cheers: :cheers: :cheers:

Ας ελπίσουμε, πως γρήγορα θα μεταφραστεί τουλάχιστον στα αγγλικά!!! :wait2:
 
τι ωραια νέα πρωι-πρωι είναι αυτά Χουαν :thanx2: :clap: μου!!! :flower: :flower:

μετα από 20 χρόνια και θα μάθουμε τι απέγινε επιτέλους η πιο αγαπημένη ηρωίδα των παιδικών μας χρόνων!!

ωραία, γίνεσαι αγγελιοφόρος ευχάριστων νέων , πάντα τετοια και σε προσωπικό επίπεδο εύχομαι!!

αλλά όντως τι να απέγινε αυτό το ξανθό φακιδομουτράκι με την χρυσή καρδιά. με βάζεις σε σκέψη, αχ, μακάρι να γίνει γρήγορα η μετάφραση!
 
Juanita είπε:
Ας ελπίσουμε, πως γρήγορα θα μεταφραστεί τουλάχιστον στα αγγλικά!!! :wait2:
Σε αυτη την ζωη η την επομενη? :xm:

Τεσπα.. ελπιζω να γινει γρηγορα
 
τι ευχάριστα νέα είναι αυτά πρωινιάτικα :cheers:

αχ, μακάρινα μάθουμε τελικά, ποιος το πήρε το κορίτσι ;;;;;; ;)
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:
...αχ, μακάρινα μάθουμε τελικά, ποιος το πήρε το κορίτσι ;;;;;; ;)
Ποιός να το πήρε άραγε;;;
looksmiley.gif
 
μα φυσικά, αλλά όπως λέει και η διαφήμιση " θέλω να το ακούω.......... " :biglaugh:
 
Αν και είναι μόνο εικασίες και παρατηρήσεις της Μις Juanita Marple νομίζω πως το κορίτσι μας έμεινε τελικά με τον πρίγκηπά του... σαν τη Σταχτοπούτα ένα πράγμα... και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!

Και που το στηρίζω;;; :xm: Ένα από τα μεγαλύτερα φόρα της Κάντυ, Τερρυκά προσκείμενο έχει αλλάξει μορφή δίνοντας ένα καθαρά βουκολικό στυλάκι με άλογα και σανά που θα ταίριαζε περισσότερο σε μιά Άλμπερτ - Κάντυ κατάσταση παρά σε Κάντυ Τέρρυ... Η αλλαγή έγινε πρόσφατα σχεδόν λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση από το site της Itomaru- επίσημης αγγελιοφόρου της Μιζούκι - για την ολοκλήρωση της νουβέλας... Επιπλέον, έγινε κλειστό φόρουμ, δλδ μόνο με log in μπορεί κανείς να δει τα περιεχόμενα... Και η ιδιοκτήτρια του φόρουμ είναι από τις πλέον διαβασμένες στα θέματα Κάντυ... :xm: :xm: :xm:
 
σε όσες /ους πιστεύουν οτι ι Καντυ δεν μπορεί να ειναι με τον Αλμπερτ έχω να παραθεσω το εξής στοιχειο που Ξεχνατε . Η Ελιζα οταν ήταν ερωτευμένη με τον Ξαδερφό της Αντονυ ήλπιζε να τον παντρευτει . Και εδώ υπαρχει και συγγνεια εξ αιματοσ και όλη η οικογένεια αυτό το αντιμετώπιζε σαν ρεαλιστικό ενδεχόμενο. Οπότε γιατί να κολλήσει σ ' αυτό η Καντυ που δεν έχει καμία ουσιαστική συγγένεια με τον Αλμπερτ . Είστε όλοι αξιοθαύμαστοι εδώ μεσα . Ειλικρινά σασ λατρεύω . Δεν θέλω όμως να σας απογοητεύσω αλλά οι Ιάπονες σπάνια δίνουν το Happy end που θέλουμε εμέις . Γι αυτό να είστε προετοιμασμενεσ για κάτι σχετικό με αυτό που περέγραψε ως Παρωδία η Julia . Ο Αλμπερτ θα ταξιδεύει, ο Τέρρυ θα αγαπήσει τη Σουζάνα και θα γίνουν ένα ήρεμο ζευγάρι και η Καντυ Θα γίνει μια καλή νοσοκόμα που θα βοηθά τους συνανθρώπους της και θα εκτελεί ανθρωπιστικό εργο . Αυτό είναι το τέλος που πιστεύω οτι μας επιφυλλάσσει η Συγγραφέας και όντως θα μας αφήσει άφωνους .

Αυτό που όμως εγώ θα ήθελα να τη ρωτήσω είναι οτι όταν γράφουμε ένα παραμύθι θέλουμε να δώσουμε και ένα ηθικό δίδαγμα . Δέχομαι λοιπόν οτι η Καντυ είναι ο ταπεινός , ευγενικός και γεματος αγνα και καλοσυνάτα συναισθήματα ανθρωπος που θα πρεπε να μαστε όλοι μας . Αλλά γιατί εγώ να γίνω σαν και τιν Καντυ αν είναι να εχο τόσες δυσάρεστες στιγμές που αργότερα θα είναι δυσάρεστες αναμνήσεις .

Να προσθέσω ο΄τι έγω είμαι 20 χρονών και όταν είδα το κινουμενο ήμουν 6 και στο Αχαιλόοσ tv δεν προσωρούσε παρακατω απο το επεισοδιο οπου ο αντονυ χαστουκιζει την Καντυ γιατι τους εκανε να ανυσιχισουν φευγοντας με τη βαρκα . Για 11 χρονια με ακολουθουσε αυτος ο πριγκιπας που δεν ειχε αναγκη τα πλουτη του για να θεωρηθει πριγκιπας . Στα 17 μου ειδα ολα τα επεισοδια στο διαδικτυο και εριξα τοσο κλαμα που ειλικρινα ακομα δεν πιστευω οτι εχω ξεπερασει τον θανατο του Αντονυ . Φανταζομαι πως θα ενιωθαν τα παιδια οταν τα εβλεπαν αυτα . Σπουδαιο το παραμυθι της Μιζουκι δεν λεω αλλα δεν ειναι για παιδια . Ο στοχος σου δεν ειναι να βομβαρδισεις την παιδικη ψυχη με ολα τα δυσαρεστα συναισθηματα προκειμενου να την προετοιμασεις για το μελλον , αλλα να την καθοδηγησεις με πιο απλες και συγκινητικες στιγμες στο σωστο δρομο. Για μενα η Καντυ ειναι η πιο δυνατη και η πιο θολη αναμνηση της ζωης μου. Ειναι το πιο ποιοτικο κινουμενο που θα μπορουσα να δω και δεν συγκρινεται σε τιποτα με τα σημερινα . Αλλα δεν ξερω αν θα αντεχα τοτε να το βλεπω χωρις να πλανταζω . Υποθετω όμως οτι οι γιαγιαδες ειχαν την Λαμψη τα εγγονια ειχαν την Καντυ. Σας ευχαριστω πολυ ολες /ολους σας . Ειστε αξιαγα[ητοι εδω μεσα και ειλικρινα δεν μπορω να σταματησω να διαβαζω το Φορουμ

Να στε καλα
 
Πίσω
Μπλουζα